Şimdi Ara

askerlikle ilgili kaçakmıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar arkadaşlar 31.07.1991 istanbul fatih doğumluyum şu ana kadar askerlik şubesine hiç bir şekilde gitmedim 31 ekime kadar son yoklama varmış son yoklamaya gittiğim zaman ben kaçak olduum için direk askere alırlarmı birde ben 2009 lise mezunuyum fakat diplomamı alamamıştım alttan dersim olduğu için geçen eylül sınavlarına girdim geçtiğim sölendi yani eylül aynıa kadar liseden mezun olamamış gözüküyordum yaırn gidip diplomamı alcam askerlik şubesine gidicem eğer diplomamı alamassam öğrenci belgesiyle gitsem ne olur ? bilen birileri aydınlatırsa çok sevinirim

• daha 31ekime çok var.Sen diplomayı al git diplomayı alamazsan çıkış kağıdı geçici mezuniyet vs bi kağıt iste okuldan.Amacın tecil ise tecil ettirirsin değilse askerlik için başvurmuş olursun.Sanırım kasım 1-30 arası için bidaha gitmen gerekiyo aralıkada asker olursun.

telaş yapcak bişey yok sakin ol şampiyon
  • kardeş çok sağolasın benim zaten telaş yaptığım tek olay askere çavuş olarak gidememem eğer çavuş olarak gidemezsem yandım meslek lisesi mezunuyum eğer piyade olarak filan beni alırlarsa yandım.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk3r.s -- 10 Ekim 2011; 22:42:19 >
  • Çavuş olarak gidersen asıl yanarsın kardeşim ben ksd. çavuştum okadar sandığın kadar kolay değil çavuşluk sorumlulukların daha fazla en iyisi er olarak yapman paso nöbet tutarsın. Çvuş nöbt. yazarlarsa sana tüm gün milletin peşinden koşmak zorunda kalırsın bide bölük ceza aldımı s.tın sana tek tek askerler nerde diye sorarlar ben çvş. nöbetinde botu sabah 6.00da giyiyordum çıkardığımda gece 2 hatta 3ü buluyordu devriyem 45 dk hatta 1 saat sürüyordu o soğukta 9 yeri kontrol ediyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gosphe11

Çavuş olarak gidersen asıl yanarsın kardeşim ben ksd. çavuştum okadar sandığın kadar kolay değil çavuşluk sorumlulukların daha fazla en iyisi er olarak yapman paso nöbet tutarsın. Çvuş nöbt. yazarlarsa sana tüm gün milletin peşinden koşmak zorunda kalırsın bide bölük ceza aldımı s.tın sana tek tek askerler nerde diye sorarlar ben çvş. nöbetinde botu sabah 6.00da giyiyordum çıkardığımda gece 2 hatta 3ü buluyordu devriyem 45 dk hatta 1 saat sürüyordu o soğukta 9 yeri kontrol ediyordum.

bakacaz artık inşallah yarın bütün işlerimi halledebilirim. hiç muayne olmadım yoklama olmadım orda nasıl bir durumla karşılaşıcam hiç bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: n1say

quote:

Orijinalden alıntı: gosphe11

Çavuş olarak gidersen asıl yanarsın kardeşim ben ksd. çavuştum okadar sandığın kadar kolay değil çavuşluk sorumlulukların daha fazla en iyisi er olarak yapman paso nöbet tutarsın. Çvuş nöbt. yazarlarsa sana tüm gün milletin peşinden koşmak zorunda kalırsın bide bölük ceza aldımı s.tın sana tek tek askerler nerde diye sorarlar ben çvş. nöbetinde botu sabah 6.00da giyiyordum çıkardığımda gece 2 hatta 3ü buluyordu devriyem 45 dk hatta 1 saat sürüyordu o soğukta 9 yeri kontrol ediyordum.

bakacaz artık inşallah yarın bütün işlerimi halledebilirim. hiç muayne olmadım yoklama olmadım orda nasıl bir durumla karşılaşıcam hiç bilmiyorum

gider gitmez şubede formdu gerekli şeylerdi fotoğraftı vsvs en sondada muayeneye yollarlar şöyle bi bakarlar eywllah derler(bişeyin yoksa tabiki belirttiğin)
    sonrada kasımda bida gel derler.Bu kadar :P

• Bende yurtdisindayim bende 19 Nisan 1991 doğumluyum ilk bildirim gecen sene 19 yasıma girdiğimde geldi eğer konsolosluğa gidip durumunuzu bildirmezseniz asker kaçağı olarak gecersiniz
    Arada 2010 yılında
    - Mayıs'ta türkiyeye geldim
    - Ekim'de turkiyeye geldim
    2011 yılında turkiyeye hiç gelmedim
    Suana kadar herhangi gibi bildirim gelmedi ama en yakin zamanda basıma BİSEY gelmeden erteletecem
  • İstanbul-Fatih işte semtim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.