Şimdi Ara

Asosyal oldum ve zorbalaniyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaş 1997.Eskiden üni zamanlari ve sonrası bı dönem takilirdim çıkardım arkadaşlar vs ortam alışveriş... iş hayatı ve hayatıma aldığım kötü erkek arkadaslar ve bazı ailevi konular ile özgüvenimi kaybettim.
    Şuan çevremde ki insanlar zorbaliyor Instagram bile kullanmıyorsun diye yalandan bı kaç fotoğraf çekindim attım ortamlara gitmiyorsun evde kalcaksin en azından birilerini tanı bilmem ne vs midem bulanıyor benim anlatamıyorum insanlar niye yorucu böyle cidden dışarı çıkıp insan görmek için ben böyle dağları delecekmis gibi hissediyorum eskiden tam tersi insancil biriydim.eski halime nasıl donebilirim çevremde insanda bırakmadım bide oda ayrı sorun herkesi silmişim ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kendi dogrularinin pesinden gittiginde cevrendeki tum yanlis insanlar senden uzaklasir, hatta ailen bile. Bu yolda kararli yurudugunde yavasca yanina az ama dogru insanlar yaklasir.

Herseyin basi ve sonu var. Hayatin hep ayni dongude gidecek degil ya. Geriye donmek yerine yeni yollara girmeli, yoksa ayni dongude doner durur insan.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Evet bende bunu uzun bir süre yaşadım. Ben onların doğrularına göre hep yanlışları sececektim kendimi biliyordum hem o doğrulardan hem kendi bildiğim yanlış ama doğrulardan kaçtım bu da beni insanlar gözünde belkide ezik yaptı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kiz olmak nasil bir duygu?
    11 yıl önce açıldı
    Feci halde traş oldum ssli
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.