Şimdi Ara

__*ASPİRE 5105 FAN CLUB*__ (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
2
Favori
62.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: c160

ekran kartı değişmiyor diye biliyorum.. çünkü anakart üzerinde tümleşik
    ekran kartından bende şikayetçiyim en ufak bi oyunda takılma yapıyor

Dostum bir de 320 gb hdd değişim maliyetinden bahsedermisin? Malum bilgilenmiş olalım hem de foruma biraz hareket gelsin
  • 2.5" hard diskler her yerde satılıyor, 320 gb olanı ne kadar fiyattan satılıyorsa maliyeti odur. takması çok kolay, alttaki kapağı açmak yeterli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: positroN

2.5" hard diskler her yerde satılıyor, 320 gb olanı ne kadar fiyattan satılıyorsa maliyeti odur. takması çok kolay, alttaki kapağı açmak yeterli.

positroN nerelerdesin dostum? Unuttun bizleri laptopu değiştirince walla Neyse. Peki alttaki kapağı açınca (malum biliyorsun ekim 2009 a kadar garantisi var) garanti dışı bırakmış olmayalım. Ne dersin?
    Bir de yeni acer 6930 (9600 gt ekran kartlı) model hakkındaki düşüncelerini öğrenmek isterim bu arada. Sağlıcakla kal...
  • bu biraz firma politikasıyla alakalı. tpm'de öyle politika falan sallayacaklarını sanmıyorum. oradakilerin canı isterse garanti dışı bırakırlar, ,istemezse bırakmazlar. vidalar zarar görmeden hdd değiştirilirse, bilgisayar bozulduğunda eski disk'i takıp garantiye verebilirsiniz, hiç kimse anlamaz.

yeni acer'ların hepsini çok beğeniyorum. eski modellerdeki ısınma, düşük malzeme-işçilik hatalarından dolayı dünyada kötü bir ünleri oldu ama bunun farkındalar ve yeni modellerde aşmışlar gibi görünüyor. sonuçta tüm bilgisayarlar donanım olarak birbirine çok yakın, önemli olan kasa kalitesi, sunduğu ekstra özellikler ve servis desteği.
  • Dün farkettim, ekranımın en üstünde bir sıra pixel renk değiştirmiş durumda, beyaz görünüyorlar.. Ekranı sağından ve solundan bastırınca düzeliyor, sonra yine çıkıyor. Daha fazla yayılmadığı taktirde şimdilik sorun yok gibi, çerçeve gibi görünüyor sadece. Sizce neden olabilir ve daha sonra farklı bir soruna neden olabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: adil berk

arkadaşlar hemen hemen tüm sorunlar dükülmeye başladı. Benim şu sıralar ortalama 1 saat 15 dakika olan maksimu şarj sürem 50 dakkaya ffalan indi bzen onu da görmüyo bataryalar zaten 6 ay garantili oluyor. Benim size sorum sizde DURUM nasıl. birde yeni bir batarya almak istersek süreli fiyatları fln nasıl

artık 30 dakika dayandıktan sonra giden bir laptopum var 2 saat gidenlere fln imreniyorum batarya değiştiren arkadaşlar varsa bilgi istyorum.Çİn malı bataryalar var 80 lira fln dediler orjinaline 100$ istediler ne diyosunuz
  • merhaba arkadaşlar benim size bir sorum olacak ... ben sabah trust MI-4520T marka modelli wireless fareyi kurdum driverini trusrtun sitesinden buldum yükledim fakat herşeyi yapmama rağmen önce benim toucpad ımı kullanamadım onu hallettim fakat bu mouse yi kullanamamın sebebi ne olabilir sizce görüşlerinizi bekliyorum ... cevap yazarsanız sevinirim
    ...................çok acilllllllllllllllll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naal1993 -- 31 Ocak 2009; 13:23:47 >
  • @cimbom_gs
    Fn+F7 denedin mi ?

beyler bizim bu 5105 acer 800Mhz ram destekliyor mu bir bilginiz var mı ??
  • zaten yeniyken 55-66 dakika anca gidiyordu yenileyip ne yapacaksın
    değermi sence 30 dakika fark edecek
    quote:

quote:

arkadaşlar hemen hemen tüm sorunlar dükülmeye başladı. Benim şu sıralar ortalama 1 saat 15 dakika olan maksimu şarj sürem 50 dakkaya ffalan indi bzen onu da görmüyo bataryalar zaten 6 ay garantili oluyor. Benim size sorum sizde DURUM nasıl. birde yeni bir batarya almak istersek süreli fiyatları fln nasıl

artık 30 dakika dayandıktan sonra giden bir laptopum var 2 saat gidenlere fln imreniyorum batarya değiştiren arkadaşlar varsa bilgi istyorum.Çİn malı bataryalar var 80 lira fln dediler orjinaline 100$ istediler ne diyosunuz

