Şimdi Ara

__*ASPİRE 5105 FAN CLUB*__ (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
2
Favori
62.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gutenberk

quote:

Orjinalden alıntı: xqw1

quote:

teşekkürler xq bişe daha var bu yaptığımız işlem sonucunda bilgisayar ilk halinemi dönüyo yoksa ilk haline dönmek için bize verilerimi kopyalıyor,
    arıca bıgün bilgisayara bişe oldu çoğu dosya,ikonlar ve acerin ve windowsun içeriği hep siyah gözüküyor bilgisayarcıya gittim bunun sisiteminin yenilenmesi gerek dediler yani baştan kuracaklarmış 25 lirada para alıyolar sizce ne yapayım

yukarıdaki işlemlerler kurtarma diski oluşturmaya yarıyor.gerektiği zaman bios dan cd ile açılmayı ayarlayarak geri dönebileceksin.

haddime değil ama o bilgisayarcıya bir daha gitme bence.eğer bilgisayara alındığından beri bir işlem yapmadıysan önce verilerini d sürücüsüne yedekle sonra bilgisayar açılırken çıkan acer logosu geldiği zaman alt ve f10 tuşlarına aynı ayna basılı tut recovery işlemi başlayacak ve format atmış gibi olacaksın dvd falan da gerekemz.

peki bu veriler hangileri bide şu siyah siyah çıkan şeyler nolacak

veri dediğim şey müziklerin fotoğrafların belgelerin falan.kendine göre önemli ne varsa onları d ye kopyala onu anlatmaya çalışıyorum.

yapacağın şey çoook basit.bilgisayarın açılırken acer yazıyor ya o sırada alt ve f10 tuşlarının ikisine birden aynı anda bas.erecovery ekranı gelene kadar bas.recovery yapmak istiyor musunuz diye soracak. evet de şifre falan sorarsa ilk şifre 6 adet sıfır dır.bunu yaz ve tamam de.gerisini o halleder.sana sadece bir kez "işlem bitti bilgisayarınızı başlatmak için tamama basın" gibi bir şey söyleyek o kadar.

• yanii vistayı filan ilk hali gibi yapıyor vede acer empoering tecnonology programınıda kendi kuruyor anladığım kadarıyla benim D de acer emp tecn programı var bi bilg yapmıştı bozulunca onu da c ye atımı çünkü onunda içindeki bütün dosya ve klasörler siyah gözüküyor yalnız bende yedek recovery yok bi sorun olmaz dimi altf10 yaparken
  • quote:

yanii vistayı filan ilk hali gibi yapıyor vede acer empoering tecnonology programınıda kendi kuruyor anladığım kadarıyla

aynen öyle

quote:

benim D de acer emp tecn programı var bi bilg yapmıştı bozulunca onu da c ye atımı çünkü onunda içindeki bütün dosya ve klasörler siyah gözüküyor yalnız bende yedek recovery yok bi sorun olmaz dimi altf10 yaparken

yedek recovery bölümü d veya c sürücüsünde değil harddiskin gizli bir bölümünde.zaten bozulmuşsa alt +f 10 çalışmaz.çalışırsa sorun yok.çalışmazsa bir önceki sayfada anlattığım gibi recovery diski oluşturusun bios dan açılış cihazını hdd yerine cdrom seçersin öyle recovery yaparsın.

• yalnız parola girin diyor gitdim senin söylediğin şifreyi kabul etmedi ipucu diyor ordada mali yazıyor
  • xq bide buraya baksana : )) ya cpu nun normal sıcaklık değerleri nedir? everest ultimate varsa bi bakarmısın şuan kaç?
    bu cpu driverını kurmayınca çok ısınıyo kuruncada oyunlarda kasıo napmalıyım.??
    xwq1 sana : ))
  • quote:

yalnız parola girin diyor gitdim senin söylediğin şifreyi kabul etmedi ipucu diyor ordada mali yazıyor

hiç parola girmediysen 000000 yaz.kabul etmezse mali yaz artık ne demekse.bu paraloyu alt+f10 yapınca mı soruyor?

başlangıçta alt f10 yapınca şu ekran çıkıyor

__*ASPİRE 5105 FAN CLUB*__

fabrika ayarlarına dön demelisin.

artık çıkmam lazım iyi geceler.

