Şimdi Ara

__*ASPİRE 5105 FAN CLUB*__ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
940
Cevap
2
Favori
62.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu bilgisayarda fifa 08 oynayan varmı.Bütün sürücüleri güncelleştirdim ama oyun çok yavaş ilerliyor yani bu şekilde oynanması mümkün değil.Oynayan varsa nasıl oynuyor yazabilirmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teutonic -- 2 Kasım 2007; 23:15:32 >
  • ilk kurduğumda backup almamıstım simdi ilk kurulusa dönmek icin ne yapmam gerekiyor f10 olmuyor hp de öğle oluyordu bunda nasıl ilk ayarlara döndüreceğim? şimdiden tesekkürler
  • evet webcam da cisimler ters açıdan gözüküor bu arada tuşlar yerinden fırlayacak gibi mi duruyor
  • alt+f10 sonra restore dersin
    ama backup almadıysan neyapar bilmem
    quote:

Orjinalden alıntı: ince66

ilk kurduğumda backup almamıstım simdi ilk kurulusa dönmek icin ne yapmam gerekiyor f10 olmuyor hp de öğle oluyordu bunda nasıl ilk ayarlara döndüreceğim? şimdiden tesekkürler
  • Arkadaşlar bu alet güzelde buna nasıl format atacağız?Yanında Hiç bir CD veya DVD vermediler...
    Forumda biraz aradım ancak çok fazla bir bilgiye oluşamadım.
    Diğer arkadaşlar Recovery disk oluşturma demişler ama o tam olarak ne işe yarayacak?
    Yani bu recovery DVD'si yazdırdığımızda elimizde Vista DVD'simi olmuş oluyo anlayamadım.

Yaw bu firmalarda ne kadar cimri 50 YKr lik bir DVD için bizi recoveryle filan uğraştırıyorlar

Ben XP format atmak isteğimde takardım XP CD mi babalar gibi atardım formatımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElektroEmre -- 2 Kasım 2007; 18:01:25 >
  • Geçenlerde Kaspersky antivir programı yükledim,setup henüz tamamlanmaışken vista kötü yüzünü gösterdi ve bu programı tanımadığını ve uyum sorunu yaşanacağını ileten bir uyarı ekranı çıktı.(sağ alt köşede)

Programı ekle kaldırdan kaldırdım ve üzerine en az 5 tane restart gördü ama her açtığımda uyumsuzluğu bildiren bir uyarı ekranı yine çıkıyor yine çıkıyor(sağ alt köşede)

Ne yapmam lazım varmıdır bilen bir fan clup arkadaşımız..?
  • herkese slm.5105i 1 hafta önce teknosadan aldım.ekran kalitesi gayet cok gusel fazla ısınmıyor.güc tasarruflu 2saat 18dk sarj dayandı bu süre icerisinde cd kopyaladım muzik dinledim video izledim banamısın demedi:)dengelide video izliorum sarjı 1 saat zor dayanıyor.oyun konusuna gelince fifa2008,bioshock,nfs,carbon,quike4ün son cıkanı:) hepsini soncözünürlükte bütün özellikleri acık cok rahat oynadım.gayet memnunum yani:).alcak olanlara tavsiye ederim.:).ses kalitesi fena deil.cokda sessiz calısıo arada sırada fan ehh işte ses cıkarıo hehe:).her seyden önemlisi benimde bir laptopum var artık yuppi:):):)
  • alt+f10 yapıyorum farketmiyor yine vista baslıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: tanko78

alt+f10 sonra restore dersin
    quote:

ilk kurduğumda backup almamıstım simdi ilk kurulusa dönmek icin ne yapmam gerekiyor f10 olmuyor hp de öğle oluyordu bunda nasıl ilk ayarlara döndüreceğim? şimdiden tesekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: ALph1940

Geçenlerde Kaspersky antivir programı yükledim,setup henüz tamamlanmaışken vista kötü yüzünü gösterdi ve bu programı tanımadığını ve uyum sorunu yaşanacağını ileten bir uyarı ekranı çıktı.(sağ alt köşede)

Programı ekle kaldırdan kaldırdım ve üzerine en az 5 tane restart gördü ama her açtığımda uyumsuzluğu bildiren bir uyarı ekranı yine çıkıyor yine çıkıyor(sağ alt köşede)

Ne yapmam lazım varmıdır bilen bir fan clup arkadaşımız..?

yaa hakkaeten vistanın kötü yüzü işte..Bende geçen gün bluetooth aldım.tam kurulum bitecek vista engelleme bildiren bir uyarı ekranı çıkıyor(sağ alt köşede)..ne yaptıysam düzelmedi ve bilgisayara yeniden başlat dedim başlamadı çok cebelleştim olmadı.. ve en sonunda bluetooth u iade ettim vista uyumlularda pahalı..

