Şimdi Ara

__*ASPİRE 5105 FAN CLUB*__

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
2
Favori
62.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bellek : 2 GB
    Sabit Disk : 160 GB
    Ekran Boyutu : 15,4"
    Bluetooth Portu : Yok
    Ekran Belleği : 128 MB
    Garanti Süresi : 2 Yıl
    Model : AS5105WLMİ
    Bellek Tipi : DDR2
    Ekran Özelliği : WXGA
    Modem : Var
    Grafik Tipi : ATI X1300
    Optik Sürücüler : DVD Super Multi
    Menşei : İthal
    Pil Tipi : 6 Hücreli
    Wıreless : Var
    Kart Okuyucu : 5 in 1
    Dahili Kamera : Var
    Yazılım : Windows Vista Home Premiumü

PEŞİN FİYATI:1250 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machete Cortez -- 27 Ekim 2007; 12:37:27 >

• biliyorum ve dun aldım teknosa da kampanya vardı
    1250ytl ye geldi aslında fiyat performans olarak en ucuz laptop
    gayet guzel sorunsuz calısıyor
    ısınma sorunu denen bırsey varmıymıs ?o zman ben bılmıyorum.gayet normal calısıyor
    cift cekırdek oldugu ıcın dvd den verı aktarırken aynı zamanda muzık dınleyıp baska uygulamarlada ılgılenebılıyorsunuz
    sonuc olarak guzel tavsıye ederım
  • 5104 modelinin üst modelimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan0640

5104 modelinin üst modelimi

Galiba öyle
  • aynı fiyata mavide 5710g modeli var core duo baya güzel hoşuma gitti aslında hemen bi bilgisayar alacan yoksa aklın sürekli karışıyor daha önce5104 modelini alacaktım 5710 gördüm vazgeçtim

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=5580
  • bnde 5100 diye dusunuyordum malum sitede cok reklami yapilmisti
    sonra 5104 alicam dedim
    bunu(5105i)aldigim gun babamla cikicaktik 5104 u almaya gazeteye bir baktim kampanya hemen vuruldum ztn o anda :D
  • daha almadıysan eğer almanı tavsiye ederim bende bu haftasonu aldım teknosadan makine çok güzel hele bu fiyata bu özelliklerde bi makine mükemmel bence tabi bütçeni arttırıp daha fazla verirsen daha güzelleri var ama kaçırma derim çünkü kampanyada bu ürünler bi eksisi var vista olması işte bazı programları açmıyo oyun filan yükledim ama açmadı vistayla uyumlu olmadığı için ama hem görünüm olarak hemde fiyat performans açısından gayet hoş bi makine tabi son karar senin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaklaşık 2 gündür bende bir acer 5105 kullanıcısıyım, alırken 512 mb grafik belleği demesine rağmen 2gb ram ile 895 mb gösteriyor makine, 128 mb paylaşımsız grafik belleği mevcut. Mühendislik programlarıyla (çizim, tasarım v.b.) ilgili bir sorun yaşarmıyım bilmiyorum, xp yükledikten sonra deneyeceğim. Bilgisi olan arkadaşlar tecrübelerini ve yorumlarını paylaşırlarsa memnun olurum.
    Birde bana garip gelen bir konu var: sabit disk; kutu etiketinde ve makine üzerindeki etikette 160 GB göstermesine rağmen, makinede 2 parçaya ayrılmış ve herbiri 70 GB olan iki disk görünüyor bunların bir tanesine de vistayı kurmuşlar kapasite 59 GB ta düşmüş. . İlk dizüstü bilgisayarım acaba bunlarda bilmediğim farklı bir durum mu oluyor???? yoksa kazıklandım mı!!?