• millet bilgisayara format attığım için office 2007 yeniden peydahlandı.şimdi onu kullanırken açtığım zaman 25 karekterden oluşan ürün anahtarınızı girin dior
    Bu nedir??
  • xq veya diğer bilen arkadaşlar sizlere bi sorum olacak bugün xp yükledim bi problem yok şimdii ii çalışıyor ama empowering tecnology programını yüklemedim fazlada gerek yok aslında ama fan sürekli çalışıyor vista yüklüyken arada bi çalışıp geri duruyordu bunun bi çözümü varmı
  • Arkadaşımda acer aspire 5105 model dizüstü var ve son zamanlarda çok ısınmaya başlamıştı. Son günlerde ise eskiden rahat oynadığı oyunlarda oyun sırasında birden bilgisayar kendiliğinden kapanıyor, oyunlardan biri knight online yani bilgisayarı kasacak oyunlar da değil, bu gibi sorun yaşayan başka arkadaşlar oldu mu?
  • hocam vistanın recovery olusturulmus dosyaları urda yayınlayabilirmisin .egre yaparsanız cok memnun oluruz.
  • ya beyler bu leptopa bir şekilde böle kart felan almadan 5+1 takmanın bi yolu yok mu ??
  • ya arkadaşlar xp yükleyenlerde hiç kart reader sorunu oldumu bende xp yükledikten sonra kartları okumuyo ancak bi kart okuyucu taktıktan sonra okuyabiliyo ne yapmam lazım
  • evet bende de olmustu hatta kıtlenmelerde olmustu . card reader programını acer in sitesin den indirip yeniden yukleme ile sorunu cozdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maloğlan -- 5 Ocak 2008; 18:12:41 >
  • vista yuklu olanlar ekran kartı gncelleme yapabılıyor.
    peki xp yuklu ekran kartı guncelemesini nasıl yapabiliriz bilen varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maloğlan -- 5 Ocak 2008; 18:14:56 >
  • ARKADAŞLAR ACERİN TÜRKİYE SİTESİNE KAÇ KERE E-MAİL ATTIM AMA HİÇ CEVAP GELMEDİ GÖNDERDİĞİM ADRESTE ŞU İNFO-ACER DİYE Bİ ADRES SİZ HİÇ ATTINIZMI VEYADA SERVİSİNE ULAŞABİLİECEĞİM Bİ E-MAİL ADRESİ VARMI TPM TEKNOLOJİYE

vede arkadaşlar bilgisayarı servise göndermek istiyorum bana yeni baştan sistem kurarlarmı acaba yeniden orjinal vista ve empowering tecn programı yani bilgisayarı ilk günkü gibi istiyorum ben yapamam çünkü herşey silindi ve elimdede hiç yedek yok almamıştım acaba servis bu işlem karşılığında ne kadar bi ücret ister

• quote:

ARKADAŞLAR ACERİN TÜRKİYE SİTESİNE KAÇ KERE E-MAİL ATTIM AMA HİÇ CEVAP GELMEDİ GÖNDERDİĞİM ADRESTE ŞU İNFO-ACER DİYE Bİ ADRES SİZ HİÇ ATTINIZMI VEYADA SERVİSİNE ULAŞABİLİECEĞİM Bİ E-MAİL ADRESİ VARMI TPM TEKNOLOJİYE

vede arkadaşlar bilgisayarı servise göndermek istiyorum bana yeni baştan sistem kurarlarmı acaba yeniden orjinal vista ve empowering tecn programı yani bilgisayarı ilk günkü gibi istiyorum ben yapamam çünkü herşey silindi ve elimdede hiç yedek yok almamıştım acaba servis bu işlem karşılığında ne kadar bi ücret ister

• quote:

quote:

ARKADAŞLAR ACERİN TÜRKİYE SİTESİNE KAÇ KERE E-MAİL ATTIM AMA HİÇ CEVAP GELMEDİ GÖNDERDİĞİM ADRESTE ŞU İNFO-ACER DİYE Bİ ADRES SİZ HİÇ ATTINIZMI VEYADA SERVİSİNE ULAŞABİLİECEĞİM Bİ E-MAİL ADRESİ VARMI TPM TEKNOLOJİYE

hadi fan club üyeleri hiç bilen yada fikri olan yokmu acaba bulunduğum yer istanbula baya uzak yani servise gidip ellerimle teslim edemem servise versem 1 aydan evvel gelmicek biliyorum

• quote:

quote:

quote:

hadi fan club üyeleri hiç bilen yada fikri olan yokmu acaba bulunduğum yer istanbula baya uzak yani servise gidip ellerimle teslim edemem servise versem 1 aydan evvel gelmicek biliyorum

hocam benim de aynı sorunlarım vardı ama bilgisayar başlarken acer yazısı çıktığında ALT F10 yaptım ve format attı kendi kendine..İlk günkü aldığım gibi oldu herşey ve şu an sorun da yok

• quote:

Orjinalden alıntı: onRiz

quote:

quote:

quote:

hocam benim de aynı sorunlarım vardı ama bilgisayar başlarken acer yazısı çıktığında ALT F10 yaptım ve format attı kendi kendine..İlk günkü aldığım gibi oldu herşey ve şu an sorun da yok

onriz ama sende vista hala yüklüydü dimi bende yok işte xp yüklü ve yedek filan da almamıştım ayrıca benden ALT F10 yaptığımda şifre istedi ne olduğunu bende biliyordum bende bilgisayarcıya verdim biz çözeriz dediler ama çöze çöze xp kurup verdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gutenberk -- 7 Ocak 2008; 1:51:32 >

• recovery'e acerin programını atamamışlarmı.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.