Şimdi Ara

Assasins Creed 2 olay yarattı!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
11.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bak okuduklarını önce iyi anlamaya çalış ! Ben bioshock 2 de grafik aynı kalacağı için puan ordan kırılır demişim ama hikaye,online,silah çeşt vs... genel puanını yükseltir demişim! (SEN BİR KISIM MEDYA!) gibi cımbız ile lafı alıp önüme bak sen grafik dedin sen çelişiyorsun dersen ben sende ya art niyet ararım yada okuduklarını tam anlayamadığını anlarım bu 1 !

Senin mantığına göre yorumlarsak o zaman bütün seri oyunları aynı ! Sen niye DMC arsaında DAĞLAR DAĞLAR YOL VER GEÇEM şarkısı tarzında fark var diyorsun belli değil ! Dağ kadar fark var dediğin oyunda bana önceki yazında dante ve nero kombo örneği verdin ve hatta ben cvp olarak bu mudur dağ kadar fark dediğin , diye yazdım cvp vermemedin bu 2 !

Senin mantığına göre eğer oyun fps değilse (Yani dövüş oyunu ise) ondan bir gelişme beklememeliyiz ! Bak HALO nun Hali ortada rezilleri oynayan halo 2 grafik fizik motoruna cila çekip koydular önünüze hepiniz hobarey bobareyler yaptınız , cvp yazıncada şu kadar milyon sattı ! İşte bunu kimse anlamak istemiyor işine gelmiyor çünki ! Tekkeni bizim forumda benim gibi düşüne çok kişi eleştirdi en azından bu arkadaşlar ile aynı fikirdeyim (Fan olmadan eleştirebilenler!) bu 3 !

SONY salak mı !?En azından Microsoft gibi parasını miladını dolduran oyunları multi yapıp senin gibi arkadaşları kandırrark tribune oynamak için aptalca harcamıyor, Ki microsoft bu konuda başarılı oldu bile denemez bu konuda ! Tekkenin , Dmc nin hali ortada ! Uncharted , Gow , Killzone2 , Heavy Rain , Resistance , GT5 , Motorstorm , LBP , vs... gibi oyunları görenler bu konuda SONYye hak vermiştir veriyorda sen gönlünü ferah tut. Malesef bilgin çok az bazı konularda ! Next Gen bir konsola Konsol sattıracak oyun çıkartırsın. SONY baktı DMC,TEKKEN yerinde sayacak neden para verim dedi sonuç olarak bir oyun EX yapmak ona tonlarca para yatırman anlamına gelir ! SONY işte "Bazı ları gibi SALAK!" olmadığı için parasını Uncharted , Gow vs.. gibi SANAT ESERLERİNE yatırmayı tercih etti !SONUCU DA ORTADA AĞIZLAR AÇIK SALYA SÜMÜK ...Lair , Haze konsolun ilk zamanlarında çıkan daha ps3 mimarisin çözülemediği ki hala
    çözemedi çoğu firma EA ve kaliteli firmalar hariç , çıkan oyunlardı.başarısız oldular doğrudur . ama bu oyunlar ex olmak için microsoftun araya girip fiyat yükselttiği oyunlar değildi zaten !Mesela xbox360 de abuk sabuk exler yok mu ?! onlara örneği senin cevabına göre sırayla yazıcam !

Son paragrafında artık iyice çocuk muhabbetine döndürmüşsün ! Seninm yazını örnekler ile aşağıya aktarıyoruım !

-) Sony'nin RE4'ü yalvar yakar nasıl PS2'ye çıkarttığını da hatırlatırım
    -) Sony sandığın kadar güçlü bir firma değil, genel bütçelere bakarsan Microsoft Sony'yi fantazi olsun diye satın alabilecek kadar zengin ve güçlü bir firma

Bu cümlelerin tebessümden fazlasını hak ediyor

Devamına cvp verim : FF13'ün en büyük pazarı %75 ile jaonyadır ! Japonyada var olmak için yıllardır sürünen microsoft FF13ü japonyada çıkartmak istemez miydi ! Bunun için nelerini vermezdi de nelerini nelerini ...

