Şimdi Ara

Asosyallik Güzeldir...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar..Öncelikle asosyal olmak kötü birşey değildir ama sosyal olanlara göre knk çok asosyalsin diyip aşşağılama gibi kullanılır,lakin benim gibi sosyal olabilecek imkana sahip ama sosyal değilde kendi içinde cumhuriyet kuran insanlarda çoktur.Asosyal olmak kötü değildir huzurdur güzeldir sıkıntısı yoktur,kendi içine dönük olduğu için hep mutludur en azından ben böyleyim...Sosyal olup yapmacık olacağına az insan çok huzur ve gercekçi olmayı seçmiştir.Uzun lafın kısası asosyal olmak kötü değil aksine iyi bir durumdur...

Lütfen hepsini okuyun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 6 Ekim 2015; 16:16:19 >

• Az insan çok huzurdur ama hiç insan bok huzurdur.

Asosyaller ikinciye yakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Az insan çok huzurdur ama hiç insan bok huzurdur.

hiç insan bok huzurdur kısmı daha çok psikolojik sıkıntısı olanlar içindir asosyellik bu kategoriye girmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zava.Zin.Go

quote:

hiç insan bok huzurdur kısmı daha çok psikolojik sıkıntısı olanlar içindir asosyellik bu kategoriye girmez...

Sen kendine göre birseyler diyorsun. Yazdıklarına bakılırsa tercihen tek kalıyorsun. Asosy"a"l değilsin hocam

• Teselli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sen kendine göre birseyler diyorsun. Yazdıklarına bakılırsa tercihen tek kalıyorsun. Asosy"a"l değilsin hocam

Tamam demek istediğim asosyal diye aşşağılamak saçma çunku tercih meselesidir ama asosyalliğin zirvesini yapmış olanlarda bir doktora gitmesi gerek..

• Kendini avut böyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım çok monoton
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Kendini avut böyle.

Neden avutayım ihtiyacım yok ?
  • sosyali düzgün yazıp da asosyali "asosyel" yazmak neyin kafası bunu açıkla önce
  • Asosyaldir o asosyel olsa duramazsin

• Bunamı taktınız arkadaş :( düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 6 Ekim 2015; 16:21:05 >
  • düzelttim

• quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

düzelttim

Lanet olsun dostum

• Haklısın. Bunu bilmesek asosyal olmazdık zaten.

• Nalet olsun

Yok olmadi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Repentless

Haklısın. Bunu bilmesek asosyal olmazdık zaten.

Asosyal bir insan sosyal bir insana göre daha mutlu ve daha huzurlu bir yaşam sürüyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Nalet olsun

Yok olmadi bu

Nalet olsun dostum senimi kıracağım

• hayır, değil. daha bugün okulda tek takılmak zorunda kaldım arkadaşlarım gelmediği için, tüm gün tek başıma en arka sırada oturdum durdum öyle. ve bence hiç de güzel değil. insan sıkıntıdan defterleri çiziyor, teneffüse çıkası gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy McGill

hayır, değil. daha bugün okulda tek takılmak zorunda kaldım arkadaşlarım gelmediği için, tüm gün tek başıma en arka sırada oturdum durdum öyle. ve bence hiç de güzel değil. insan sıkıntıdan defterleri çiziyor, teneffüse çıkası gelmiyor.

Neden ki ? özgüvenin eksik galiba illa onlar ilemi takılacaksın ?Ayrıca asosyal değilsin sosyalsin ki tek kalmayı sevmiyorsun ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mir-i Alay -- 6 Ekim 2015; 16:34:19 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy McGill

hayır, değil. daha bugün okulda tek takılmak zorunda kaldım arkadaşlarım gelmediği için, tüm gün tek başıma en arka sırada oturdum durdum öyle. ve bence hiç de güzel değil. insan sıkıntıdan defterleri çiziyor, teneffüse çıkası gelmiyor.

Neden ki ? özgüvenin eksik galiba illa onlar ilemi takılacaksın ?Ayrıca asosyal değilsin sosyalsin ki tek kalmayı sevmiyorsun ......

Hayır özgüvenim tamamen yerinde, burada bahsi geçen güven falan değil 'can sıkıntısı. eğer tek başına olursan yaptıgın iş pek zevk vermez, mesela şöyle düşün ; bi filimi tüm dostlarınla hep beraber izlemek var. bir de tek başına oturup izlemek var. bu da aynı. arkadaşlar olmadan yine gidip gezersin, kantinde takılırsın ama birkaç kişiyle olmak kadar zevk vermez. ayrıca dışarıya da kötü bir izlenim oluşturur.

bu arada eskiden baya asosyaldim, şuan çok farklı düşünüyorum. eminim şuan ''asosyallik süper ya halimden memnunum kafam rahat oh'' diyenler biraz çevre yapıp,kendi kafalarından insanlar tanıdıktan sonra asla o eski düzene dönmek istemeyecektir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.