Şimdi Ara

Assasins Creed 2 olay yarattı!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
11.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • spike3001 ! Kimseye kapak olmuyor kimlere kapak oluyor biliyor musun ?!

Olsa Olsa Böyle puanlara bayılan oyunun fanlarına ...

Ben örenk veriyorum : Halo,Gta, vs... asla ve asla aldıkları puanları haketmiyorlar ! Ama markalaştıkları ve fan kitleleri yüzünden düşük puan verecek siteler dergiler okuyucu ve para kaybetme korkularından dolayı abuk sabuk puanlar vermeye devam ediyorlar ! Çok iyi süper dedikleri oun da 9 alıyor kendini tekarar eden sıkan oyunda 9 veriyorlar ! AA eksikliğnden oyunu oynayamadın oyuna da 9 veriyorlar , kaplamaların draw sixtance in rezil olduğu oyuna da 9 veriyorlar bana da puan versin bu siteler doktoramı yarın yapim

• quote:

Orijinalden alıntı: spike3001

Resmi Xbox 360 Dergisi'nin verdiği iyi not ve Resmi Playstation Dergisi'nin (US) verdiği 5/5 notu ile oyun dünyasına hızlı bir giriş yapan ''Assassin's Creed 2'nin'' yükselişi devam ediyor.

Son olarak Resmi Playstation Dergisi'nin (UK), aralık ayı sayısından gelen duyumlara göre başarılı aksiyon oyununa 9/10 gibi bir puan verilmiş. Ayrıca çoğu dergi ve siteler de ilk incelemelerinde oyuna tam ve buna yakın puanlar vermekte. Bakalım Assassin's Creed 2 bu muazzam yükselişini devam ettirebilecek mi.

KAYNAK :http://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=23177

KAYNAK :http://connectedconsoles.com/ps3-Assassins-Creed-2-UK-Official-PlayStation-Magazine-review-score.cfm

oyunu oynamadan atıp tutanlara, oynamadıkları oyunlar hakkında fikir beyan edenlere kapak olsun

Bunun altına imzamı atarım. Dur daha bu başlangıç oyun bir çıksında o zaman görecem birşey bilmeden sallamasyon inceleme ve yorum yapanları.

• Binanın üstünden atlıyor kalabalığın içine ! Sünnet kıyafetleri ile kimse tepki vermiyor ! Hep aynı şeyler yükseğe çık samana atla , adamın arkasından git bıçağı sok ÜZERİ SONSUZ ! Bu oyunun 2.si de böyle olucak videolar bunu ıspatlıyor ! Oyunu oynamak kontrol,ses,fizik vs... şeyler hakkında bilgi veriri ama birsürü videosunu izlediğiniz oyun kendini de belli eder ! Zaten bu yüzden videolar yayınlanır GAMETRAILERS sırf burdan para kazanıyor !
  • _ps3Slim_

Eklemeyi unutmuşsun. Arada bir cepçilik yapıp küveze giriyoruz birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ps3Slim_

Binanın üstünden atlıyor kalabalığın içine ! Sünnet kıyafetleri ile kimse tepki vermiyor ! Hep aynı şeyler yükseğe çık samana atla , adamın arkasından git bıçağı sok ÜZERİ SONSUZ ! Bu oyunun 2.si de böyle olucak videolar bunu ıspatlıyor ! Oyunu oynamak kontrol,ses,fizik vs... şeyler hakkında bilgi veriri ama birsürü videosunu izlediğiniz oyun kendini de belli eder ! Zaten bu yüzden videolar yayınlanır GAMETRAILERS sırf burdan para kazanıyor !

bu oyun iyi olacaktır birinci oyunla karıştırma
    ogz'ye güvenebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

_ps3Slim_

Eklemeyi unutmuşsun. Arada bir cepçilik yapıp küveze giriyoruz birde

Sorma ya şu kısa döngü oyuna 9-10 vermek insanlık suçu resmen
  • quote:

Binanın üstünden atlıyor kalabalığın içine ! Sünnet kıyafetleri ile kimse tepki vermiyor ! Hep aynı şeyler yükseğe çık samana atla , adamın arkasından git bıçağı sok ÜZERİ SONSUZ ! Bu oyunun 2.si de böyle olucak videolar bunu ıspatlıyor ! Oyunu oynamak kontrol,ses,fizik vs... şeyler hakkında bilgi veriri ama birsürü videosunu izlediğiniz oyun kendini de belli eder ! Zaten bu yüzden videolar yayınlanır GAMETRAILERS sırf burdan para kazanıyor !