• arkadaşlar her formattan sonra güncellemeleri tekrar tekrar kurmamak için ne yapmak gerekir
  • ALT+F10 ile format attım bilgisayar vista basic oldu nasıl preminium yapabilirim sizde durum nasıl oldu forumda göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adil berk -- 11 Şubat 2009; 18:29:10 >
  • merhaba arkadaşlar. teknosadan aldığım acer aspire laptopuma format atmak istiyorum orjinal yazılım yüklü şuanda ama içinden yazılım cdsi çıkmadı. nasılyapıcam bunu orjinal olsun istiyorum korsana hayır
  • bilgisayar acılırken acer yazısını gordugunde alt+f10 yap, cıkan menuleri takip et ve formatla. Tabi öncesinde masa ustu, belgelerim ve c deki bilgilerinin yedeğini almayı unutma
  • yani yazılım cdsi gerekmiyor mu?
  • Eger daha once hdd yi tamamen formatlamadıysan ki orjinal yazılım duruyor demişsin, dediğim gibi CD ye gerek kalmadan ilk aldiğın hale getirebilirsin.

Kısaca orjinal vistan bilgisayarda yüklü, sadece dediğim gibi yapman yeterli.
  • peki teşekkür ederim
  • Selam arkadaşlar. Acer da Nokialaştı. Dakka başı yeni model çıkartıp duruyolar. Dolayısıyla da bizim modeller demode duruma düşüyor. Neyse ben derneğimizin adını değiştiriyorum. "Ölü Ozanlar Derneği" Sağlıcakla kalın......
  • Arkadaşlar bende de Acer 5105 var. Teknosa kampanyası ile alalı 1.5 sene oldu, bugüne kadar büyük bir sorunla karşılaşmadım şükür. Karşılaştığım tek sorun yaklaşık 3 ay önce bir adet pikselimin rahmetli olmasıydı, ki çok rahatsız etmiyor beni açıkçası. Bir de tozlanma sorunu oldu tabi, Acer servisine götürdüm, 5 tl'ye temizlettim (nasıl diye sormayın iyi anına denk geldi galiba elemanların :p). Üstelik bu 1.5 yıllık sürede makine genelde her gün ortalama 14-15 saat açık kalmıştır.
    Nasıl kullandığıma gelince, öncelikle Xp kurulum işine hiç bulaşmadım. Çünkü Vista için optimize edilmiş bir sisteme Xp kurarak orjinalliğini büyük ölçüde bozmuş oluyoruz. Ayrıca o kadar kadar driverla ilgili problemle uğraşmak yerine Vista'yı olduğu gibi kabul ettim, ki zaten Vista da SP'lerle birlikte biraz düzelme yoluna girdi. External Hard Disk ve External DVD Writer var. HDD eki ile yer sorunu olmadı, Harici DVD ile okuma-yazma sorunu olmadı -ki orjinal DVD'nin performansı çok iyi değil bence-. Bilgisayarı evde kullandığımda genelde pilini çıkarıp kullandım. Bu yüzden pili de iyi durumda. İlk günkü gibi değil ama idare ediyor.
    Oyun konusuna gelirsek, 2007 Aralık ayına set çekmek gerek. Neden derseniz o tarihten sonra çıkan oyunlar genelde 5105'te çalışmayacaktır. Kızmanın manası yok. Sorunun çözümü External Ekran Kartı.. değil tabi ki, baktım canım bişiler oynamak istiyor ucuz yollu bir de PS2 aldım (Gerçi zamanla o da yetmedi şimdi PS3 aldım) Velhasıl 5105 ile böyle geçinip gidiyoruz. Ben memnunum aletten, buradaki sorunları okuyunca da baya şaşırdım açıkçası. İnş bundan sonra sorun çıkmaz bendekinde de. Ha çıkarsa da canı sağolsun, yeni makine için bahane o lur

• slm arkadaşlar bende acer aspıre 5105 wlmi kullanıcısıyım
    bilgisayarımla bu haftaya kadar hiç probelem yaşamdaım beni idare etti
    fakat son bi kaç gündür çok kasıyor
    öyleki fifa 2008 de bile yada msn de görüntülü konuşmada bile onları geçtim müzik dinlerken bile
    bunun sebeni sizce nedir ? çözümü ne olabilir ? fikri olan arkadaşlar değerli fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim
    bu arada bilgisayarı geçen yıl ekim ayından beri kullanıyorum yaklaşık 1.5 yıl
    saygılr
    cevaplar için şimdiden tşk
  • cimbom_gs hocam toz olabilir onun sebebi, benim makine de öyle kasmaya başlamıştı, servise götürüp temizlettim düzeldi.
    Arkadaşlar peki yeni çıkan laptoplara geçmek için 5105'i satmak istesem ne kadara gider sizce? 2. el piyasası ne durumda
    5105'lerin bilgisi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.