Şimdi Ara

Assassin's creed donuyor yardim lütfen....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internetten assassins creed 1i indrip yükledim ancak oyun içi videoda ve oyun sırasında bilgisayarım resmen dondu.ctr+alt+delete,alt+tab hiçbiri işe yaramıyor öyle kalıyor bilgisayar ancak kapatma düğmesine basarak res attırabiliyorum.crack değiştirdim internette baya gezdim ama benimki gibi bir sorunun çözümüyle karşılaşamadım.
    bugün 15 lira verip oyunun orjinalini aldım internetten indirdiğime göre daha temiz gibi gözüktü ancak oyunun başındaki türk askerlerinin yanından atla geçtiğimiz uzun yollu bölümde 2 defa dondu 2 defa res atmak zorunda kaldım.sürekli aynı yerde donmuyor.çözünürlük grafik detayı filan sıfırladım banamısın demedi.

bilgisayarım sony vaio laptop,windows 7(64bit),intel core i3 2.13 ghz işlemci,4gb ram,atı mobility rodeon hd 5470.

Ben 64 bit olduğu için oyunun sorun yarattığını düşünüyorum ama öyle olsa oyunu hiç açmazdı heralde.
    ekran kartımdanda şüpheleniyorum sürümüyle alakalı filanmı acaba diye ama nası bir çözüm getireceğimi bulamadım.
    lütfen bir yardım edin.

• 64bitte Assassin's creed 2 bitirdim 30 dk önce hiç do nma olmadı ama tahminim ekran kartının fazla ısınmasından olabilir gibi geliyor.
  • benim sorunum assassins creed 1 ile ama alakalı olduğun için teşekkürler
  • Oyun motoru aynı sonuçta ama dediğim gibi donuyorsa ekran kartı fazla ısınıyor olabilir yada kaldırmıyor olabilir

http://www.systemrequirementslab.com/cyri/

Yukardan assasins 2 seç ve dene düşün verirse kırmızı olarak ozaman doğal olarak çalışmayacaktır.

Önemli değil bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

Oyun motoru aynı sonuçta ama dediğim gibi donuyorsa ekran kartı fazla ısınıyor olabilir yada kaldırmıyor olabilir

http://www.systemrequirementslab.com/cyri/

Yukardan assasins 2 seç ve dene düşün verirse kırmızı olarak ozaman doğal olarak çalışmayacaktır.

Önemli değil bu arada.

siteye girip seçtim hem 1i hem 2sine yetiyor hemde çok rahat.sorun ısınma problemiyse bn başka oyunları saatlerce oynuyorum hiç donma problemi olmuyor,ısınmadan kaynaklansa başka oyunlardada benzer sorunlar yaşanması gerekmezmi??? gene teşekkürler alakadar olduğun için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seroxes -- 2 Şubat 2011; 13:11:11 >

• Hallederiz dostum merak etme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.