Şimdi Ara

assasin için alet edevat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben assasin açtım ama elime dagger nerden bulabilirim?veya dex bonus veren yüzzüh.ühühühüh utanmasam donla gezecem.

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmet_cem

ben assasin açtım ama elime dagger nerden bulabilirim?veya dex bonus veren yüzzüh.ühühühüh utanmasam donla gezecem.

zuahahahahahah
    aga sen biraz zor bulurunn dagger

• Nieki bulur tabi. Bak kardeş git morodondaki silahçıdan 2 tane sword breaker al depe depe kullan. tanesi 204-222k arası değişiyo..
  • aldımmm ama daha iisi en iisi ehüehü alay etmein ühühühühühüh
  • olm 40 level yapana kadar sword breaker kullan ama
    güçlendir +3 felan yap
    sora lamia party'e veya golem'e
    gir ordan clevae kukry düşür yada git 100abys kır mutlak bitane mirage çıkar
    hangi serverrdasın sana +7 kukry satabilirm
  • lamiadan kukry çıkmıo ki çıkıo çıkıo diolar lamia kese kese hiç bişey çıkmadı.Lamiadan topladığım parayla üstüme chitin aldım.Ama kukry vb yok

• hehehe bende yeni serverda okçu oldum pişmanım assas olcam kukry dusrumeye calışıom
    sabah akşam lamia kesiom ama yokk pes etmekte yok ama ddeeevammmmmmmm
    keşke tek golem kesebilsem ahhh ahhh...
    beramusta 3 kere iron bowum olmuştu ahhhh golemler... şimdi pişmanım mage acmadığıma ama salla cz de en ii assas ve acher lar tabii itemda lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun için bir pc topladım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abiler ben ares1 de el morad rangerim 1 tane clevear ve bi tane sword breakerla ıron bow u taks ederim adı gecen ıronbow benim için tabi varsa takasa gelecek cevap atsın emailiide veriyim semihboztas@mynet.com buradan daha rahat ulaşırsınız
  • ben cyberdeim ama 1 m civarına düzgün dagger(pıçak)satan varsa çoook sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: SilverSaber

lamiadan kukry çıkmıo ki çıkıo çıkıo diolar lamia kese kese hiç bişey çıkmadı.Lamiadan topladığım parayla üstüme chitin aldım.Ama kukry vb yok

Ben daha app yken kestiğim ilk lamia dan kukry çıkmıştı

• quote:

Orjinalden alıntı: redbee

quote:

lamiadan kukry çıkmıo ki çıkıo çıkıo diolar lamia kese kese hiç bişey çıkmadı.Lamiadan topladığım parayla üstüme chitin aldım.Ama kukry vb yok

banada kukry çıkmıştı ilk kestiğim de

• quote:

Orjinalden alıntı: oyunmaynağı

quote:

Orjinalden alıntı: redbee

quote:

banada kukry çıkmıştı ilk kestiğim de

Hayır hayır olamaz yoksa biz kardeşmyizi Ehmmmmmm. Nese şanş işi bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbee -- 19 Temmuz 2005, 3:57:57 >

• arkadaşlar biri bana 4 saatte bir moradona kekurikekurikakakaka geliyor demişti acaba doğrumu hiç görmedimde.ve acaba lvl kaç adam öldürebilir.
  • kekuriyi 30 civarı veya üstü priest dısında herkes keser.tabi ki priest de keser ama o kadar ii deel.o zaten 30 lvl canavar ama 25 bile keser
  • o nedir??
  • bi zamanını bulsam her 8 saat die biliom ben 8 satte bir uğrucam ama hiç goremedim daha
  • raum al kardeş
  • Vay be 2005 muhabbetleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • heyt be, ne günlerdi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.