Yav kaybettin hala konuşuyorsun. Görürsün bu oyun herkesden övgüler alacak ama bu senin için değişmeyecek. Sevmiyorsun anladım da ne bu tavrın. Ayrıca insan sevmediği birşey için niye bu kadar savaşır. Hem oyun Playstation'a da çıkıyor sorun ne ki?
  • Ben savaşmıyorum ! Elli kere de söyledim oyunu sevenlere saygım SONSUZ ! Ben puan veren sitelere kızıyorum sadece , senin yada başkasının üstüne alınması enteresan bence ! Oyunu sevip beyenen biri olarak tabiki üstünüze alıyorsunuz hak veriyorum o yönden tamam bende seviyorum ama şunu iddia ediyorum eğer oyun 1.si gibi kendini tekrar ederse ! Şimdi ben 1. aldım yarıda sıkıldım o zaman boyle yüksek not vermişlerdi ! Şuda var ben hayatım boyunca puanlara bakıp oyun almadm o ayrı ama bakıyorum yüksek bir kitle gözleri puanlarda ona göre oyun alıyorlar ! Bende diyorum ki bu puan işleri o kadar masum değil Yoksa bana ne Ubisoft yada oyunla kan davam mı var sanki Bu son yorumum bu konu hakkında sebebi oyunun fanlarına saygısızlık yapmak istemiyorum artık.sonuçta ben lafımı bir kere soyledim uzatarak hata ettim herkesten özür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps_3S_lim -- 9 Kasım 2009; 0:45:26 >

• quote:

Resmi Playstation Dergisi'nin (UK), aralık ayı sayısından gelen duyumlara göre başarılı aksiyon oyununa 9/10 gibi bir puan verilmiş.

quote:

Resmi Playstation Dergisi'nin (US) verdiği 5/5 notu

playstation dergisi bile 5/5 - 9/10 puan vermiş sen hala oyun kötü diye ısrar ediyorsun
  • quote:

spike3001 ! Kimseye kapak olmuyor kimlere kapak oluyor biliyor musun ?!

Olsa Olsa Böyle puanlara bayılan oyunun fanlarına ...

Ben örenk veriyorum : Halo,Gta, vs... asla ve asla aldıkları puanları haketmiyorlar ! Ama markalaştıkları ve fan kitleleri yüzünden düşük puan verecek siteler dergiler okuyucu ve para kaybetme korkularından dolayı abuk sabuk puanlar vermeye devam ediyorlar ! Çok iyi süper dedikleri oun da 9 alıyor kendini tekarar eden sıkan oyunda 9 veriyorlar ! AA eksikliğnden oyunu oynayamadın oyuna da 9 veriyorlar , kaplamaların draw sixtance in rezil olduğu oyuna da 9 veriyorlar bana da puan versin bu siteler doktoramı yarın yapim

GTA ya bile salladın ya daha da bişey demiyorum...Acaba hangi gezegenden gelen hangi dünya ötesi olağanüstü oyunlara sahipsin?Gta ya salladığına göre...

Oğuz LİTE.....

