Şimdi Ara

Assasins Creed 2 olay yarattı!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
11.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her ne kadar b** atsalarda alan alacak mesela ben
    alacagim oyunlara ne derlerse desinler,ben oynayacagim onlar degil
  • Aynısının benzerini oyungezer forumunda da yazdım burada da yazmakta sankınca görmüyorum.
    Öncelikle Level'i kadro değiştikten sonra iki ya da 3 defa aldım. Bunların bir ya da ikisi zorunluluktandı. Uzun yola giderken oyungezer gelmemişti ve level almıştım. Level bitmiş! Bunu rahatlıkla söyleyebilirim. İkinci olarak da Elif hanımın 1. assasins creed oyunu için söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Sıkıcı ve tekdüze yazdığı için de ayrıca kutluyorum. Bunu kime söylediysem bana hak vermedi. Ha ikinci oyunu görmedim ve yorumları için birşey söyleyemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: charnel

Herkesin yaşı okumaya yetmemiş olabilir ama düzgün takip etmiş olanlar asla unutmamıştır GAMESHOW dergisini..

Bu dergi ilk ufak saman kağıttan fotokopi ile çoğaltılmış sayıları, renkli sayfaya geçişi, A4 oluşu, geri sayımı, kapanması, sonra tekrar açılıp eski halinden bir şeyler kaybetmesi ve sonra tekrar aniden kapanması ile başlı başına bambaşka bağımsız bir oluşumdu.

Tabiki hiç alışılagelmedik bugün göremeyeceğiniz tarzları olan yazarları vardı.

O dergiyi zamanında okumuş olan çoğu kişi eminim benim gibi bedava dağıtsalar Oyungezer, Level tarzı dergilere göz ucuyla bile bakamazlar. Böyle ucuz yazılarla,yazarlarla vakit kaybetmezler..

Tam yıllarını söyleyemiycem ama 10 seneden fazladır geçmişi..

Süper.........

• Birinci oyun bana göre kötü bir oyundu 2. oyun ise daha iyi olmayacaktır. Level'in incelemesi doğru çıkacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ps3Slim_

neyi silmişim ! aynen duruyor sen önce kendine sonra pc ne bir format attır

nerde aynen duruyor? kadına aşık oldum, aynı şeyleri düşünüyoruz, ikizim olsa anca böyle aynı fikirde olurduk falan diyordun. bunu söylerkende ac2 ve gta ya çamur attığı satırlardan alıntı yapmıştın. bende sordum ac2 yi oynadınmıki aynı fikirdesin diye. uyanıklık yapıp mesajlarını silmişsin. madem sözünün arkasında duramıyon ne diye mesaj atıyonki. ben kendime format atarım sorun değilde sende kendine format at windows yükle

• Yüklemez, Windows Microsoft'un
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kymophobia

Oyungezer'de sütten çıkmış ak kaşık değil.
    O ekip Level tayfası iken, bizim dergiden tam çözüm arakladıklarını biliyoruz.
    Sonra ne oldu? Unutuldu, kapatıldı, boşverildi.
    Şimdi çıkıp "önce bizde sonra sizde" sorunlarını dert etmesinler.

What goes around comes around...

sizin dergi hangisi ?
  • oyun gezer türkiyenin en iyi oyun dergisidir.level falan hikaye.eskiden de cd oyun vardı o daha da iyiydi zaten ama 2-3 yıl önce dergi çıkarmayı bıraktılar.ayrıca ogz de en sevdiğim yazar olan göktuğ yüksel var.adamın yazılarını çok seviyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Errolflyn

Birinci oyun bana göre kötü bir oyundu 2. oyun ise daha iyi olmayacaktır. Level'in incelemesi doğru çıkacak gibi.

Birinci oyun kötü değildi ama sonuçta bu senin düşüncen.

Yapımcılar röportajlarında birinci oyunun aşırı tekrar ettiğini ikinci oyunda bunu tekrar etmeyeceğini üstüne basa basa söylediler. Zaten ilk oyunun notu 8.0 gibi birşeydi. Bu oyun Venedik'te geçeceği için tekrar etme şansı çok düşük. Yani birçok ünlü isim, uçan makineler felan epey heyecan katıyor oyuna. Yapımcılar oyuna birçok sürpriz eklediklerinide söylüyorlar. Hem belki günümüze kadar uzanabilir. Bazı bölümleri günümüzde geçse tekrar etme olasılığı sıfıra kadar düşer. Ubisoft'ta iyi markadır. İlk oyunun tüm kötü yanlarını toplayıp hepsini çözmüştür bile.

