Şimdi Ara

AŞKIN BİLİMSEL AÇIKLAMASI VARMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• gerçekte aşk nasıl bişi
  • beyin ve kalp bağlantılı olduğu kesin.
  • Aşk bir çeşit akıl hastalığıdır.Ben bu hastalıktan sararıp solanlarıda, bütün hayatını mahfedenleride gördüm. Hastalıktan kurtulmak için her kesten yardım isteyenleride, Hastalığının farkında bile olmadan aptal bir ifadeyle sarhoş gibi dolaşanları da. Şeytan kulağına kurşun.
  • Kesin bilgilerim yok ama hormonal bir şey olduğunu düşünüyorum.
  • acıya şikayetsiz katlanmak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilim ve teknik dergisinin şubat sayısında sanırım incelenmişti. Biyolojik olgular üzerinden yorumlar yapılmış İşte beyinde salgılanan kimyasallar v.b. şeylerden bahsediyordu. Ama kesin olarak şudur dememişlerdi.
  • tedavisi varmı? insanın canını çok acıtıyor da :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: bört

tedavisi varmı? insanın canını çok acıtıyor da :))

acıdığını hissetmek yaşadığını hissetmektir.
  • o zaman herkes mazohist olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: the_point

quote:

Orjinalden alıntı: bört

tedavisi varmı? insanın canını çok acıtıyor da :))

acıdığını hissetmek yaşadığını hissetmektir.
  • Aşkın kimyasal süreçleri biyokimyacılar tarafından bilinmektedir. Aşkın temelinde eşleşme dürtüsü yatar. Eşleşmek cinsellik değildir. Bazı canlı türleri cinsel birleşmeden sonra yollarını ayırırlar. Canlı türünün yavruları doğduğu andan itibaren ne kadar bakıma muhtaç olursa eşleşme duygusu da artar. Bunu kuşlarda ve memeli türlerinde gözlemleyebiliriz. Bu yavruların büyüyüp gelişimini garanti altına almak içindir. Yavruları bakıma ihtiyaç duymayan canlılarda aşk diye bir şeyden bahsedemeyiz. Mesela timsahlarda böyle bir olgudan bahsedemeyiz. Basit canlılar çiftleştikten sonra kendi yollarına giderler. İnsan yavrusu ömrünün dörtte birinde aile korumasına ihtiyaç duyar. Bu oran tüm canlı türlerinden daha fazladır, bu yüzden eşleşme dürtüsü insanda son haddine gelmiş ve aşk adını almıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaotika -- 25 Nisan 2007; 19:14:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaotika

Aşkın kimyasal süreçleri biyokimyacılar tarafından bilinmektedir. Aşkın temelinde eşleşme dürtüsü yatar. Eşleşmek cinsellik değildir. Bazı canlı türleri cinsel birleşmeden sonra yollarını ayırırlar. Canlı türünün yavruları doğduğu andan itibaren ne kadar bakıma muhtaç olursa eşleşme duygusu da artar. Bunu kuşlarda ve memeli türlerinde gözlemleyebiliriz. Bu yavruların büyüyüp gelişimini garanti altına almak içindir. Yavruları bakıma ihtiyaç duymayan canlılarda aşk diye bir şeyden bahsedemeyiz. Mesela timsahlarda böyle bir olgudan bahsedemeyiz. Basit canlılar çiftleştikten sonra kendi yollarına giderler. İnsan yavrusu ömrünün dörtte birinde aile korumasına ihtiyaç duyar. Bu oran tüm canlı türlerinden daha fazladır, bu yüzden eşleşme dürtüsü insanda son haddine gelmiş ve aşk adını almıştır.

Hiç böyle düşünmemiştim.Yeni bir şey öğrendim.Teşekkürler.

• hormonla ilgili olduğunu okumuştum hatta bu hormon yaklaşık 1.5 2 sene sonra azalmaya başlıyo we biz aşık olmadığımızı anlıyo we ayrılıyomuşuz karış tarafa karşı olan bağlılığımız bitiyomuş ayrıca genelde kadınlar eş seçiyorlarmış erkek otomatik olarak güzel bayana yöneliyomuş diye bir yazı okumuştum
  • AŞK bi sesli iki sessiz ve iki aptaldan oluşan bi kelimedir diye bi laf duymuştum doğru heralde..
    bilimsel değil ama buda bi açıklama
  • seninle üremek istiyorumun nazikçesi.
  • aşk bildiğim kadarıyla fazla yenilmiş çikolata.
  • Aşk bilimsel ve psikolojik olarak, en temel "içgüdü" olan cinselliğin yüksek bir duygu olarak dışa vurum şeklidir..
    (Froud a göre)
  • DX 20X Destekli Bir Ekran Karti, İntel four core işlemci,Asus Pcı-e destekli ekran karti 8ram soketli, Kingston 4*4 DDR 4 1000MHZ(fazla attim) LCD 90" monitor, Microsoft klavye mouse ve 10+1 Sony Kolon. Blue Ray RW. bana göre aşk bu bundan sonra.
  • iki kilo çikolata
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.