• _ps3Slim_

Hocam birşeyler demişsiniz, dediğinizin altında kalmamak için sürekli başka birşeyler söylüyorsunuz. Gurur yapmayında, laf kalabalığı yaptığınızı, biraz boşa konuştuğunuzu kabul edin. GTA aldığı puanı hak etmiyor ne demek Allah aşkına?
  • Nasıl anlatim ! Bakış açımız farklı ben başka türlü bakıyorum siz başka türlü ! Ben sizin sevipte aldığınız hiç bir oyunu bırakın ps3'e orjinali xbox360 a kopya indirmeye bile tenezzül etmiyorum ! Oyun seçiyorum ! sınırsız adsl bağlantım olmasına rağmen gidip tonla oyunu xbox360 için indirmiyorum indirdiklerim aynen köşede duruyor ! Para meselesi değil yine ps3 için her oyunu almıyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

arsenic tebrik ediyorum seni. somut verilere dayanarak konusan ender kisilerden birisin fakat soyle bi soz vardir ;

ne kadar bilgili olursan ol karsindakinin anlayabilecegi kadar anlatabilirsin.

o misal anlayan icin onemli yazdiklarin. konuya giren arkadaslar usenmeden okursa cok iyi olur...

ayrica milletin tech demo tarzi oyunlar oynamakdan kafasi bulanmis assassins creed e laf atiyo. bu tur senaryosu kuvvetli oyunlardan bisey anlamayinca at camuru izi kalsin. ama yemedi iste 2. oyunda bomba gibi geldi kapagin krali oldu...

Güzel yorumun için çok teşekkürler dostum.
    Bence de AC2 bu kadar iyi olmasaydı istisnasız her yerden (burada Elif Akça'nın yazısını değerlendirmeye almıyorum, başka bir Level yazarı yazsa yine kaale alınabilirdi) bu kadar yüksek puanlar alamazdı.

quote:

Orijinalden alıntı: ygultekin82

Uncharted,Resistance,Lbp gibi oyunlar,bana göre Sony'nin Dmc,Gta,Re gibi büyük oyunları exc. olarak tutamamasından dolayı ortaya çıkmış oyunlardır.Bütçeler konusunda Arsenic'e hak veriyorum.Yalnız inFamous Ac1'e göre çok daha kaliteli ve kendini Ac1'e göre daha az tekrar eden bir oyun...

Konuya gelirsek,bitirdiğim Ac1 ve videolarını izlediğim Ac2'ye bakılırsa,Oyungezerin verdiği 9.6 puanı çok abartı bir puan.Level'in oyungezere attığı çalım ne kadar yanlışsa,oyungezerinde ilk inceleme yapması uğruna şişirip bize çelme takması o kadar yanlış.Artık puanlar istisnalar hariç kaliteye göre verilmiyor...

Sadece bir konsolu olan arkadaşların oyunlara yaptığı yorumlarda en az firmalardan para yiyen medya kuruluşları kadar yanlı...Mantıklı yorum yapan arkadaşlar ise bir şekilde küstürülüyorlar bazı çevreler tarafından.Bende başta kendi izlenimlerim olmak üzere yorumlarına güvendiğim bir kaç arkadaşıma göre doğru oyunları seçmeye çalışıyorum ve kalp kırmamak uğruna 10 yorumumun 9'unu kendime saklıyorum.Değişen konuyu toplamam gerekirse Levelde,oyungezerde,gamespot,ignde .... anladınız siz

Evet DMC, GTA, RE gibi oyunlar Sony için önemli oyunlardı ama bunu kabullenmek bazılarına zor geliyor.
    Infamous, AC1 karşılaştırması ise düşününce biraz göreceli sonuçta ikisi de belirli kalitenin üstündeki oyunlar, burada da sanırım biraz zevkler devreye giriyor.

• bu haber herseyi degistirir ubisoft yüksek puan vermeyi kabul etmeyenlere oyunu yollamıyormuş ogz artık nasıl ve neden verdi o notu belli oldu

levela saygım artı resmen

linki iştewww.destructoid.com/ubisoft-demands-high...-score--154456.phtml

googleda assassin's creed II scandal diye aratınca da çıkıo
  • Konu epeyce dağıldı. Şimdi konuyu toparlayalım. Daha öncede belirtmiştim. Bence Asssassıns Creed 2 güzel bir oyun olacak demiştim. Bu söylediklerimin her zaman arkasındayım. Herşey oyun çıkınca belli olacak bende oyun çıkana kadarda fikrimi değiştirmeyecem. Zaten oyun çıkınca her şey ortaya çıkar. Ubisoft un kirli çamaşırları ortaya dökülür. Eğer gerçektende Assassıns Creed 2 birinci oyun gibi kendini tekrar ederse Ubisoft benim ve yüzbinlerce oyuncunun gözünde basit bir firma olur. Umarım Ubisoft ona olan güvenimizi sarsmaz.

Level in ön incelemede verdiği not bence gerçektende çok düşüktü çünü yanlış hatırlamıyorsam ilk oyuna verdiği not 8 gibiydi. Peki şimdi not neden birden bire böyle düştü.
    Oyungezer in verdiği notta çok yüksek olabilir. İlk oyuna göre değerlendirirsek gerçektende biraz abartıya kaçıyor. Ama yapımcıların röportajlarına vede E3 demosuna göre değerlendirirsek belki de bu notu gerçektende hak eder.

Ben kolay olay oyun beğenmem bazen puanı 6.0 olan oyunu beğenirim (Level in puanına göre'Devil May Cry 4) yani okadarda beğenmesemde bana zevk verdiği için ona şans verip oynarım. Bazende 9.5 alan oyunlara bakmam bile(Metal Gear Solid 4) benim tarzım değil oyun, bana göre vasat sıradan bir oyun. Ama Assassıns Creed 2 bana gerçektende kaliteli biroyun olacakmış gibi geliyor. Neyse çıktığında artık bakarız.

• quote:

Orijinalden alıntı: MadRoberto
    bu haber herseyi degistirir ubisoft yüksek puan vermeyi kabul etmeyenlere oyunu yollamıyormuş ogz artık nasıl ve neden verdi o notu belli oldu

levela saygım artı resmen

linki iştewww.destructoid.com/ubisoft-demands-high...-score--154456.phtml

googleda assassin's creed II scandal diye aratınca da çıkıo

Peki level'a neden yollamışlar o zaman. Sacmalakta üstünüze yok. Birsey söyleyecekseniz adam akıllı neden olsun. Google mı kaynak??

• iyide levelin sitesinde duyuru vardı levele ambargotarihlerini vermeyi unutmuslar almandergiye başından sormuşlardır herhaldee tarihi vermişlerdir ona göre yollayacagız demislerdir onlarda kabuletmemişlerdir google degil ayrıca bütün haber sşitelerinde var bu
    ubisoft bi tarihe kadar puan 9un altındaysa yazıyı sitelere dergilere koydurtmuor belliki levelkaldırdı oyzüden herhalde onlara tarih ve puan olayı sonradan sölendigi icin
  • fake ler basmış başlığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dIsAstEr

_ps3Slim_

Hocam birşeyler demişsiniz, dediğinizin altında kalmamak için sürekli başka birşeyler söylüyorsunuz. Gurur yapmayında, laf kalabalığı yaptığınızı, biraz boşa konuştuğunuzu kabul edin. GTA aldığı puanı hak etmiyor ne demek Allah aşkına?

ya kardeşim neden bu arkadaşı muhatap alıp hala yazıyorsunuz...
    banane yok sınırsızmış yok indirir oynamazmış yok seçermiş...sanki arkadaş bir idol...tamam anladık bu oyuna istersen 10/1 ver...herkesin rengide zevkleride farklı...
    yap bir top 10 da senin zevkinide görelim o oyunlardan uzak duralım...Call of duty ede laf söylersin sen şimdi 6 yıldır ta ta ta ta adam vuruyoruz vıck vıck adama arkadan çakı sokuyoruz...tamam biraz daha yırtarsan level seni arayacak...

yok farklı gelişme varmı diye bakıyorum topice iyice uzamış arkadaş, yoksa sataşma filan yok..aynı şeyleri yazıp duruyorsun anlat bakalım oyun nasıl olurmuş neyine dikkat etmeliymişiz öğrenelim....

• quote:

OGZ('den sinan akkol) ilk oyunu kısır döngüsü yüzünden yerden yere vurmuş bir oyundur. İkinci oyunu aynı kişi inceleyip bu puanı verdi. Görmediğin, oynamadığın oyunlar hakkında atıp tutma.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.