Şimdi Ara

ASRock z77 Extreme6 Kullanıcı İncelemesi ve Overclock Denemeleri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
2
Favori
9.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Harika bir inceleme olmus, tebrik ederim.

Bu arada yeni anakartlarda zaten IDE girisi kalmadi, bu bir eksi degil yani :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Harika bir inceleme olmus, tebrik ederim.

Bu arada yeni anakartlarda zaten IDE girisi kalmadi, bu bir eksi degil yani :))

BENCE YANILIYORSUN ANAKARTIN ÜZERİNE FLOPY koyacaklarına IDE girişi koysalardı daha iyi olurdu. SIRF BU YÜZDEN ELİMDE SAPA SAĞLAM DURAN ASUS DVD RW mı değiştirmek zorunda kaldım GENE ASUSUN sata versiyonlu DVD RW aldım. Bence BU BİR EKSİDİR.

AYRICA YUKARIDAKİ ARKADAŞALR MAVİ EKRAN STABİLE... VS. SORUNUNDAN BAHSETMİŞLER
    BENDE HERHANGİ BİR SORUNLA KARŞILAŞMADIM İŞLEMCİYİ O.C. ettim HİÇBİR SIKINTI YOK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHARINGAN -- 14 Ağustos 2012; 19:01:31 >
  • Sata-ide dönüştürücü diye bir şey yok mu ?
  • ddr2 ve core2 leri de desteklemediği için onca şey daha aldın, ide dönemi bitti. ide cihazları tarihteki görevini tamamladı. eski teknolojiye destek te bir maliyet. 5-6 dolarını çıkardın zaten o sata dvd-rw nin. anakarta fazla ödeyecektin aksi durumda.
  • Arkadaşlar şu an extreme 6 ile hangi bios'u kullanıyorsunuz?

En güncel 2.60 var, bu biosu stabil olarak kullanan var mı acaba?

Şu an benimki 1.90.
  • İleriye yönelik anakart bakarken bu anakartta karar kıldım. Üzerine tam da düşündüğüm gibi bir inceleme yapan birisini gördüğümde doğru ürünü bulduğumu düşündüm. İşlemci olarak 3770K kullanan var mıdır aramızda? Overclock yapılmayacak.

Performans aradığım yerde sisteme sonradan eklemeyi düşündüğüm Titan ile gerekli hızın kat be kat fazlası elde edebilirim diye düşünüyorum. Şimdiden bile oldukça iyi çalışan CUDA mimarisi, çoklu çekirdekler ve parallel processing. Tek CUDA çekirdeğinin hız kattığını gördükten sonra Titan'ı istemek çok doğal.

Ekleme: Overclock'ta karar kılındı sebep render ve titan alana kadar lazım olan güç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 3 Mart 2013; 0:11:13 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.