Askerlik şubesinden Tecilimi bozduğumda muhtemel gidiş tarihi Şubat 2014 yazıyordu Sormak istediğim şubata çıkmadı askerlik Mayısı mı Beklemem gerekiyor yoksa Mart veya Nisan da Askere alınma ihtimalim var mı ?
lisans mezunusan mayıs celbine gidersin..
şubat celbine çıkmadıysa kütük bilgilerinden dolayıdır heralde.. sen en iyisi askerlik şubesini ara bilgi verirler.
rom11
kullanıcısına yanıt
Önlisans mezunuyum
burası 2014 mayıs alıyomuş internetten baktım ama aynı ilçeden şubat ayına çıkanda var
quote:
Orijinalden alıntı: xewy
Önlisans mezunuyum
burası 2014 mayıs alıyomuş internetten baktım ama aynı ilçeden şubat ayına çıkanda var
Nasıl karar verdin hocam askere gitmeye bende yüksekokuldan mezunum şuan aöf 3.sınıf işletmedeyim yemiyor 12 ay sen iyi ama bir yandan da basıp gitmek istiyorum işe alan yok askerliği yapmadın diye.
quote:
Merhabalar
Askerlik şubesinden Tecilimi bozduğumda muhtemel gidiş tarihi Şubat 2014 yazıyordu Sormak istediğim şubata çıkmadı askerlik Mayısı mı Beklemem gerekiyor yoksa Mart veya Nisan da Askere alınma ihtimalim var mı ?
Mayıs kesin bence hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Black Hawk.
quote:
Önlisans mezunuyum
Nasıl karar verdin hocam askere gitmeye bende yüksekokuldan mezunum şuan aöf 3.sınıf işletmedeyim yemiyor 12 ay sen iyi ama bir yandan da basıp gitmek istiyorum işe alan yok askerliği yapmadın diye.
işte tamda o nedenden dolayı askere gitmek istedim askerden sonra aöf okurum diyorum
önce şu engeli kaldırıyım
quote:
Orijinalden alıntı: xcrrwwrx
quote:
Merhabalar
Mayıs kesin bence hayırlı olsun
demeyin hocam
bu nisanda martta giden gruplarda oluyor onlar ne iş
işte tamda o nedenden dolayı askere gitmek istedim askerden sonra aöf okurum diyorum
önce şu engeli kaldırıyım
Bakalım şu 2 ay sonra ki sınavlardan bi cacık çıkmazsa bende basar giderim askere.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme