Evde film , kitap okumaya alternatif youtube'a içerik üretiyorum bir yandan yks ye hazırlanıyorum bunların yanında dijtial veya sosyal aktivite istiyorum |
Bildirim
Evde film , kitap okumaya alternatif youtube'a içerik üretiyorum bir yandan yks ye hazırlanıyorum bunların yanında dijtial veya sosyal aktivite istiyorum |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
bütçe yok |
hocam kasiyerlikti zarttu zurttu onların ıvırlarıyla zıvırlarıyla uğraşmaya değmez 3 ay full time (yeri geldi pazar günü bile ) çalıştım çıktım |
Hocam yazılım öğrenmeye başlayabilirsin bkz."Turkcell geleceği yazanlar" < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tam başlamıştım bilgisayarımın gücü yeterli gelmediğini farkettim yeni bilgisayar alana kadar rafa kalktı o iş . |
Agabe hocam ben de teorik olarak çalışıyorum şimdilik < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lisede Web programlama okumuştum bu arada yapay zekaya ilgim var |
Hocam sevdiğin alan (oyun tasarımı olabilir uygulama vs vs) birçok konuda işine yarayabilir özellikle dijital anlamda < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6597EDA48 -- 24 Haziran 2022; 23:7:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |