Şimdi Ara

Askerlikten kalan bir sıkıntı !!!!!!!Kafamın arkasından sağ kulağıma çıt çıt ses geliyor yardımm !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatan borcumuzu tamamladık ;ama gelin görün ki GSS mağduru olmaya devam ediyorum. Ben canımı ortaya koymuşken bu şerefli borcu yerine getirmişken bana reva görünen şey GSS kabusu vizyon 2 sinemalarda korku filmi gibi Askerlikte oluşan bir sağlık problemi bu arkadaşlar yürürken ,otururken ,kalkarken kafamı hareket ettirdiğimde kafamın arkasından sağ kulağıma çıt sesi geliyor hani televizyonun camına dokunurken çıt sesi gelir ya onun gibi. Artık bıktım 2 haftadır böyle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı ? Geçiyor mu bu illet şey tedavisi var mı ? Askerlik hizmetimi yeni tamamlamış ,üniversite mezunu ,işsiz 26 yaşındayım binlerce gss mağdurlarından sadece biri olarak şimdi devlete gitsem tomarla para alacaklar emara kesin girerim. Lütfen aynı rahatsızlıktan muzdarip olanlar varsa bi yazın tedavisi var mı birşey yapılabilir mi Lütfenn!!! :((((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogüneş -- 19 Haziran 2016; 22:47:40 >

• yok mu aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogüneş

Vatan borcumuzu tamamladık ;ama gelin görün ki GSS mağduru olmaya devam ediyorum. Ben canımı ortaya koymuşken bu şerefli borcu yerine getirmişken bana reva görünen şey GSS kabusu vizyon 2 sinemalarda korku filmi gibi Askerlikte oluşan bir sağlık problemi bu arkadaşlar yürürken ,otururken ,kalkarken kafamı hareket ettirdiğimde kafamın arkasından sağ kulağıma çıt sesi geliyor hani televizyonun camına dokunurken çıt sesi gelir ya onun gibi. Artık bıktım 2 haftadır böyle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı ? Geçiyor mu bu illet şey tedavisi var mı ? Askerlik hizmetimi yeni tamamlamış ,üniversite mezunu ,işsiz 26 yaşındayım binlerce gss mağdurlarından sadece biri olarak şimdi devlete gitsem tomarla para alacaklar emara kesin girerim. Lütfen aynı rahatsızlıktan muzdarip olanlar varsa bi yazın tedavisi var mı birşey yapılabilir mi Lütfenn!!! :((((

Hoş geldin arkadaşım geçmiş olsun Allah şifasını verir inşallah amin.

Gataya gittinmi tedavi ederler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 17 yaşındayım banada bazen oluyo sebebini bilmiyorum
  • hoşbuldum ,hayır terhis oldum geçen hafta , devlet hastanesinde nörolojiye görüncem inş. bi sıkıntı çıkmaz :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogüneş -- 20 Haziran 2016; 20:36:56 >
  • Çaktırmayın ülke eyiye gidiyyy... Geçmiş olsun.
  • Bu arada Genel Sağlık Sigortası' nı (GSS) bilmeyen arkadaşlar vardır onlarıda hem aydınlatmak isterim; bir genç düşünün 25 yaşında üniversiteden mezun oluyor ve sigortası yok neden çünkü babasının maaşı var ve daha önemlisi emekli bir baba ayda 200 TL+gecikme zammı (faiz) SGK kurumuna yatırdığım zaman sağlık sigortasından faydalanabiliyorum. Ben gereken bürokratik işlemlerimi yaptırdım yani gelir testi ama gelin görün ki babam emekli olduğu halde her ay 200 TL borç çıkarttılar babamın ödeyecek durumu yok haliyle bende sağlık sigortasından mahrum kalıyorum ve askerlikten kalan bu sıkıntı ile başbaşa kaldığım için devlet hastanesine tomarla para ödemem gerekicek emardı muayeneydi röntgeniydi. İnsanın zoruna gidiyor bu oluşan sıkıntı askrlik sürecimin son zamanlarında oluşmuştu pek önemsememiştim ;ama sosyal hayatımı etkileyecek düzeye ulaşınca bende muzdarip olduğum durumu burada sizlerle paylaşmak istedim.Benim sıkıntım 3 haftaya yakındır var geçmiyor arkadaşlar !!! :( mgdth senin bu sıkıntın ne kadar zaman sonra geçti ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogüneş -- 20 Haziran 2016; 21:00:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel kardeşim emekli maaşına 200 lira çıkmaz,babanın ev arasa v.s varsa ordan çıkar,kolay kolay 200 lira da çıkmaz yani durumun var ki çıkıyor,ayrıca daha ayrıntılı google de rahat var.

Askeriye de rahatsızlık oldu dedin ama askeriye de olduğunu nereden biliyorsun,Askeriye de oluşan bir kalıcı rahatsızlık v.s olursa her türlü dava ve tazminat hakkına sahipsin ama bunu kanıtlaman lazım

Örneğin,G3 atışları olurken kulaklık verirler plastik gibi birşey faydası yok ama askeriye burda kendisini garantiye alıyor neden peki?Daha önce bir atışta asker kulağı zarar görmüş ses den dolayı tazminat almış o yüzden artık plastik kulaklık gibi birşey var.Bilmem anlatabildim mi
  • kardeş yürürken oluyor genelde birde kafamı hareket ettirdiğimde sendeki sıkıntıda mı böyleydi ve ne zaman sonra geçti ? yardım lütfen
  • Benimde sağ tarafta ve sağ ensemde de arada ağrı giriyor bu çıtlamayla alakalı olabilir diye düşünüyorum ama dediğin gibi bi uzmana görünmek lazım
  • KONUYU HORTLATAYIM HER ADIM ATTIGIMDA SAG KULAK ARKASINDAN ÇIT ÇIT SES GELİYOR NEDENİNİ BİLEN YEŞİLLENDİRSİN LÜTFEN.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.