Şimdi Ara

Özgüvensizlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çocukluğumda arkadaşlarım hep dalga geçiyordu aile baskısı vardı liseye geldiğimde ilk 2 senem çok kötü geçti 11. sınıfta kendimi değiştirmeye karar verdim ve ders çalışmaya başladım bir yandan da spor yapıyordum, 12. sınıfa geçince okul 1. si oldum fiziğim biraz toparlandı baya çirkindim sporun etkisiyle falan orta derece bir tipim oldu, 11 ve 12. sınıfım sadece ders ve sporla geçti ve ingilizce öğrendim.12. sınıftan sonra spora abandım fit bir vücudum oldu, tarz değiştirdim tarz değiştirdikten sonra modellik teklifi bile aldım (yanlış anlaşılmasın okuyunca ego gibi gözüktüğünü fark ettim ama sadece özgüvensizlikten kaçırdığım fırsatları söylüyorum). Şu ana kadar 10-15 kızdan çıkma teklifi almışımdır ama hiç birini kabul etmedim hepsinde de özgüvensiz olduğum içindi. Hiç bir zaman özgüvenli olamadım biraz özgüvenim arttı ama rastgele gördüğüm 1 kızla tanışamam ve ya sunum yapsam elim ayağım titrer. Bıktım artık ne yapsam bilmiyorum şu aralar 2 arkadaş dışarı çıkıp tanımadığım kişilerle tanışmaya çalışıyorum özgüvenimi artırmak için ama çok zor geliyor. Doktora falan gitmedim şu ana kadar gitsem mi bilmiyorum, biraz içimi dökmek istedim önerilerinizi bekliyorum.

• Sebebini anlayamadım yazdıklarınızdan detaylı bilgi lazım

• Şu ana kadar 10-15 kızdan çıkma teklifi almışımdır ama hiç birini kabul etmedim hepsinde de özgüvensiz olduğum içindi.

Özgüvensizlik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KamyonlaDriftÇekenAdam kullanıcısına yanıt

aga kusura bakmayın biraz sallamış gibi gözüküyorum ama hiç abartmıyorum bıktım aq beğendiğim kız bana açılıyor ben reddediyorum utandığım için

• çocukluktan gelme yıkıklık var dostum ve ne kadar kendimi geliştirsem de normal bi insanın özgüvenine sahip olamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CE39D2262

çocukluktan gelme yıkıklık var dostum ve ne kadar kendimi geliştirsem de normal bi insanın özgüvenine sahip olamıyorum

Travma falan mı yaşadın ailede?

• yok da babam alkol içerdi annemle tartışırlardı sıkça, dışarı çıkardım arkadaşlarım dalga geçerdi, bir iş yapmak isterdim ailem izin vermezdi hep korumacı büyüttüler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özgüven ve Kin Duygusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yok da babam alkol içerdi annemle tartışırlardı sıkça, dışarı çıkardım arkadaşlarım dalga geçerdi, bir iş yapmak isterdim ailem izin vermezdi hep korumacı büyüttüler

Korumadan çıkmadığın için ve kavgalı ortamda büyüdüğün için böylesin.Kendini yetiştireceksin.

• aynen de sıkıntı yan üniversiteyi aynı ilde kazandım ailemde kalıcam ama planım ek işte çalışıp ayrı eve çıkmak

• quote:

aynen de sıkıntı yan üniversiteyi aynı ilde kazandım ailemde kalıcam ama planım ek işte çalışıp ayrı eve çıkmak

Mantıklı.Ayaklarının üstünde durman lazım özgüven kazanırsın öyle.

• teşekkür ederim dostum içimi dökmek istedim yardımcı oldun

• csb

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NeyzenEfendi kullanıcısına yanıt

csb değil bro niye yalan söyliyim ki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.