Eğer yabancı oyun dergilerinden birisi elini Türkiye'ye uzatsa o dergi Türkiye'de Türkçe olarak çıksa eminim çoğu oyuncu Level e ve Oyungezer e hayatta bakmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: PS3psn

Yapımcılar röportajlarında birinci oyunun aşırı tekrar ettiğini ikinci oyunda bunu tekrar etmeyeceğini üstüne basa basa söylediler. Zaten ilk oyunun notu 8.0 gibi birşeydi. Bu oyun Venedik'te geçeceği için tekrar etme şansı çok düşük. Yani birçok ünlü isim, uçan makineler felan epey heyecan katıyor oyuna. Yapımcılar oyuna birçok sürpriz eklediklerinide söylüyorlar. Hem belki günümüze kadar uzanabilir. Bazı bölümleri günümüzde geçse tekrar etme olasılığı sıfıra kadar düşer. Ubisoft'ta iyi markadır. İlk oyunun tüm kötü yanlarını toplayıp hepsini çözmüştür bile.

Eğer yabancı oyun dergilerinden birisi elini Türkiye'ye uzatsa o dergi Türkiye'de Türkçe olarak çıksa eminim çoğu oyuncu Level e ve Oyungezer e hayatta bakmaz.

Oyunun Venedik şehrinde geçmesi veya ortaçağda geçmesi ile oyunun kendini tekrar etme şansının düşük olması orantısını nasıl kurdunuz? İlk oyun 1191 yılında geçti diye veya kutsal topraklarda geçti diye mi kendini tekrar ediyordu yani? Yapmayın hocam, tamamen yapımcılardan kaynaklanan sorunlar bunlar, hepinizin çok bayıldığı, über yaratıcı Jade Raymond yüzünden bence hatta.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Errolflyn

Birinci oyun bana göre kötü bir oyundu 2. oyun ise daha iyi olmayacaktır. Level'in incelemesi doğru çıkacak gibi.

Emin ol değil....Yurtdışında aklına gelen tüm dergileri okudum mtv+jackassımsı zevzeklik aynen devam üstüne gamespotumsu reklam kokan yazılar....Çoğu ticari....Canayakın samimi yazan dergi oyungezerdir...gameshow dur...Ticari kaygıdan yoksun (yada minimum) olan dergiler başarılıdır kanımca...

• ya arkadaşlar tüm level çalışanları bu forumda dahil bir çok forumu ki özellikle bu forumu takip ediyorlar...çünkü daha önce burada yazdığım bir yorum için mail bile attılar...neyse...

Rezillik de tam burada başlıyor...oyungezer dergisinin iddiası ortada ama levelden tek tık yok...adamlara mesaj atıyorum tek yanıt yok...adamlara buradan kalitesizsiniz diyoruz tek yanıt yok...fena yakalandılar tabiki açıklama yooookkk...

peki Türkiyenin en saygın ve uzun ömürlü dergisi böylesine etik bir çizgiyi yakalayamayacak kadar kötü çalışanların elinde ise 2 şey yapılabilir...sonuçta bu dergi fırt ın pardon fıratın dergisi değil , neticede oda her ay sonunda bir patronun eline bakıp boynu bükük duruyor...elifte öyle...adamları gerekli yerler neyse şikayet edelim...ama bu konuda tek kaygım patronları doğan grubu gibi bir grupsa yapacak bir durum yok...üzüm üzüme baka baka kararırmış.-- deriz geçeriz...diğer bir tepkide bu sektörde herşey paradır para...bu ay almayın levelı önümüzdeki ayda almayın...bırakın elifi sevenler alsınlar 10 tane...ben almayacağım inadına oyungezeri alacağım...zaten herikisinide alırdım bu ay levele bir tekme olay bu..

zaten arkadaşlar gerçekten dergi içöeriğini çok fena kaybetti...üstüne konsolcu iseniz yanına bile yaklaşmayın çünkü böyle bir bölüm kalmadı artık...

• quote:

Orijinalden alıntı: dIsAstEr

quote:

Oyunun Venedik şehrinde geçmesi veya ortaçağda geçmesi ile oyunun kendini tekrar etme şansının düşük olması orantısını nasıl kurdunuz? İlk oyun 1191 yılında geçti diye veya kutsal topraklarda geçti diye mi kendini tekrar ediyordu yani? Yapmayın hocam, tamamen yapımcılardan kaynaklanan sorunlar bunlar, hepinizin çok bayıldığı, über yaratıcı Jade Raymond yüzünden bence hatta.

