Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DXM06

"BU OYUN TÜRK OYUN TARİHİNİN EN BÜYÜK ADIMI OLACAK"

Valla helal olsun!

Büyük reklam olacak büyük.

Kültür Bakanlığı kafası dank ederse bir teşekkür etsin bu adamlara!

kesinlikle katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRL11

In Assassin’s Creed Revelations, master assassin Ezio Auditore walks in the footsteps of his legendary mentor, Altaïr, on a journey of discovery and revelation. It is a perilous path – one that will take Ezio to Constantinople, the heart of the Ottoman Empire, where a growing army of Templars threatens to destabilize the region.

Assasin's Creed Revelations da büyük üstad Ezio Auditore efsanevi akıl hocası Altair'in yolunda bir aydınlanma yolculuğunda ilerler. Bu paralel bir yoldur - Birisi Ezio yu Tapınak Şövalyelerinin büyüyen ordusuyla bölge stabilitesini tehdit ettiği Osmanlı İmparatorluğunun kalbi Constantinople'a götürür.

Bu saatte bu kadar çevirebildim.
  • İnşallah son oyun olmaz ve olacağınıda sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

quote:

Orijinalden alıntı: KRL11

In Assassin�s Creed Revelations, master assassin Ezio Auditore walks in the footsteps of his legendary mentor, Altaïr, on a journey of discovery and revelation. It is a perilous path � one that will take Ezio to Constantinople, the heart of the Ottoman Empire, where a growing army of Templars threatens to destabilize the region.

Assasin's Creed Revelations da büyük üstad Ezio Auditore efsanevi akıl hocası Altair'in yolunda bir aydınlanma yolculuğunda ilerler. Bu paralel bir yoldur - Birisi Ezio yu Tapınak Şövalyelerinin büyüyen ordusuyla bölge stabilitesini tehdit ettiği Osmanlı İmparatorluğunun kalbi Constantinople'a götürür.

Bu saatte bu kadar çevirebildim.

Eyvallah sağol

• Eğer oyunun başında çıkan yazıya sadık kalırlar ve hakkını verirlerse,o dönemi ve olayları,kişileri vs. tam olarak yansıtırlarsa çok güzel bir oyun olacaktır,yok o sadece yazıda kalır geri kalanını görmek istedikleri gibi yaparlarsa yazıklar olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Eğer oyunun başında çıkan yazıya sadık kalırlar ve hakkını verirlerse,o dönemi ve olayları,kişileri vs. tam olarak yansıtırlarsa çok güzel bir oyun olacaktır,yok o sadece yazıda kalır geri kalanını görmek istedikleri gibi yaparlarsa yazıklar olsun.

O dönemi birebir aynı olayları işleyeceklerini samıyorum. Olsaydı italya'da olurdu
  • Yukaridaki yaziyi Bsc deki bir arkadas böyle cevirmis: ""Kısacana Ezio İstanbul'da tekrardan toplanıp istanbulu isteyen templarları kovalıyacaz.Bu da padişah öldürecekmiyiz diyenlere cevap olsun ben de böyle bir şey bekliyordum zaten templar demek zaten haçlı demek."" Dogrumu bu? Dogruysa elime cCc bayragimi alip Allah diye bagiracam. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Yukaridaki yaziyi Bsc deki bir arkadas böyle cevirmis: ""Kısacana Ezio İstanbul'da tekrardan toplanıp istanbulu isteyen templarları kovalıyacaz.Bu da padişah öldürecekmiyiz diyenlere cevap olsun ben de böyle bir şey bekliyordum zaten templar demek zaten haçlı demek."" Dogrumu bu? Dogruysa elime cCc bayragimi alip Allah diye bagiracam. :)

TEKBİİİİİİİİİİİR diyede bağır istersen "noluyo" :)
  • Bu oyunu ilk oyundan 3 serisinide oynamak istiyorum ilk oyunu yarıda bırakmıştım.

Bu arada ezio baya sağlam karizmaya sahip :) ama altair daha gizemli daha asil ^_^

>>Assassin's Creed: Revelations<<
  • Beyler altairle constantinapol de. Ezio ile istanbulda. Desmondla da simdide oynarsak super olur. Simdiki hali en guzel hali bence mutis
  • Tahminim Ubisoft bu oyuna Türkçe dil destegi ekleyecek. En kötü ihtimalle bile Türkçe bi şeyler mutlaka duyarız o kesin. Körün istedigi bi göz Allah verdi iki göz :)
  • Altair tek bıçaklı olduğu için sevilmiyor ama tercihim altair assasin'lik için parmağını feda etmiş
  • Altair, ilk oyunu oynadığımda bu isim bana bir şeyi çağrıştırmıştı sonunda buldum. AL TAHİR'in (Arapçada El Tahir diye okunur) ingilizcedeki telafuzu gibi duruyor. Wladimir Bartol'un haşhaşileri konu alan Alamut isimli romanının kahramanıydı Tahir. Sanırım ondan esinlenmişler. Eğer o Tahir ise kastettikleri, kesinlikle Ezio dan daha karizmatik bir karakter.