Yine bir bomba lafın ==> Uncharted'da zaten sürpriz yumurtaydı , ne Sony ne de bizzat Naughty Dog bu denli bir başarı beklemiyordu,

Zaten bu denli kaliteli kaç tane PS3 exc. yazabilirsin ki 10 tane var yok.

Xbox360 da 360 tane kaliteli EX var

Ne diyim ben sana arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_3S_lim -- 6 Kasım 2009; 17:02:12 >

• Arsenic...

• Ps3Slim Nickli arkadaş için yazıyorum bu yazıları kimse üzerine alınmasın.

Mesaj tarzın rahatsız edici,İtici,Ve yorucu cinsten.Farklı görünme çabalarını renk tonlarıyla değil mantıklı yorumlarınla gösterebilirsin bence.Her mesajında kullandığın gereksiz ünlem işaretlerin ayrı derecede rahatsız ediyor insanı.Uslübün hiç hoş değil.

Bir şeyleri ispatlamak adına yırtınıyorsun ama insanların fikrini değiştirmek yerine dahada antipatik görünüyorsun.

Bunlar benden sana tavsiye uyarsın uymazsın ama böyle mesajların devam ettiği sürece okumadan geçmeyi düşünüyorum.
  • AC1 bana göre kötü oyundu görevler tekrar edip duruyordu. 2. oyunda da konsepti bozamazlar (damdan atla öldür vs..). 6.0 skoru az ama 8 den fazla da etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Reaper*

AC1 bana göre kötü oyundu görevler tekrar edip duruyordu. 2. oyunda da konsepti bozamazlar (damdan atla öldür vs..). 6.0 skoru az ama 8 den fazla da etmez.

+10000
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Ps3Slim Nickli arkadaş için yazıyorum bu yazıları kimse üzerine alınmasın.

Mesaj tarzın rahatsız edici,İtici,Ve yorucu cinsten.Farklı görünme çabalarını renk tonlarıyla değil mantıklı yorumlarınla gösterebilirsin bence.Her mesajında kullandığın gereksiz ünlem işaretlerin ayrı derecede rahatsız ediyor insanı.Uslübün hiç hoş değil.

Bir şeyleri ispatlamak adına yırtınıyorsun ama insanların fikrini değiştirmek yerine dahada antipatik görünüyorsun.

Bunlar benden sana tavsiye uyarsın uymazsın ama böyle mesajların devam ettiği sürece okumadan geçmeyi düşünüyorum.

O ünlem bazılarının daha iyi anlaması için özellikle 100 kere kullanıyorum !

• quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

Arsenic...

Teşekkürler, karşımda ne demek istediğimi anlayabilecek birisi olsaydı yazdıklarımın daha bir anlamı olurdu.

@_ps3slim_ yine uzun uzun yazardım ama kendini yazdıklarını bile kabul edemeyecek kadar sığ, gerçek olan bazı şeyleri araştırıp öğrenmeye çalışamayacak kadar dar görüşlü birisin. Sana kendi yazılarını örnek veriyorum onları bile çarpıtıyorsun. RE4 GC exc. iken Sony'nin binbir uğraşla PS2'ye de çıkarttığını bizzat Sony dahi kabul ediyor ama sen edemiyorsun (yoksa sen Sony başkanı falan mısın hani çok biliyorsun ya!), o zaman yer yerinden oynadı ve Shinji Mikami Capcom'dan ayrılmıştı. Sony Microsoft bütçe ve güçlerine gelirsek bunlarla ilgili uluşlararası birçok site veya dergi mevcut zahmet edip baksan zaten görürsün, bu senin gibi ortalama bir oyuncuyu fazlasıyla aşan bir konu yani üzerinde tartışman seni sadece komik bir duruma düşürüyor. O kadar fan bir gözle bakıyorsun ki Microsoft'ta öyle exc. oyunlar yok mu demişsin ben yok mu dedim? Xbox360 çok kaliteli bir konsol mu dedim, bana göre PS3'le kalite olarak aralarında hiçbir fark yok, hatta exc. anlamında zaten PS3 önde, ama sen PS3 exc. oyunlar çok kalitelidir demiştin ben de lafı ağzına tıkadım gel görki buna cevap veremeyince x360'a getirmişsin konuyu, x360'ta kötü exc. oyunlar olması PS3'te de olduğu gerçeğini mi değiştiriyor. Yazdıklarımın bazıları kendi görüşüm değil bizzat dünya tarafından bilinen şeyler ama onları bile kabullenemiyorsun, dolayısıyla ne kadar artık fan mı desem cahlil mi desem öyle birşeysin. Yine uzun uzun yazardım ama sen en azından gerçekleri anlayacak seviyeye gelmeden bunun bir anlamı olmaz. Vereceğn cevaplar bile belli, mesela bundan sonraki mesajında yine bir sayfa PS3'ü öven zırva yazacaksın arada hakaret edeceksin. Tartışma benim açımdan bitmiştir. Kendi küçük fantazi dünyanda sana mutluluklar!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 6 Kasım 2009; 23:12:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

