Şimdi Ara

__*ASPİRE 5105 FAN CLUB*__ (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
2
Favori
62.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: adil berk

ALT+F10 ile format attım bilgisayar vista basic oldu nasıl preminium yapabilirim sizde durum nasıl oldu forumda göremedim

bilmiyorum arada buraya takılan var mı varsa hayrına şu soruma cevap verebilir mi???
  • Arkadaşlar konuyu tam okumadım şöyle bir geçerken uğradım.Birkaç arkadaş oyunlar kasıyor demiş ekran kartının driver versiyonunu güncelleyin.Catalyst'i hep güncel tutun.Birde çok çabuk toz giriyor içine.Mümkünse siz kendinize güvenmiyorsanız bilgisayarcıya temizletin mutlaka 4-5 ayda bir temizleyin.Temizlikten sonra ısınma probleminin çoğu çözülüyor.Termal macun sürmeyi ihmal etmeyin çünkü içerisindeki termal macun eskidi ve çok kalitesiz.Ben kendim hallediyorum temizlik olayını servis 60 lira istedi termal macun sürersek 100 olur dedi.Kusura bakmasınlar ama dışarıdan alırım 20 liraya bi termal macun sürerim bakarım keyfime...Yardımcı olabileceğim bir konu olursa pm atarsınız.
  • ya arkadaşlar nereye yazacağımı bilemedim kusura bakmayın benim sıkıntım recovery dvd sinde recoverye başladığı anda birden makina kapandı ve şimdi sadece acer yazısı çıkıyor daha sonra tek kursör yanıp sönüyo o halde kalıyor ne yapmam gerekiyo valla internet kafeden giriyorum acil cevap yazarsanız sevinirim :( ( bu arada servise götürdüm yapmak için 120 tl+KDV istediler
  • quote:

quote:

ALT+F10 ile format attım bilgisayar vista basic oldu nasıl preminium yapabilirim sizde durum nasıl oldu forumda göremedim

bilmiyorum arada buraya takılan var mı varsa hayrına şu soruma cevap verebilir mi???

bu sorumun cevabını hala beklemekle beraber yeni bir sorun daha hasıl oldu. Arkadaki dvd sürücüye yakın olan Usb çalışmıyor. şöyle ki mesela farenin ışığı yanıyor fakat çalışmıyor. Harddiskimde orada elektrik akımı nedeniyle galiba artık bilgisayar tarafından tanınmıyor. Bu sorunu yaşayan var mı biliyorsanız çözümleri iletirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adil berk -- 18 Temmuz 2009; 16:58:29 >

• selamlar ben bişey öğrenmek istiyorum bu laptopun ekran kartını değiştirmem mümkün müdür? mümkünse eğer paylaşımsız 512 veya 1 gblık Ati ekran kartı falan takabilir miyim yada hangi modeli tavsiye edersiniz?
  • selam mehot. bu laptopta maalesef ekran kartı bağlanamıyor. bilgine....
    eğer ki laptop alacaksan 1 gb paylaşımsız ati hd 4570 ekran kartlı olan laptopları tavsiye ederim. seni epey bi götürür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1968 -- 25 Ağustos 2009; 13:45:50 >
  • arkadaşlar şu ekran kartını güncellemek için bir link varmı en güncelini nerden bulurum???

birde 5105 için windows7 driverleri bulunurmu...
  • club ölmüş yavvvvvvv...

• hee yaw..
  • http://forum.donanimhaber.com/m_35665369/tm.htm
    arkadaslar bi yardim edemriisniz surucu yedeğinde webcam yedeğini almiyorrrrrrr
  • Selam arkadaşlar. Laptopu alalı tam iki yıl oldu. Ben de bi atraksiyon yapayım deyip (Yenileme değil) ram leri 4 gb yaptım. Gözle görülür bi hızlanma oldu şükür. Oyunlarda az bi performans artışı sağladı tabii ki. Az. Neyse ki laptopumdan memnunum. Modernwarfare 2 yi de oynatsın başka bişi istemem. Bu sıralar en merak ettiğim konu bu. Malum Cod 6 çıktı. Bekleyip göreceğiz.
    Yaklaşan Mübarek Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. Hepiniz sağlıcakla kalın.
  • freeman1968 kardeşim bu 4gb işi sana kaça patladı. Bende diyorum öylebi atraksyon yapsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: boztepe06

