Şimdi Ara

Askerlik Tecili Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana bu sene askerlik kağıdı geldi tecil sürem 31 Aralık 2016 tarihine kadar devam ediyormuş bu yıl üniversiteye kayıt yaptırınca tecil ettirmeme gerek var mı yoksa otomatik olarak uzatırlır mı ?

• up
  • up
  • Dogum gunun ne hocam gun ay yil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı kağıt bana da geldi, benimle aynı Sınıfta okuyan herkese de geldi. Eğer 31 Aralığa kadar okula kayıt yaptırmazsan tecil ettirmen gerekiyor. Okula kayıt yaptırırsan sıkıntı yok. Tecil Hakkını okul bittikten sonra kullanabilirsin

• Cod55 96lı mısın

• quote:

Orijinalden alıntı: cod55

Aynı kağıt bana da geldi, benimle aynı Sınıfta okuyan herkese de geldi. Eğer 31 Aralığa kadar okula kayıt yaptırmazsan tecil ettirmen gerekiyor. Okula kayıt yaptırırsan sıkıntı yok. Tecil Hakkını okul bittikten sonra kullanabilirsin

teşekkürler kayıt süresi 4 gün olacakmış zaten bende tecil yüzünden bi sorun olursa kalmıyım ortada diye merak etmiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tecil hakkında
    4 yıl önce açıldı
    Askerlik tecili hakkında
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fire97 F kullanıcısına yanıt
    97 ocak mezuna kalmıştım. 96lıların 2015 Aralığına kadar tecil ettirmesi gerekiyordu. Konu ciddi olduğu için askerlik şubeye gidip sordum, okula kayıt yaptırırsan gerek olmadığını yaptırmazsan sene sonuna kadar tecil ettirmem gerektiğini söyledi. İçinin rahat etmesini istiyorsan git konuş

• cod55 kullanıcısına yanıt
    askerlik durum belgesi gerekiyomuş kayıt için nasıl halledicez onu
  • Askerlik şubeye git yardımcı olurlar diye düşünüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.