İKendimi aşağı hissetme hissinden bir türlü kurtulamıyorum ne yapsam olmuyor mutlu insanları gördükçe moralim bozuluyor,evlenenleri düğün yapanları gördükçe daha çok moralim bozuluyor asla onlar gibi olamayacağımı düşünüyorum kendimi bu insanların hizmetçisi kölesiymiş gibi hissediyorum kendimi bir amele gibi hissediyorum artık ne ilacı varsa onları kullanmak istiyorum bu hislerimden kurtulmak için çünkü ne yaptıysam olmadı bugune kadar geceleri uyuyamıyorum gündüzleri keza aynı düşünmekten yoruldum,İstanbul da yaşıyorum aylık 45k kazancım var ama yinede bu hislerden kurtulamıyorum kendimi amele gibi değersiz hissediyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A1186F4F -- 7 Ağustos 2024; 7:49:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kendini aşağılık hissetme duygusu
-
-
Çocukluğun zor geçti anlıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anne baba bazen toksik olur. İslam'da müslüman anne babaya itaat vardır. Günümüzde çoğu anne baba akıl hastasıdır,deisttir veya toksiktir. Sana zarar veren ana baban bile olsa terk etmek zorundasın. Yoksa sende hasta olacaksın. Çevrene pozitif düşünen sabahları pembe gözlük takan insanları doldur. Bazı insanlar sürekli olumsuz düşünür ve konuşur. Mesela sabahları ayyy çok uykum var yaaaaaa. Hava çok sıcak yaaaaaa. Bu insanları görürsünüz. Bu insanlar genelde negatif enerjiye sahiptir ve hep çevrelerinde insanların enerjilerini emerler. Hele kapalı bir ortamda bu insanlarla baş başa kalmak zorundaysanız her geçen ay hayatınızın daha kötüye gittiğini görürsünüz. O yüzden bu dünya da insan herşeydir. Çok para ve başarı kazanacağınız bir iş meslek seçmek yerine kalabalık insan grupları bulunan, pozitif insanlar olan, yüksek tavanlı geniş odaları bina yapısı olan veya muhatap olmak zorunda olmadığınız işler seçin..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kardeş yaş kaç ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
24
Kardeş daha gençsin, üzülme inşallah bir gün helal süt emmiş bir hayat arkadaşı bulursun, mesela bende senin yaşlarda evlenemeyeceğim diye çok üzülüyordum ama çok şükür 29 yaşında evlendim
Evliliği başarı veya mutluluğun anahtarı gibi görenleri anlamıyorum. Yaşının adamı ol gez toz anı yaşa. Evlilikler uzaktan görüldüğü gibi değil inan bana. Zamanı gelince doğru kişiyle doğru adıma atarsın umarım ama şimdiden bu psikolejiye girmen çok yanlış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İtim ben it
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaşın daha genç ilerde düzelirsin.
Düzelirsin ilerde genç daha yaşın.
-
Neresi genç hocam 24 yaş ölmüş bitmiş demektir
Bana doğru kişi geldi ama ilk cümlelerinizi yaptığım için kendini değersiz ve beni de çocuksu görüp ilişkiyi bitirdi bende köyüme döndüm kafayı yedim.
Bu tür duyguların sonu olmasa da en aşağılara kadar yaşadım, yaşıyorum. Hiç bir şey yapasım gelmiyor. Çünkü yapabileceğim şeyler az yapsam da bir tatmin oluşturmuyor. 24 yaşta her şeyin başlangıcına bir kaç yıl daha var moralini bozma.
Neyin başlangıcına hocam bırakın bu işleri 25 yaş baktığjnuz zaman çok geç ve hayatın silsileleriyle asgari ücretle geçinip duruyorsun başka bir amaç hedef girişimcilik yok tamamen çöpe giden bir hayat.
Daha bana göre çok genç
sago 24 aç bi dinle
-
Abazan ergen iken bende de oluyordu.
Kızlarla takılınca geçiyor...
-
Bu duyguyu çok iyi biliyorum ama benimki biraz farklı bir insan tarafından aşağılanmıştım o ezilmişliği asla unutamam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X