freeman1968 kardeşim bu 4gb işi sana kaça patladı. Bende diyorum öylebi atraksyon yapsam

merhaba boztepe06
    Ben bu fikre bi arkadaşıma benim 1 gb ram i vermek maksadı ile girmiştim. Aslında tek (2 gb) ram alıp üçlemekti amacım. Ama bilgisayarcı arkadaş çift anlayıp (65 x 2 = 130 TL) geçince kredi kartını mecburen 4 gb oldu.
    Aslında fena da olmadı hani. Almadan önce araştırma yaptım tabii. Ben basit bi marka almadım. Olumlu olarak nitelenen Kingston marka ram aldım. Bizim ram leri 20 ya da 25 tl ye de alabiliyolar. O zaman 80 tl bi külfetle 4 gb a çıkmış olursun. Bu pozisyonda ekran kartımız tabii ki (Mb olarak) fırlıyor.
    Ben pek dikkat etmedim nereden baktığına arkadaşın ama 1022 mb gibi bişeydi paylaşımla sanırım. Bu da iyi bir şey tabii.
    Sonuç olarak tavsiye ederim. Faydası var mutlaka. Açılış kapanı hızlandı. Biraz daha serileşti.
    Tekrar iyi bayramlar.....

• windows 7 yükleyen var mı? driver lar vs nasıl yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil berk

windows 7 yükleyen var mı? driver lar vs nasıl yaptınız?

windows 7 64 bit kurdum sorunsuz kullanıyorum. birçok diverı otomatik tanıdı fakat ekran kartını tanımadı vista driverını kurunca oluyor problem yaşanmıyor. Windows 7 laptopa 3.6 puan veriyor bu arada. hız konusunda win 7 yi beğendim xp ile neredeyse aynı performansta kullanabiliyorum.
  • windows 7 de kamerayı tanıtamadım , acer 5105 wlmi
    bison ,logitech,ve chinny yi denedim olmadı

tanıtan arkadaşlar varsa yardım ederse sevinirim
  • 2007'de aldığım Acer 5105'i birkaç ay önce yeğenime verdim.
    Hala ilk günkü gibi çalışıyordu, sadece pil süresi yarım saate düştü.
    Acer'den memnun kaldığımdan yeni laptop olarak yine Acer aldım.
    Şimdi topicin son 3-4 sayfasını okuduğumda bazı arkadaşların epey sorunları olduğunu gördüm. Gerçekten de bir markanın o kadar çok çeşitli modelleri çıkıyor ki. Üstelik pek çoğunun arasında hemen hemen fark yok.

Bir arkadaş ekran kartı sorunundan sözetmiş. Bu modelde ekran kartının anakarttan bağımsız olduğunu biliyorum, daha doğrusu zannediyorum; çünkü şimdi kuşkuya düştüm.
    Teknosa'dan almıştım, broşüründe öyle yazıyordu, satış elemanı da öyle söylemişti.
    Eğer o broşürü bulabilirsem, foruma gönderirim.

Arkadaşlar laptopunuzu özellikle tozdan ve nemdem koruyun. Kullanmadığınız zamanlarda çantasına koyun. Laptopun sağlığı açısından çok yararlı.
    Herşeye rağmen Acer yine de en uygun fiyatlı laptopları üretiyor.

• acer aspire 5100 kullanıyorum. 2,5 yıl oldu alalı. Kullanımdan dolayı pc nerdeyse perte çıkıcak biraz hor kullandım sanırım ekranda yukarıdan aşağıya inen çizgi belirdi geçen hafta 4-5 cm yanında birtane daha çizgi çıktı o da aynı şekilde. ekranla oynayınca gidiyor ama yine geliyor sinir oldum. bu tamir edilebilcek birşey mi acaba ne kadara mal olur
  • laptopu kullanmayan ve adaptörü boş olan var mı talibim.
  • bu konuyu hortlatmaktan gurur duyarım

çok sayıda notebook kullandım ama hiçbiri bu model kadar zevk vermedi..şimdi sıfırı olsa 3500 lira olsa alırım

2-3 sene kullandım en küçük bi sorun yaşamadım..sonra tertemiz makinayı sattım salak gibi hala pişmanım

bir başkadır 5105... xp yükledin mi uçar..

seni özleyeceğim 5105 zaten özlüyorum:(
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.