Arsenic...

Teşekkürler, karşımda ne demek istediğimi anlayabilecek birisi olsaydı yazdıklarımın daha bir anlamı olurdu.

@_ps3slim_ yine uzun uzun yazardım ama kendini yazdıklarını bile kabul edemeyecek kadar sığ, gerçek olan bazı şeyleri araştırıp öğrenmeye çalışamayacak kadar dar görüşlü birisin. Sana kendi yazılarını örnek veriyorum onları bile çarpıtıyorsun. RE4 GC exc. iken Sony'nin binbir uğraşla PS2'ye de çıkarttığını bizzat Sony dahi kabul ediyor ama sen edemiyorsun (yoksa sen Sony başkanı falan mısın hani çok biliyorsun ya!), o zaman yer yerinden oynadı ve Shinji Mikami Capcom'dan ayrılmıştı. Sony Microsoft bütçe ve güçlerine gelirsek bunlarla ilgili uluşlararası birçok site veya dergi mevcut zahmet edip baksan zaten görürsün, bu senin gibi ortalama bir oyuncuyu fazlasıyla aşan bir konu yani üzerinde tartışman seni sadece komik bir duruma düşürüyor. O kadar fan bir gözle bakıyorsun ki Microsoft'ta öyle exc. oyunlar yok mu demişsin ben yok mu dedim? Xbox360 çok kaliteli bir konsol mu dedim, bana göre PS3'le kalite olarak aralarında hiçbir fark yok, hatta exc. anlamında zaten PS3 önde, ama sen PS3 exc. oyunlar çok kalitelidir demiştin ben de lafı ağzına tıkadım gel görki buna cevap veremeyince x360'a getirmişsin konuyu, x360'ta kötü exc. oyunlar olması PS3'te de olduğu gerçeğini mi değiştiriyor. Yazdıklarımın bazıları kendi görüşüm değil bizzat dünya tarafından bilinen şeyler ama onları bile kabullenemiyorsun, dolayısıyla ne kadar artık fan mı desem cahlil mi desem öyle birşeysin. Yine uzun uzun yazardım ama sen en azından gerçekleri anlayacak seviyeye gelmeden bunun bir anlamı olmaz. Vereceğn cevaplar bile belli, mesela bundan sonraki mesajında yine bir sayfa PS3'ü öven zırva yazacaksın arada hakaret edeceksin. Tartışma benim açımdan bitmiştir. Kendi küçük fantazi dünyanda sana mutluluklar!!!!!

Daha karpuz kesicektik nereye

• quote:

Orijinalden alıntı: U_şen

Bu arada yukarda bazı arkadaşlar oğuz hakkında atıp tutmuşta, oğuz kadar her konuda bilgili ve yetenekli bir insanı bu forumda bulmanız çok zor.

Üye sayısı bu kadar fazla olan bir forumun için bunları söylüyorum dikkat edin, oğuz çok farklı bir kişiliktir.

oyun programı yapacağını iddia edip oyun programının esamesi okunmayan, her konuda xbox a giydirmeye çalışan ve sürekli banlanan bir kişiden mi bahsettin
    kaldı ki sanki koca forumda otoriteymiş gibi söylüyorum, ediyorum gibi buyurucu bir üslup

• quote:

Orijinalden alıntı: HuKe

quote:

Bu arada yukarda bazı arkadaşlar oğuz hakkında atıp tutmuşta, oğuz kadar her konuda bilgili ve yetenekli bir insanı bu forumda bulmanız çok zor.