Mesajımda da söylemiştim birdaha söyleyeyim. Uçan makine,günümüze dayanacak olması,zevkli ve renkli şehir, yapımcıların süprizleri ve de yapımcıların oyunun tekrar etmeyeceğinin bas bas üstüne basması.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibr-g

ya arkadaşlar tüm level çalışanları bu forumda dahil bir çok forumu ki özellikle bu forumu takip ediyorlar...çünkü daha önce burada yazdığım bir yorum için mail bile attılar...neyse...

Rezillik de tam burada başlıyor...oyungezer dergisinin iddiası ortada ama levelden tek tık yok...adamlara mesaj atıyorum tek yanıt yok...adamlara buradan kalitesizsiniz diyoruz tek yanıt yok...fena yakalandılar tabiki açıklama yooookkk...

peki Türkiyenin en saygın ve uzun ömürlü dergisi böylesine etik bir çizgiyi yakalayamayacak kadar kötü çalışanların elinde ise 2 şey yapılabilir...sonuçta bu dergi fırt ın pardon fıratın dergisi değil , neticede oda her ay sonunda bir patronun eline bakıp boynu bükük duruyor...elifte öyle...adamları gerekli yerler neyse şikayet edelim...ama bu konuda tek kaygım patronları doğan grubu gibi bir grupsa yapacak bir durum yok...üzüm üzüme baka baka kararırmış.-- deriz geçeriz...diğer bir tepkide bu sektörde herşey paradır para...bu ay almayın levelı önümüzdeki ayda almayın...bırakın elifi sevenler alsınlar 10 tane...ben almayacağım inadına oyungezeri alacağım...zaten herikisinide alırdım bu ay levele bir tekme olay bu..

zaten arkadaşlar gerçekten dergi içöeriğini çok fena kaybetti...üstüne konsolcu iseniz yanına bile yaklaşmayın çünkü böyle bir bölüm kalmadı artık...

Bu Level özellikle 150. sayıdan beri yani sözde devrim geçirdiğinden beri saçma sapan oldu. Sana katılıyorum kardeşim bu ay bende almayacam. Taki konsol bölümü gelip eskisi gibi olana kadar.
    Zaten Level çok saçmalıyor çok. Tüplü tv HD tv den daha iyi görüntü veriyormuş. Birşey anlayan. Yada oyunlara verdikleri saçma puanlar. Ama ne yapalım başka seçeneğimiz yok. Şu Level en azından eskisi gibi konsol bölümü açsa yine alırım. Ama şimdilik Oyungezer i tek alacam.

• quote:

quote:

quote:

Mesajımda da söylemiştim birdaha söyleyeyim. Uçan makine,günümüze dayanacak olması,zevkli ve renkli şehir, yapımcıların süprizleri ve de yapımcıların oyunun tekrar etmeyeceğinin bas bas üstüne basması.

Neyse, anlaşamadık

• quote:

quote:

quote:

quote:

Neyse, anlaşamadık

Bu konuda hemde hiç anlaşamadık.

• quote:

Orijinalden alıntı: callofduty6

quote:

neyi silmişim ! aynen duruyor sen önce kendine sonra pc ne bir format attır

nerde aynen duruyor? kadına aşık oldum, aynı şeyleri düşünüyoruz, ikizim olsa anca böyle aynı fikirde olurduk falan diyordun. bunu söylerkende ac2 ve gta ya çamur attığı satırlardan alıntı yapmıştın. bende sordum ac2 yi oynadınmıki aynı fikirdesin diye. uyanıklık yapıp mesajlarını silmişsin. madem sözünün arkasında duramıyon ne diye mesaj atıyonki. ben kendime format atarım sorun değilde sende kendine format at windows yükle

mod silmiş ben niye silim ! soylediklerim aynen arkasındayım ! kadına aşık oldum dedim heralde ondan silinmiştir asıl yazım duruyor ! yazdıklarımın hepsinin altına imzamı atarım hayatta msj silmem ! buyur burdayım . konuşalım !senin yazını gören lafımı yediğimi sanacak! mod var siliyor mesajları vardır kusur silmiştir !

• quote:

Level dergisi yazarı Elif Akça Devil May Cry 4 incelemesinde ise verdiği puan 6 ydı.

