Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Arkadaslar 1 i yarisina kadar oynadim , konu adina cok sey kaybedermiyim, digerleri bitti.Ezio oyunlari hepsi ni suyunu cikarana kadar bitirdim.

Bence yarısına kadar falan geldiysen tamamen bitir gitsin
  • Evet arkadaşlar Türkçe dil desteği için düzgün bir ingilizce olarak metin bekleniyor. Facete yayınlarsak belki birşey yapabiliriz.

Resmi Sayfası
    http://www.facebook.com/assassinscreed?sk=wall
  • Sony ve Crytek oyunu olmadığı için Türkçe dil desteği ihtimali çok zor görünüyor. Ama oyun içinde Türkçe sesler görebiliriz.
  • Hacli sovalyeleri ve Mason kölelerini öldüreceksek problem yok parti var :) cCc bayragimizda dalgalansin ohh mis ^^ Bari Türkce ciksa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Arkadaslar 1 i yarisina kadar oynadim , konu adina cok sey kaybedermiyim, digerleri bitti.Ezio oyunlari hepsi ni suyunu cikarana kadar bitirdim.

Bence yarısına kadar falan geldiysen tamamen bitir gitsin

4 sene onceydi ama rahmetli xbox imda , youtubedan izlerim. O kadar eski oyuna baslanmaz.
  • Biri bi metin hazırlasın gerekli yerlere gönderelim.Facede ki sayfada toplanıp bişeler yapalım Türkçe oyun için.Bu oyun kesin Türkçe yada altyazılı olmalı.
  • İnşallah Tapınak Şövalyesi olup Osmanlı'ya düşman olmayız.Çünkü Tapınak Şövalyelerinin ne iş olduğunu forumun çoğu bilir. ( İlluminati )
  • Oyunda büyük olasılıkla Osmanlı Devletine yardım edeceğiz ve aralarda Osmanlı içindeki Tapınakçıları destekleyen önemli kişileride halledeceğiz.
  • Bazı sorualara cevap vermek istedim

Facebook sayfasına giremeyenler : yaşınız 18'den küçükse giremezsiniz anasayfaya atar
    2-Harlequin mp oynamak isteyenler Facebookta lost legacy diye bi oyun var onda bişi yapınca beleşe oynayaibliyorsunuz

3-ilimunati bağlayanlar o zaman ilimiunati falan yoktu
  • Oyunda öldürdüğümün hangi milletten olduğu benim için önemli değil; sonuçta bu bir oyun. Ayrıca yapım ekibi tarihe birebir sadık kalma zorunda değil, ilham alarak yorumlama yapabilirler. Benim tek isteğim dönemin İstanbul mimarisinin güzel şekilde yansıtılması. Tıpkı Brotherhood'daki Roma'da olduğu gibi.
  • Kasım ayına kadar bekle bekleyebilirsen.
  • quote:

Oyunda büyük olasılıkla Osmanlı Devletine yardım edeceğiz ve aralarda Osmanlı içindeki Tapınakçıları destekleyen önemli kişileride halledeceğiz.

bide şunu sorsana türkçe olucak mı kesin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avatarlamaca

quote:

Oyunda büyük olasılıkla Osmanlı Devletine yardım edeceğiz ve aralarda Osmanlı içindeki Tapınakçıları destekleyen önemli kişileride halledeceğiz.

bide şunu sorsana türkçe olucak mı kesin mi ?

Gizli nodan aradılar bir daha arayacaklarmış, kontorleri bitmiş aradıklarında sorarım

• 2011'in bütün baba oyunlarını kasım-aralık aylarına yığdılar. Durup durup birden gelecekler barajı yıkan sular gibi. Bu arada bir L.A Noire var sağlam. Onunla idare edeceğiz artık.
  •  >>Assassin's Creed: Revelations<<

Oyun çok güzel olacak kesin. Resmin altında da Ezio'nun son macerasıymış bu. Karakterimiz Ezio'ya benzemiyor ama
  • Osmanlıda geçmesi çok hoş bence oyunun, özellikle Kudüs ve İtalya şehirlerinin bu kadar iyi çevrilmesinden sonra eski İstanbul'un da çok iyi yapılacağına inanıyorum ben.
    Gerçi eski İstanbul'dan geriye çok bir şey bırakmadık o yüzden kitaplardan eski belgelerden bakarak yapacaklardır artık.

3. oyunda bana yeni keşfedilmiş Amerika'ya gideriz gibi geliyor. Gençlik çeşmesinide konuya bağlayabilirler.

Ya da 2. Dünya Savaşına bağlarlar Hitlere suikast düzenleriz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Osmanlıda geçmesi çok hoş bence oyunun, özellikle Kudüs ve İtalya şehirlerinin bu kadar iyi çevrilmesinden sonra eski İstanbul'un da çok iyi yapılacağına inanıyorum ben.
    Gerçi eski İstanbul'dan geriye çok bir şey bırakmadık o yüzden kitaplardan eski belgelerden bakarak yapacaklardır artık.

3. oyunda bana yeni keşfedilmiş Amerika'ya gideriz gibi geliyor. Gençlik çeşmesinide konuya bağlayabilirler.

Oyun büyük ihtimalle Eminönü, Topkapı, Sultanahmet çevrelerinde geçer. Asıl olay umarım Avrupa ve Anadolu yakası arasında git gel yapabiliriz. Öyle olursa evimi bulmak isterim Sonuçta bulunduğum yerde tarihi çeşme var ve Osmanlı'dan kalma

• En fazla Anadolu Hisarı'na geçeriz bence, ama senin çeşme olursa süper olur.

Bir Ezio ile printscreen alırsın, bir de kendin resim çekilirsin çeşmenin yanındaikisini koy yan yana,
    torunlara anlat "Zamanında bizim burlarar hep Haşhaşhiydi" diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Osmanlıda geçmesi çok hoş bence oyunun, özellikle Kudüs ve İtalya şehirlerinin bu kadar iyi çevrilmesinden sonra eski İstanbul'un da çok iyi yapılacağına inanıyorum ben.

Oyun büyük ihtimalle Eminönü, Topkapı, Sultanahmet çevrelerinde geçer. Asıl olay umarım Avrupa ve Anadolu yakası arasında git gel yapabiliriz. Öyle olursa evimi bulmak isterim Sonuçta bulunduğum yerde tarihi çeşme var ve Osmanlı'dan kalma

Osmanlıdan kalma tarihi çeşme'mi var

• Ubisoft un eski istanbulu çok iyi bi şekilde hazırlayacaklarından eminim.Birde türkçe dil seçenegi olursa cok güzel olur.Ama ezio nun son macerası olmasını üzüldüm adamım dı yaw benim.Gerçi 1.serisi duruyor ps3de ama o kadar eskiyi oynamak istemıyorum artık cıkana kadar son oyun brotherhood multi akar :)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.