Üye sayısı bu kadar fazla olan bir forumun için bunları söylüyorum dikkat edin, oğuz çok farklı bir kişiliktir.

oyun programı yapacağını iddia edip oyun programının esamesi okunmayan, her konuda xbox a giydirmeye çalışan ve sürekli banlanan bir kişiden mi bahsettin
    kaldı ki sanki koca forumda otoriteymiş gibi söylüyorum, ediyorum gibi buyurucu bir üslup

Oğuz kim ki, rumuzlar ile konuşsak Ayrıca, AC2 harbiden olay yarattı, şu başlığın ikinci sayfasında dönen muhabbetlere bakın hele

• AC2 alınacak bir oyun. Sadece şunu düşünmek bile insanı mutlu ediyor. Acaba bilgisayarda aynı kalite görüntüde oynamak için ne kadarlık bir bilgisayarım olmalıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dIsAstEr

quote:

Orijinalden alıntı: HuKe

quote:

Oğuz kim ki, rumuzlar ile konuşsak Ayrıca, AC2 harbiden olay yarattı, şu başlığın ikinci sayfasında dönen muhabbetlere bakın hele

Oğuz kim bende tanımıyorum. Belkide forumda eskiyim diye tanımıyordum. Ama bu kadar övünülecek ne yaptı gerçektende çok merak ediyorum. Birirsi buna en kısa zamanda cevep vermeli. Assassıns Creed 2 zaten geldiğinde olay yaratacak. Bu forumlardada olay yaratmış çokmu?

• Uncharted,Resistance,Lbp gibi oyunlar,bana göre Sony'nin Dmc,Gta,Re gibi büyük oyunları exc. olarak tutamamasından dolayı ortaya çıkmış oyunlardır.Bütçeler konusunda Arsenic'e hak veriyorum.Yalnız inFamous Ac1'e göre çok daha kaliteli ve kendini Ac1'e göre daha az tekrar eden bir oyun...

Konuya gelirsek,bitirdiğim Ac1 ve videolarını izlediğim Ac2'ye bakılırsa,Oyungezerin verdiği 9.6 puanı çok abartı bir puan.Level'in oyungezere attığı çalım ne kadar yanlışsa,oyungezerinde ilk inceleme yapması uğruna şişirip bize çelme takması o kadar yanlış.Artık puanlar istisnalar hariç kaliteye göre verilmiyor...

Sadece bir konsolu olan arkadaşların oyunlara yaptığı yorumlarda en az firmalardan para yiyen medya kuruluşları kadar yanlı...Mantıklı yorum yapan arkadaşlar ise bir şekilde küstürülüyorlar bazı çevreler tarafından.Bende başta kendi izlenimlerim olmak üzere yorumlarına güvendiğim bir kaç arkadaşıma göre doğru oyunları seçmeye çalışıyorum ve kalp kırmamak uğruna 10 yorumumun 9'unu kendime saklıyorum.Değişen konuyu toplamam gerekirse Levelde,oyungezerde,gamespot,ignde .... anladınız siz

• Ubisoft'tan gelen uyarı üzerine LEVEL incelemeyi sayfasından kaldırmak zorunda kaldı.
  • Kim diyor uyarinin Ubisoft tan geldigini?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82
    Uncharted,Resistance,Lbp gibi oyunlar,bana göre Sony'nin Dmc,Gta,Re gibi büyük oyunları exc. olarak tutamamasından dolayı ortaya çıkmış oyunlardır.Bütçeler konusunda Arsenic'e hak veriyorum.Yalnız inFamous Ac1'e göre çok daha kaliteli ve kendini Ac1'e göre daha az tekrar eden bir oyun...

Konuya gelirsek,bitirdiğim Ac1 ve videolarını izlediğim Ac2'ye bakılırsa,Oyungezerin verdiği 9.6 puanı çok abartı bir puan.Level'in oyungezere attığı çalım ne kadar yanlışsa,oyungezerinde ilk inceleme yapması uğruna şişirip bize çelme takması o kadar yanlış.Artık puanlar istisnalar hariç kaliteye göre verilmiyor...