Ben Level dergisinin yanlı olarak inceleme yaptıklarını düşünüyorum. Çünkü bunun başka bir açıklaması bana mantıklı gelmiyor. Belki yazar inceledeği oyunu kişisel zevklerine göre değerlendiriyordur. Sonuçta renkler ve zevkler tartışılmaz ama Siz 14.500 kişiye bilgi veriyorsunuz. Her ay derginizi binlerce insan alıp okuyor. İncelemelerinizi binlerce okurunuzu düşünüp yapın. Yani oyuna hak ettiği notu verin kendi kişisel görüşünüzü ise bir kutucuğun içine yazın.

Level dergisinin bazı oyunlara verdiği notlar.
    GTA 4 - 8.1
    Devil May Cry - 6.1
    Assasıns Creed 2 - 6
    GTA 4 e diğer tüm dergiler 9.0-9.6 arası not vermişlerdi. Her ay tüm dergileri alırım ama zamanında en iyi dergi Electronic Gamıng Monthly ydi. Şimdi kriz yüzünden kapandı. Umarım yeniden bir oyun dergisi çıkarırlar. Konumuza dönecek olursak belki oyundan RPG ögelerinin, polis -itfaiye- ambulans-taxi görevlerinin çıkarılmasından rahatsız olmuşsunuzdur. Oyuna hak ettiği notu verip kendi rahatsızlıklarınızı bir köşeye veya bir kutucuğa yazıp kendi kişisel puanınızı verebilirdiniz.

Arkadaşım baştan belirtim ne level alırım ne oyungezer , dergi alma çağını çoktan geçtik kendimiz artık dergi olduk bir şekilde ! Öncelikle DMC 6 kesinlikle 6-7 hak eden hatta 6 hak eden bir oyun onu ayrıca tartışalım seninle seviyeli bir şekilde bu ayrı ! asıl mesele şu : Sen demişsin yazar köşede kutucuğa fikrini yazsın ama egenelde iyi yorum yapsın "hak ettiği puanı versi demişsin ama senin hoşuna giden senin gözünde yüksek puan olduğu için böyle yazıyorsun!" . Bu nasıl bir mantıktır ! O yazar kendi görüşünü yazar beğenmiyorsan okumazsın ama en azından saygı gösterirsin ! Oyunun fanları yüzünden çoğu oyun hak ettiği yerde değil ((( Yeni nesil oyunlrdn bahsediyorum!))) . Çıkartalım da nasıl olsa satar mantığı ==> DMC4 , GTA 4 , Tekken 6 ... diye gitmiyor mu allahınızı severseniz !Kemikleşmiş fanlar bu oyunları atari grafiğinde bile olsa alır . Satış rakamlarına bakıp oyuna güzel diyenlere bu yazım ! Şimdi gelelim DMC 4e !!!??? Arkadaşım DMC 4 e sen kaç veririsn ! Ve nden verirsin yaz önce bende sana neden 6 hadi bilemedin 7 yi çok sade kısa ve düz mantıkla açıklayacağım Herkese söylüyorum : Örnek ben eğer bir oyuna düşük veriyorsdam o oyunu sevdiğimdendir , beklentilerimin yüksek olmasındandır ! Kim bu forumda Uncharted 2 ile kötü bir yazı yazdı ! Oyun kendini tekrar etti mi grafikleri aynı yerde saydı mı , ses kalitesi düştü mü , olmayan online geldi mi vs... bir oyun böyle puanı hak eder ! Çıkıpta DMC 3'ü HD yapıp Al sana DMC 4 dersen ben yemem yiyene de afiyet olsun ! Ahanda burda söylüyorum Bioshock 2 grafik olarak aynı kalacak ama hikaye , silah çeşitliliğ, müzk,online iyi olursa hepsi artı puan olarak hanesine yazılır ! Ama grafikten çok puanı kırılır ! En son tekrarlıyorum : Bakın önce yazıyı okursunuz ilk puana bakarsınız ne vermiş oyuna 6 mı ? sonra yazıyı okursunuz , size göre mantıklı olmayan şeyi belirtirsiniz ! Bu böyle lafla olmuyor , hadi bende 9 verdim neye göre kriterin ne ? Kadın bana göre BANA GÖRE benim fikirlerim ile örtüşen bir eleştiri yapmış , ıyun çıkar herkeste görür at gözlüğü ile bakmaya çalışmamak kaydı ile tabiki !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_3S_lim -- 5 Kasım 2009; 19:57:28 >

• siz tartışmaya devam edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steven spielberg -- 5 Kasım 2009; 20:44:39 >
  • quote:

quote:

Level dergisi yazarı Elif Akça Devil May Cry 4 incelemesinde ise verdiği puan 6 ydı.

