Binanın üstünden atlıyor kalabalığın içine ! Sünnet kıyafetleri ile kimse tepki vermiyor ! Hep aynı şeyler yükseğe çık samana atla , adamın arkasından git bıçağı sok ÜZERİ SONSUZ ! Bu oyunun 2.si de böyle olucak videolar bunu ıspatlıyor ! Oyunu oynamak kontrol,ses,fizik vs... şeyler hakkında bilgi veriri ama birsürü videosunu izlediğiniz oyun kendini de belli eder ! Zaten bu yüzden videolar yayınlanır GAMETRAILERS sırf burdan para kazanıyor !
Ya bırak yaa..... oyun kötüymüş ?
oyunda her bölüm den sonra extra bi özellik ekleniyor .oyunu eğlenceli hale getiriyor.ayrıca oyundaki diyalogları -konuyu bilemden saçma sapan konuşmaya lüzum yok Hasan SABBAH ın , fedailerine " ALLAH ınıza gidin" demesi ile atlamaları olayı 1e1 olmasa da ,çakma olrak süper aktarılmış 2.bölümdeki olayda.ve devamı da süper. sadece keşke osmanlı askerleri ile savaşmasaydık jerussalem de,gerçi türkçe konuşmaları kendilerini biraz affettiriyor ama herneyse.
not : video kendini belli etmez....
brutal legend ı izlerken ağzımız açık izliyorduk.oyunu 1 gece de bitirdim,tıraş çıktı,aynı şekilde size 3-5 değil,10larca oyun sayarım. herneyse zevk meselesi. ALlah tan pes -fifa gibi,asas ın da alternatifi yok da, anti asas çılar basmamış burayı
quote:
Orijinalden alıntı: MadRoberto
bu haber herseyi degistirir ubisoft yüksek puan vermeyi kabul etmeyenlere oyunu yollamıyormuş ogz artık nasıl ve neden verdi o notu belli oldu
googleda assassin's creed II scandal diye aratınca da çıkıo
Gecenin bir yarısı gülmekten öldüm Arkadaşım internet dediğin şey zaten yalanlarla dolu sende kaynak olarak bize Google ımı gösteriyorsun. Oyun dergileri arasında çıkarına en düşkün olanı zaten Level. Birde sen gelipte OGZ oyuna yüksek puan verme karşılığında Ubisoft un oyunu gönderdiğini söylüyorsun. Böyle bir şey olsa bile başrolde Level oynardı.
quote:
Orijinalden alıntı: PS3psn
quote:
Orijinalden alıntı: MadRoberto
bu haber herseyi degistirir ubisoft yüksek puan vermeyi kabul etmeyenlere oyunu yollamıyormuş ogz artık nasıl ve neden verdi o notu belli oldu
googleda assassin's creed II scandal diye aratınca da çıkıo
Gecenin bir yarısı gülmekten öldüm Arkadaşım internet dediğin şey zaten yalanlarla dolu sende kaynak olarak bize Google ımı gösteriyorsun. Oyun dergileri arasında çıkarına en düşkün olanı zaten Level. Birde sen gelipte OGZ oyuna yüksek puan verme karşılığında Ubisoft un oyunu gönderdiğini söylüyorsun. Böyle bir şey olsa bile başrolde Level oynardı.
Kaynak Google değil, Computer Bild Spiele. Linki bir incelemenizi öneririm.
Assassin's Creed 2'yi yerden yere vuran forum sakinleri umarım AC2'yi oynamıştır ve oyunun kalitesini görmüştür.
Level' ın bu ayki sayısında Assassin's Creed II' ye kaç puan verildi bilgisi olan var mı? Sitede yayınladıkları abidik gubidik incelemeyle aynı puanımı almış yoksa yüksek puan mı? Merak ettim açıkçası
cidden bende merak ediyorum
Şu anda tam hatırlamıyorum puanı ama 7 küsurlarda olan, yani son derece düşük bir puan vermiş Level dergisi bu ayki incelemelerinde.
Şaşırmadım dergideki incelemeyide sitedeki incelemeyi yapan kişi yaptıysa aynı puanı vermesi normal. Diğerleri yaptıysa haksız çıkarmamak için bu puanı vermişlerdir :)
ps3slim@
ya sen şakamısın?ac2'yi beğenmiyorsan git at kendini boğazdan.Senin beğendiğin oyunlar sadece ve sadece ps3 exclusive oyunları.
son 3 sayfa boyunca yapılan yorumları tek tek okudum. demem odurki,