Sadece bir konsolu olan arkadaşların oyunlara yaptığı yorumlarda en az firmalardan para yiyen medya kuruluşları kadar yanlı...Mantıklı yorum yapan arkadaşlar ise bir şekilde küstürülüyorlar bazı çevreler tarafından.Bende başta kendi izlenimlerim olmak üzere yorumlarına güvendiğim bir kaç arkadaşıma göre doğru oyunları seçmeye çalışıyorum ve kalp kırmamak uğruna 10 yorumumun 9'unu kendime saklıyorum.Değişen konuyu toplamam gerekirse Levelde,oyungezerde,gamespot,ignde .... anladınız siz

Oyunu oynadinmi da biliyorsun oyungezerin bu oyunu sisirdigini. Hay allahım ne insanlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akrepabi

Kim diyor uyarinin Ubisoft tan geldigini?

LEVEL'in kendisi diyor.Tabii onlar uyarı değil rica(!) olarak yazmışlar orası ayrı.
  • Benim düşüncem Assassıns Creed 2 nin harika bir oyun olacağı yönünde. Bence oyun kendini tekrar etmeyecek. İlk oyuna göre kendini epey geliştirmiş.
    E3 demosunda oyunun ne kadar zevkli olduğunu görmüştük. Bir oyunda olan en önemli etkenler benim için şöyle sıralanır.
    1) Atmosfer
    2) Oynanış
    3) Grafik-Ses
    Assassıns Creed 1 in bile binlerce hayranı olmuştu. Yani oyunun ortalarında kendini tekrarlamaya başlamasına rağmen oyun bu kadar tuttuysa, ikinci oyunun büyük süprizleri, atmosferi vede kendini tekrarlamamasıyla yılın en iyi oyunu olabilir. Demodaki o kalabalık, o atmosfer anlatılamaz. Manzaralar harikaydı. Assassıns Creed 2 de birinci oyunu gibi atmosferden çok iyi bir puan alacaktır bundan adım gibi eminim.

Belki yeri değil oyun henüz çıkmamış ama çıktıında herkes şu soruyu soracak. Assassıns Creed 2 PS3 temi daha iyi yoksa XBOX 360 damı daha iyi? Bana göre PS3 versiyonu daha iyi olacak (bu yalnızca benim düşüncem). Çoğu kişi Multiplatform oyunların XBOX 360 da daha iyi olduğunu söyler. Tamam haklılar ama azıcık bir puan içinde havalara girmelerine hiç gerek yok. Mesela Multiplatform bir oyun XBOX360 da 8.7 almışsa PS3 te 8.5 almıştır. Bu her oyun içinde geçerli değil. Bazı Multiplatform oyunlarda PS3 te XBOX360 ı geçiyor. Benim için her zaman en iyi konsol PS3.

• Resmi Xbox 360 Dergisi'nin verdiği iyi not ve Resmi Playstation Dergisi'nin (US) verdiği 5/5 notu ile oyun dünyasına hızlı bir giriş yapan ''Assassin's Creed 2'nin'' yükselişi devam ediyor.

Son olarak Resmi Playstation Dergisi'nin (UK), aralık ayı sayısından gelen duyumlara göre başarılı aksiyon oyununa 9/10 gibi bir puan verilmiş. Ayrıca çoğu dergi ve siteler de ilk incelemelerinde oyuna tam ve buna yakın puanlar vermekte. Bakalım Assassin's Creed 2 bu muazzam yükselişini devam ettirebilecek mi.

KAYNAK :http://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=23177

KAYNAK :http://connectedconsoles.com/ps3-Assassins-Creed-2-UK-Official-PlayStation-Magazine-review-score.cfm

oyunu oynamadan atıp tutanlara, oynamadıkları oyunlar hakkında fikir beyan edenlere kapak olsun

• arsenic tebrik ediyorum seni. somut verilere dayanarak konusan ender kisilerden birisin fakat soyle bi soz vardir ;

ne kadar bilgili olursan ol karsindakinin anlayabilecegi kadar anlatabilirsin.

o misal anlayan icin onemli yazdiklarin. konuya giren arkadaslar usenmeden okursa cok iyi olur...

ayrica milletin tech demo tarzi oyunlar oynamakdan kafasi bulanmis assassins creed e laf atiyo. bu tur senaryosu kuvvetli oyunlardan bisey anlamayinca at camuru izi kalsin. ama yemedi iste 2. oyunda bomba gibi geldi kapagin krali oldu...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.