Bildirim
ASSASIN CREED REVOLATION BI YERDE TAKILDIM ACIL YARDIM
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ah mazlum kardeşim senin iş zor İlk önce banka,silah dükkanı,kitapçı, sağlık ocağı onlardan satın alacaksın ve her 20 dadika da sana hatırı sayılır bir gelir gelecek
fakat bunu yapabilmen için o bölgenin (DEN lerin) senin kontrolünde olması lazım ve çok sayıda dükkan almalısın fekat ilk 1-2 dükkan alırken fiyatları ucuz
10 adetin üstüne çıkınca iyice pahalı oluyor.
2. adım Assasinlerini göreve gönder 5-10 dadikada sana iyi para kazandırıyor.
Bu arada paran birikirken sende yan görev yap ve den leri kaybetme
Kolay gelsin
Not: cepcilik yapma hem geliri düşük hemde ayıp
-
Ben Assassinleri kullandım.Göreve yollayıp 10-15 dakika bilgisayarda oyanlanıp görevleri bitince tekrar yolladım öyle öyle birikti. -
quote:
Orijinalden alıntı: labraxx
Ah mazlum kardeşim senin iş zorİlk önce banka,silah dükkanı,kitapçı, sağlık ocağı onlardan satın alacaksın ve her 20 dadika da sana hatırı sayılır bir gelir gelecek
fakat bunu yapabilmen için o bölgenin (DEN lerin) senin kontrolünde olması lazım ve çok sayıda dükkan almalısın fekat ilk 1-2 dükkan alırken fiyatları ucuz
Kolay gelsin
coık sagol hocam ugrasıcaz artık biraz :)
-
quote:
Ah mazlum kardeşim senin iş zorİlk önce banka,silah dükkanı,kitapçı, sağlık ocağı onlardan satın alacaksın ve her 20 dadika da sana hatırı sayılır bir gelir gelecek
Kolay gelsin
hocam kusura bakma biraz acemiyim bu oyunda assasinleri nasıl göreve göndericem
-
Start a basınca çıkan seçeneklerin birinde assasinlerini göreceksin bir de dünya haritası çkacak o haritada ki yerlere gelince kaç görev var zorluk derecesi nedir nekadar para veriyorlar oradan bir görev seç sonra 5-6 adet assasinlerinden seçmeni istiyor sonra göreve başla de orada belitilen sürede görav başarılı oldu
şukadar para ve tecrübe kazandığını görürsün oyunu oynarken -
quote:
Start a basınca çıkan seçeneklerin birinde assasinlerini göreceksin bir de dünya haritası çkacak o haritada ki yerlere gelince kaç görev var zorluk derecesi nedir nekadar para veriyorlar oradan bir görev seç sonra 5-6 adet assasinlerinden seçmeni istiyor sonra göreve başla de orada belitilen sürede görav başarılı oldu
şukadar para ve tecrübe kazandığını görürsün oyunu oynarken
cok sagolasın hocam -
Ayasofya'yı almayacaksın aynı benim gibi tuzağa düşmüşsün :D,ayasofyanın tepesinde kule var oranın en tepesine çıkacaksın beyaz birşey var orada,oraya çık görev gelsin -
Youtube ye assasian creed walktrough yazarsan görüntülü olarak kaldıgın yeri geçebilirsin .
NOT: Daha oynamadım bu oyunu cd sini alıcam bu akşam . -
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
Ayasofya'yı almayacaksın aynı benim gibi tuzağa düşmüşsün :D,ayasofyanın tepesinde kule var oranın en tepesine çıkacaksın beyaz birşey var orada,oraya çık görev gelsin
En pratik yol bu herhalde, bu sekilde denicem bakalım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X