Şimdi Ara

ASP.NET Kullanıcılar Yetişin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar aranızda şifre göster/gizle olayını checkboxla veya butonla yapabilen varsa gösterebilir mi?

ve ASP'yi detaylı anlatan kitap önerisi olan var mı?

• javascsript ile o inputun type="password" değerini type="text" yaparsan gizle göster olur.
  • mahoni_38 kullanıcısına yanıt
    kardeş ben onu sormuyorum onu biliyorum sorduğum bir buton veya checkbox la şifreyi kullanıcı kendisi gösterip gizleyecek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismet güngör

kardeş ben onu sormuyorum onu biliyorum sorduğum bir buton veya checkbox la şifreyi kullanıcı kendisi gösterip gizleyecek :)
    Adam yazmış işte, input un tipini değiştirirsen bir şeye tıklandığında göster gizle yaparsın.
  • ismet güngör İ kullanıcısına yanıt
    Harbi adam yazmış, onu sormuyorum diyorsun kardeşim. checkboxa yaz bi script

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismet güngör

https://jsfiddle.net/kx2jg7oc/

bilmediğini bil diye yazdım. Ne yani bunu biliyorsun da bunu checkboxun click/checkend olayına mı yazmayı bilmiyorsun? Anlamadım ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 7 Ağustos 2018; 13:8:8 >
  • halen anlamadınız mı adam direk kodu istiyor :D yoksa olaydan koddan bihaber olmazdı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahoni_38

https://jsfiddle.net/kx2jg7oc/

bilmediğini bil diye yazdım. Ne yani bunu biliyorsun da bunu checkboxun click/checkend olayına mı yazmayı bilmiyorsun? Anlamadım ki

Alıntıları Göster
    İyi ama adam bunu sormamış ki, o checkbox demiş siz button yapmışsınız, adam onu biliyor zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.