• arkadaşlar elektriğe bağlı değilken performans düşüyor bunun bir çaresi varmıdır ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: enemy1980

arkadaşlar elektriğe bağlı değilken performans düşüyor bunun bir çaresi varmıdır ?

http://img205.imageshack.us/my.php?image=ekranalnts1nj3.jpg

bu resmi daha önceden yüklediğim için ek olarak söylüyorum; sağ alt köşedeki pil simgesini tıklayarak güç tasarrufu, yüksek performans ve dengeli tercihlerinden hızlı şekilde ayar yapılabilir.yüksek performans modu daha önceden değiştirilmediyse ismi ile musemmadır.

• ben yuksek perf. getirince olacagını düşünmüştüm ama öyle değilmiş teşekkürler ayarladım.
  • Ya arkadaşlar bu sağ taraftaki araç çubuğunda hava durumu özelliği sizde çalışıyorum.Bende hizmet kullanılamaz diyo naapmam lazımdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: koug

Ya arkadaşlar bu sağ taraftaki araç çubuğunda hava durumu özelliği sizde çalışıyorum.Bende hizmet kullanılamaz diyo naapmam lazımdır.

"daha çok çevrimiçi araç bul" seçeneğine tıklayarak başka bir hava durumu aracı bulup bu durumu düzeltebiliyorduk.
    geçmiş zaman kullandım çünkü eskiden widget galeri dediğimiz şey ingilizceydi şimdi ise türkçe olmuş normal de sevinmek gerek değil mi?
    sevinemiyoruz çünkü gerizekalı microsoft siteyi türkçe yapmış ama içeriğin hepsini kaldırmışşaka gibi.
    otomatik olarak tr diline yönlendiriyor eğer ingilizce siteyi bulursam hava durumu aracını buraya yüklerim.

• bende laptop almayı düşünüyorum.yorumları okudum.bu ürünü beğendim.ancak sürekli tereddüte düşüyorum.sizce almalımıyım.lütfen bana yardım edin.şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar merhaba. ben daha öncede yazmıştım bir sorun üzerine ve şimdi tekrarlıyorum. pc den yüksek desibelde olmasa bile müzik oyun vs. açık değilken sinir bozucu bir ses çıkıyor. ses veri alışverişine paralel yoğunlukta tekrarlıyor. bu benden kaynaklanan bir problem olamaz lakin 15 gün oldu alalı ve halen devam etmekte. daha önce bi arkdaşımız bunun fanın kalitesinden kaynaklandığını söylemişti ama fana paralel azalıp yada çoğalan bir ses değil. benzer problem yaşayan varsa paylaşırsa sevinirim ona göre servise yollamayı düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: koug

Ya arkadaşlar bu sağ taraftaki araç çubuğunda hava durumu özelliği sizde çalışıyorum.Bende hizmet kullanılamaz diyo naapmam lazımdır.

Bende yapmak istemiştim bende de hizmet kullanılamaz diyordu. Senin sorman üzerine tekrar oraları iyice araştırdım ve sitede aradığımız şeyleri buldum. Yapmamız gereken filtreleme ölcütünü ingilizce olarak secmek.

Link:

vista kenar cubukları

xqw1 arkadasımızın masa ustundeki araçlar cok hoşuma gitmişti, hava durumunun yanı sıra driver ları gösteren ve cpu ram kullanımını gösteren araçları bende yukledim, cok hoş duruyorlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: redos

arkadaşlar merhaba. ben daha öncede yazmıştım bir sorun üzerine ve şimdi tekrarlıyorum. pc den yüksek desibelde olmasa bile müzik oyun vs. açık değilken sinir bozucu bir ses çıkıyor. ses veri alışverişine paralel yoğunlukta tekrarlıyor. bu benden kaynaklanan bir problem olamaz lakin 15 gün oldu alalı ve halen devam etmekte. daha önce bi arkdaşımız bunun fanın kalitesinden kaynaklandığını söylemişti ama fana paralel azalıp yada çoğalan bir ses değil. benzer problem yaşayan varsa paylaşırsa sevinirim ona göre servise yollamayı düşünüyorum.

bende öyle bir ses çıkmıyor servise bi sor sen

• sesle alakalı mail attıktan sonra teknosaya götürdüm aleti ve sesin hard discden kaynaklandığını ve son derce normal olduğunu söylediler. dell toshıba gibi ürünlerde daha fazla olabileceğini yani beim problem olarak addettiğim mevzunun fazlaca normal olduğunu servise gerek olmaduğını söylediler. soruyu birde bu şekilde sorayım. sizce bu problem teşkil edermi?
  • sen xp istiyorsan cdyle yapman gerek
    quote:

alt+f10 yapıyorum farketmiyor yine vista baslıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: tanko78

alt+f10 sonra restore dersin
    quote:

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.