Ben Level dergisinin yanlı olarak inceleme yaptıklarını düşünüyorum. Çünkü bunun başka bir açıklaması bana mantıklı gelmiyor. Belki yazar inceledeği oyunu kişisel zevklerine göre değerlendiriyordur. Sonuçta renkler ve zevkler tartışılmaz ama Siz 14.500 kişiye bilgi veriyorsunuz. Her ay derginizi binlerce insan alıp okuyor. İncelemelerinizi binlerce okurunuzu düşünüp yapın. Yani oyuna hak ettiği notu verin kendi kişisel görüşünüzü ise bir kutucuğun içine yazın.

Level dergisinin bazı oyunlara verdiği notlar.
    GTA 4 - 8.1
    Devil May Cry - 6.1
    Assasıns Creed 2 - 6
    GTA 4 e diğer tüm dergiler 9.0-9.6 arası not vermişlerdi. Her ay tüm dergileri alırım ama zamanında en iyi dergi Electronic Gamıng Monthly ydi. Şimdi kriz yüzünden kapandı. Umarım yeniden bir oyun dergisi çıkarırlar. Konumuza dönecek olursak belki oyundan RPG ögelerinin, polis -itfaiye- ambulans-taxi görevlerinin çıkarılmasından rahatsız olmuşsunuzdur. Oyuna hak ettiği notu verip kendi rahatsızlıklarınızı bir köşeye veya bir kutucuğa yazıp kendi kişisel puanınızı verebilirdiniz.

Arkadaşım baştan belirtim ne level alırım ne oyungezer , dergi alma çağını çoktan geçtik kendimiz artık dergi olduk bir şekilde ! Öncelikle DMC 6 kesinlikle 6-7 hak eden hatta 6 hak eden bir oyun onu ayrıca tartışalım seninle seviyeli bir şekilde bu ayrı ! asıl mesele şu : Sen demişsin yazar köşede kutucuğa fikrini yazsın ama egenelde iyi yorum yapsın "hak ettiği puanı versi demişsin ama senin hoşuna giden senin gözünde yüksek puan olduğu için böyle yazıyorsun!" . Bu nasıl bir mantıktır ! O yazar kendi görüşünü yazar beğenmiyorsan okumazsın ama en azından saygı gösterirsin ! Oyunun fanları yüzünden çoğu oyun hak ettiği yerde değil ((( Yeni nesil oyunlrdn bahsediyorum!))) . Çıkartalım da nasıl olsa satar mantığı ==> DMC4 , GTA 4 , Tekken 6 ... diye gitmiyor mu allahınızı severseniz !Kemikleşmiş fanlar bu oyunları atari grafiğinde bile olsa alır . Satış rakamlarına bakıp oyuna güzel diyenlere bu yazım ! Şimdi gelelim DMC 4e !!!??? Arkadaşım DMC 4 e sen kaç veririsn ! Ve nden verirsin yaz önce bende sana neden 6 hadi bilemedin 7 yi çok sade kısa ve düz mantıkla açıklayacağım Herkese söylüyorum : Örnek ben eğer bir oyuna düşük veriyorsdam o oyunu sevdiğimdendir , beklentilerimin yüksek olmasındandır ! Kim bu forumda Uncharted 2 ile kötü bir yazı yazdı ! Oyun kendini tekrar etti mi grafikleri aynı yerde saydı mı , ses kalitesi düştü mü , olmayan online geldi mi vs... bir oyun böyle puanı hak eder ! Çıkıpta DMC 3'ü HD yapıp Al sana DMC 4 dersen ben yemem yiyene de afiyet olsun ! Ahanda burda söylüyorum Bioshock 2 grafik olarak aynı kalacak ama hikaye , silah çeşitliliğ, müzk,online iyi olursa hepsi artı puan olarak hanesine yazılır ! Ama grafikten çok puanı kırılır ! En son tekrarlıyorum : Bakın önce yazıyı okursunuz ilk puana bakarsınız ne vermiş oyuna 6 mı ? sonra yazıyı okursunuz , size göre mantıklı olmayan şeyi belirtirsiniz ! Bu böyle lafla olmuyor , hadi bende 9 verdim neye göre kriterin ne ? Kadın bana göre BANA GÖRE benim fikirlerim ile örtüşen bir eleştiri yapmış , ıyun çıkar herkeste görür at gözlüğü ile bakmaya çalışmamak kaydı ile tabiki !

