Evet beyler tam olarak asosyalmiyim özgüvenimmi yok anlayamadım.Anlatıyorum ; Mesela bi sabah uyanıyorum her şey çok güzel çok iyi , ama okula gittiğimde bi kasılmalar falan kendimden nefret edicem bazen o derece. Okulda en başta sırada otururken bile kasılıyorum , eleştirilere alışkında değilim bazen çok umursuyorum hatta.Okul bahçesinde kızlar falan herkes orda burda çıkış kapısına yuruycem basket potaları falan var , yürürken bı kasılma ayaklarım sankı benım değılmış gıbı :S böyle sarsılıyomuşum gıbı gelıyo.Kasılıyorumda zaten,bazı arkadaşlarımda söylüyo nıye boyle yuruyosun bazen falan dıye gülüyosun falan ama içindeki başka tabi insanın.Okulda popüler biri sayılırım.1 haftada 2-3 kız boşta mısın diye sorar o derece yani.Genelde yakışıklı derler benim için,ama görüntüyü çok önemsıyorum buna rağmen o sorunda var tabi.Mesela bırıyle tanışıcam bazen yaptığım hareketı bende tastıklıyorum bazende kasılıyorum , karşımda gulunce bana gulmuş gıbı gelıyo boyle kasılmalar falan :S Bide ciddi mi takılmalıyım yoksa eğlencelımı olmalıyım? dıye bışey var ortasını tutturamama var.Arada çok cıvıttığım da oluyo. Diyelim sınıfta bi metin falan okutulcak ben okurken bı heyecan geliyo, yanlış okuyorum bazen o yuzden takılma ufak kekelemeler falanda oluyo tabi.Arkadaş ortamında , oturuyoruz böyle kankalar falan onların yanında bıle bazen rahat kufredemıyorum.normaldede çok fazla kufreden bırı değılımdır de kufredemıyorum yani.Arada dışlanıyomuşum gibi geliyo bana.kötü eleştri aldığımda verdiğim tepkiyi hep soruşturuyorum kendımde.Her zaman olmuyo bunlar bazen dıyorum herşeyi S***** et rahat rahat takılıyorum ama 2-3 gün veya en fazla 1 haftam geçıyo boyle.Hayatımın en güzel 1 haftası gıbı hemde. Şımdı ben ne yapmalıyım beyler bi konuşun :S