• Alan arkadaşlar bir kaç resim ekler misiniz
  • ürünü 3 gündür kullanıyorum süper performansı var 2 gb ram olması güzel ekran kartı 128 bit ne kadar go7300 ile aynı seviyede densede 128 bit olması büyük bir avantaj.İşlemciden bahsetmeme gerek bile yok zaten 160 gb hdd son derece yeterli ısınma problemi yok en son makineye 40 dakka boyunca maximum yüklendim 70 dereceyi gördü ama üstüne çıkmadı tabi çıkabilirde.Çok atak ve seri bir makine ncak her zaman vistaya karşıyım her ne kadar 2 gb ram bile olsa 512mb ram ile kullandığım xp bile daha hızlıydı.Bence kur bu kadar uygunken ürünü kaçırma derim....
  • resme gerek yok gir youtube a yaz acer 5100 kasası neredeyse aynı ordan izle...
  • Arkadaşlar benim makinede 70 +70 olmak üzere 140GB sabit disk gözüküyor, bu modeli alan arkadaşlar bunun 160 olması gerekli değilmi? Bu normalmidir, sizdeki makinede nasıl gösteriyor? Bölümlemeden dolayı mı 20 gb az gösteriyor? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  • birde bunun 5106 sı var işlemcisi daha yüksek sadece ama 200ytl fark var arasında acaba o kadar fiyat farkına değermi sizcehttp://www.vikingbilgisayar.com.tr/pinfo.asp?pid=14650
  • hocam 200 ytl için değmez sonuçta iki işlemci arasındaki fark pek öyle fazla değil ama tabiki sen bilirsin.Bu arada makinede evet 140gb hdd gözüküyor sanırsam bunun nedeni sistem kurtarma bölümünden cd ye ihtiyaç olmadan vista yükleyebilmenin bir sonucu.zateb vista 8 gb yer kaplıyor şimdide 28 gb yok oldu ama dediğim gibi format atmak için cd aramamak bence oldukca güzel.Dün most wanted oynadım bir problemle karşılaşmadım ama her notebookun problemi olan ısınma gene karşıma çıktı ısı 65 oldu ama fan hızlı çalışmaya başlayınca 60 a indi bunada şükür.Alacak olan arkadaşlara yardım ederim daha detaylı bilgi isterseniz pm atabilirsiniz.SAYGILAR...
    quote:

Orjinalden alıntı: ArDeNNeS

birde bunun 5106 sı var işlemcisi daha yüksek sadece ama 200ytl fark var arasında acaba o kadar fiyat farkına değermi sizcehttp://www.vikingbilgisayar.com.tr/pinfo.asp?pid=14650

• gecen gun 13 saat calistirdim banamisin demedi
  • slm arkadaşlar bende makineyi alalı daha 15 gün oldu şimdilik gayet memnunum fazla kasmadım makineyi şimdilik sadece int gry ve contuer oynuyorum ama bi sorum olacak bu yeni çıkacak olan need for sped for streed ve call off duty 4 oyunlarını kaldırırmı bu makine
  • 160 gb hiçbir zaman göstermez ki.
    Bir de sistemin yedeği olan bir bölüm var o gizlidir.
    hepsini toplarsan 150 küsür olabilir. ama bu zaten 160 gb a denk geliyor windowsun güzelliği(!)
    windows öyle algılıyor.
  • tabi bide recovery özelliği cd siz 140 gene iyi :) bendede bu makine war sarj sorunu hariç iyi 30 dk kaldı demesi 15 dk ya tekabul ediyo sanki
  • 1) 160 gb lik bir hdd, windows.da 149 gb görünür; demek ki 9 gb.lık bi alan recovery için ayrılmış, kalan 140 gb.ı da 70 - 70 ayırmışlar.
    cd siz format ve recovery yapma fikri güzel düşünülmüş bence. isteyen yine de dvd yedek alır

2) yakında vista için bir servis paketi geliyor (en geç sene sonuna kadar) onu da yükleyince vista daha kararlı çalışan bir sistem olacaktır.
    3. parti optimizasyon programlarıyla vistayı daha verimli çalıştırabilirsiniz. sürücüler de gün geçtikçe olgunlaşacaktır. istemeyen xp ye dönebilir, orjinal bir vistanın elinizin altında olması da ilerisi için güzel bi şey. (üstelik premium)

3) turion tl modelleri c2d la aynı ısıyı yayar (31watt), x1300 ise orta seviye bir ekran kartıdır çok ısı yaymaz (bu arada kart 128 bit - gpu.350@mem.250, fear gibi güncel oyunları düşük ayarda olsa oynatır; geri kalanları gta,nfs,pes vs full oynatır), dolayısıyla ofis ve ev kullanımında exeri bir ısınma olmaz notbuk kadar ısınır!, ısınmadan bahsetmek için saatlerce oyun oynamak gerekir ki, bu arkadaşlara hangi markayı alırlarsa alsınlar notebook soğutucusu almalarını tavsiye ederim.

ben datronla t7wm ile bunun arasında kaldım, datron'un t7500 gibi süper bir işlemcisi olsa da, kasa ve marka endişemden dolayı + 100 usd ucuz olmasından dolayı acer'ı tercih edicem sanırım.

• güsel açıklama saol
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.