Bu arada Templarlar (Tapınak şövalyeleri) haçlı seferleri sırasında Süleyman tapınağını ve kutsal kaseyi buldukları iddia edilen bir grup askerin oluşturduğu, Papalık tarafından saklanan gerçeklere ulaşarak Vatikan'a şantaj yapan ve bu yolla büyük güç elde eden bir örgüt. Her dinden, her ülkeden temsilcileri olduğuna inanılan Masonların başlangıcı kabul ediliyorlar. Bu yüzden oyunda Osmanlı vatandaşı yada devlet görevlisi de öldürmemiz olası.
  • Yeni bilgiler...

Oyunda Bizans dönemi İstanbul'undan (İstanbul ismi 10.YY'dan beri Türk halkı arasında kullanılmaktadır ve Konstantinúpolis bu şehrin Yunanca adıdır), Fatih Sultan Mehmet'in fethi ve daha sonraki Osmanlı İmparatorluğu başkenti İstanbul'una uzanan bir dönemde (Osmanlı haritalarında şehrin ismi o dönem Kostantîniyye olarak da geçmektedir), Altair'in yol göstericiliğiyle Ezio'nun maceralarını birlikte yaşayacağız.

Gameinformer dergisi yaptığı açıklamada; "Ezio, bir yandan devasa Osmanlı İmparatorluğu'nun kalbi olan İstanbul'da, Tapınak Şövalyeleri'nin şehri birbirine katma çabasına tanıklık ederken, bir yandan da aydınlanma ve keşif yolunda efsanevi akıl hocası Altair'in ayak izlerini takip edecek." diyerek, oyunun Bizans ve Osmanlı dönemlerinin İstanbul'unda geçeceğini kesinleştirmiş oldu.

Oyunun Kasım ayında oyuncuyla buluşabileceği de konuşulanlar arasında. Ezio üçlemesinin son halkası olacak olan Assassin's Creed: Revelations hakkında daha detaylı bilginin Haziran ayında oyunculara açıklanacağı belirtildi.

KAYNAK

http://www.merlininkazani.com/Assassins_Creed_Revelations_ilk_ekran_goruntusu-oyun_haber-41218p1.html

• mesajım bulunsun
  • Facebooku olanlar assassins creed resmi sayfasındaki duvarına Türkçe dil desteği için birşeyler yazalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

Facebooku olanlar assassins creed resmi sayfasındaki duvarına Türkçe dil desteği için birşeyler yazalım.

En mantıklı yöntem,aramızdan biri güzel bir dille,AC2'deki İtalyanca desteği gibi Türkçe desteği istediğimizi yazsın,burdaki bütün üyelerde bunu beğensin.500-1000 arası bir beğenme sayısına gelirsek,son derece etkili olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES
    Bu arada Templarlar (Tapınak şövalyeleri) haçlı seferleri sırasında Süleyman tapınağını ve kutsal kaseyi buldukları iddia edilen bir grup askerin oluşturduğu, Papalık tarafından saklanan gerçeklere ulaşarak Vatikan'a şantaj yapan ve bu yolla büyük güç elde eden bir örgüt. Her dinden, her ülkeden temsilcileri olduğuna inanılan Masonların başlangıcı kabul ediliyorlar. Bu yüzden oyunda Osmanlı vatandaşı yada devlet görevlisi de öldürmemiz olası.

Burası kesin ama bu işin kıvamını sıkı tutmalılar. Bir iki tane Osmanlı Bürokratı öldürmek sorun olmaz ama tutupta Saray'a dalıp önümüze geleni öldürürsek işte orda sorun çıkar.

quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:
    İnşallah son oyun olmaz ve olacağınıda sanmıyorum.

Ezio üçlemesinin sonu oyunu budur. Onun dışında Ubisoft bu en büyük ekmek kapısını asla bırakmaz, binevi R*'ın GTA'sı gibi birşey AC serisi Ubisoft için.

• Arkadaslar 1 i yarisina kadar oynadim , konu adina cok sey kaybedermiyim, digerleri bitti.Ezio oyunlari hepsi ni suyunu cikarana kadar bitirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_coal -- 6 Mayıs 2011; 12:47:55 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.