Gerçektende kendimiz dergi olduk. Şimdi tartışalım. Ben iyi yorum yapsın demedim. Sadece o oyunun hak ettiği puanı versin dedim. Mesela ben bir oyun inceliyorum oyunda gerçekten kaliteli yani insana zevk veren bir oyun örnek: Metal Gear Solid 4 olsun ben bu oyunu hiç bir platformda 1 saat oynayamadım zamanında atarim vardı MGS yi takıyordum 10 dk oynayamıyordum. Sonra PS1 almıştım MGS yi yine oynayamamıştım evde PS2 mde tüm MGS serilerini takmıştım büyük bir acı tekrar oynayamadım. Son olarak PS3 üme demosunu indirdim beğenirsem tam sürümünü alıcaktım ama oyun öylesine garipti ki (bana göre) nereye gidip ne yapacağımı anlayamıyordum oyun gerçekten kaliteli ben ona hak ettiği puanı veririm oyuna eksi puan vermek benim yanlı inceleme yaptığımı gösterir ben oyuna hak ettiği puanı verip bana ters gelenleri (yukarıda saydıklarımı) + olarak bir köşeye not ederim ve kişisel notumu veririm. Yani MGS serisinin binlerce fanı var oyunda gerçekten de kaliteli. çıkıpta MGS ye kötü oyun demek çok saçma olur. Tabikide o yazarada incelemesinede sonsuz saygım var ama DMC 1 PS2 de devrim yaratan bir oyundu. Aksiyon oyunlarında adeta devrim yarattı. Tamam DMC 4 devrim yaratmadı. Oyun dünyasınada pek bir getirisi olmadı ama oyun en azından zevkliydi yani ben zevk alarak oynadım eminim ki bu forumdada DMC 4 ü oynarken büyük keyif alan oyuncularda vardır. Yani yerli yabancı tüm oyun dergileri 8.0 not vermişti. Bende bu oyunu oynarken bu puanı hak ettiğini anladım. Ben DMC fanı değilim hatta hiçbirşeyin fanı değilim. DMC serisinide o kadarda sevmiyorum ama sonuçta oynarken bana zevk verdi beni oynarken eğlendirdi. Ben bu oyuna bu yüzden 8.0 puanı laik gördüm. Ama kimin umrunda benim bu oyuna verdiğim notlar. Sonuçta ne bir dergi editörüyüm nede ünlü bir insanım herkes gibi sıradan bir insanım. DMC 3 ü HD yapıpta önümüze koysalar tabikide kimse yemez. Yani biri çıkıpta GT4 ü HD yaparak PS3 e getirseler kimse eleştirmez mi? Kimse Sony den veya yapımcılardan mail yazarak vs vs hesap sormaz mı? Ben genelde fantastik oyunları hiç sevmem ama DMC 4 e biraz ilgi duyuyorum. UNCHARTED 1-2 PS3 ün en iyi özel oyunlarından biri gerçektende yılın en kaliteli oyunları. Herhangi biri çıkıpta bu oyuna 6-7 verirse hiç garibinize gitmez mi? Yani ben Uncharted 1 i demo hariç oynamadım ama demosu bile kendini defalarca oynattı. Hem DMC multiplatform bir oyun tabi kide hataları olacak. Ama şimdi sen bana Gta 4 ü örnek verirsin multiplatform bir oyun ama notu 9-9.5 arası oyunda hatalar vardı ama o kadarda göze çarpmıyor. Peki bence GTA 4 bu notu hak ediyormu? (9-9.5) kesinlikle ediyor. Peki sorarım sana Level dergisi neden böyle kaliteli bir oyuna 8 puan verdi? Zaten satış rakamlarına bakıp ta oyuna kaliteli diyen bir insandan ne beklenir ki? Japonya'da en çok satan oyunlar listesine baksan vasat bir oyun olan Dynasty Warrıors başları çeker...Bir oyun grafik demek değildir. Wii niye deli gibi satıyor grafik desen vasat ama oynanış bir çok insan için çok zevkli ama bana göre ise Wii çok sıkıcı gerek oynanış olsun gerek ise oyun olsun benim ilgimi zerre kadar çekmiyor ama ben çıkıpta buraya Wii ye laf atabilirmiyim? Gerçektende bir çok insan PS3 tense Wii yi tercih ediyor makinede parti ruhu var oynanış devrimi var. Ama benim için gerçek eğlence PS3 te.
    Hadi sende kafana fazla takma bunları. Herkese iyi geceler iyi forumlar...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.