Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KiowaApacHe

quote:

Orijinalden alıntı: KRL11

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Birisi facebook ta şunu yazmış: ''Niye Türkçe olsun, oyun Constantinople de geçecekse Yunanca alması gerekir''

Yunanlı işte çekemiyor puç napsn;) Yazık fazla yüklenmeyin

"what turkish? if its still Constantinople i demand GREEK laguage on the NPCs!" Antreas K. Kahkaha attım.

inbox'ını patlatlatalım

• http://oxcgn.com/2011/05/06/assassins-creed-revelations-the-truth-revealed/
    Şurayada bakın arkadaşlar hemen oyun tarihi ile tarihim hakkında ilişki kurup tahminde bulunmuşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrblack01414

http://oxcgn.com/2011/05/06/assassins-creed-revelations-the-truth-revealed/
    Şurayada bakın arkadaşlar hemen oyun tarihi ile tarihim hakkında ilişki kurup tahminde bulunmuşlar.

Hala constantinapole diyorlar
  • In Assassin's Creed Revelations, Ezio Auditore will travel to Constantinople, in the footsteps of Altair, in order to further unravel the mystery between the Templars and the Assassins.

http://uk.ps3.ign.com/articles/116/1166213p1.html

gerçi kızmamak lazım kanlarında war ign lerin
  • quote:

Orijinalden alıntı: del piyero

quote:

Orijinalden alıntı: mrblack01414

http://oxcgn.com/2011/05/06/assassins-creed-revelations-the-truth-revealed/

Hala constantinapole diyorlar

Bu isim olayı Ubi'nın forumlarınada yansımış.Bi adam instanbul yada constantın ne farkeder ben costantın diyeceğım yazmış.Bence önemli olan Ubi'nin ne diyeceği onlar İstanbul yazarsa herşey biter diye düşünüyorum.

• Bence Constantinople diye geçecek oyunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: assassin0064

Bence Constantinople diye geçecek oyunda

Evet, Assasin's Creed resmi sayfası yani ubisoft da Constantinople diyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • İstanbul diye geçmez çünkü o zamanlar İstanbul Constantinapolis diye geçiyordu. İlerki zamanlarda geçseydi İstanbul denirdi de denmez. Ama belki de Desmond'ı İstanbul'a getirebilirler sonuçta Brotherhood'da Ezio'nun evine gitmiştik.

Bir de burası neresi ? Ayasofya'nın önünde böyle bir şey yoktu
     >>Assassin's Creed: Revelations<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LakrosEu -- 6 Mayıs 2011; 19:39:30 >
  • Şeyi buldunuz da kılsız olanı istiyorsunuz be arkadaşlar. Konstantinopolis'e bu kadar takılmayın. O zamanlarda hala halk arasında eminim öyle söyleniyordu. Burada önemli olan şehri ve Osmanlı'yı nasıl yansıtacakları konusu.
  • Yabancı site ve forumlarda şehrin çok iyi bir seçim olduğu söyleniyor.Hatta bazı kullanıcılar AC serisindeki en iyi mekan olacağını söylüyorlar.Bir iki tane olsaydı bunları söyleyen Türk'tür derdim ama sayısıda baya fazla bunları diyenlerin.Gerçekten bu müthiş bir olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Bazı sorualara cevap vermek istedim

Facebook sayfasına giremeyenler : yaşınız 18'den küçükse giremezsiniz anasayfaya atar
    2-Harlequin mp oynamak isteyenler Facebookta lost legacy diye bi oyun var onda bişi yapınca beleşe oynayaibliyorsunuz

3-ilimunati bağlayanlar o zaman ilimiunati falan yoktu

İlluminati Tapınak Şövalyelerinden gelmiştir.
  • Resmi Facebook Sayfasında Yayınlanmış böyle bişey

In Assassin’s Creed Revelations, master assassin Ezio Auditore walks in the footsteps of his legendary mentor, Altaïr, on a journey of discovery and revelation. It is a perilous path – one that will take Ezio to Constantinople, the heart of the Ottoman Empire, where a growing army of Templars threatens to destabilize the region

Hahah çok mutlu oldum şimdi eski istanbul constantinople falan mükemmel olacak Nickimdende anlaşıldığı gibi bu oyunun tam bir fanıyım ve sabırsızlanıyorum trailer yayınlanması için Yaşaşın Ezio Auditore

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EliteB0yZ -- 6 Mayıs 2011; 21:18:22 >

• Ezionun son oynacağı oyun olacakmış bu demek oluyorki ezio ölecek, bu mütiş karakterin ölüm sahnesi vb... bu oyunu müthiş yapacaktır, AC serisinin en unutulmayan versiyonu bu olacaktır 2. oyun ve brotherhoodu harcayacak bu oyun, mesajı kaydedin ilerde bu demişti dersiniz.
  • Ouuuw acayip güzel olucak oyunda Ezio ölmesin ya kötü olur. Ama şu kanca çok aklıma takıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Ezionun son oynacağı oyun olacakmış bu demek oluyorki ezio ölecek, bu mütiş karakterin ölüm sahnesi vb... bu oyunu müthiş yapacaktır, AC serisinin en unutulmayan versiyonu bu olacaktır 2. oyun ve brotherhoodu harcayacak bu oyun, mesajı kaydedin ilerde bu demişti dersiniz.

Ezio ölmez ya, ben hiç zannetmiyorum.
  • Ev Yapımı Hidden Blade (Assassin's Creed)

Assassin's Creed şu sıralar en popüler oyunların başında geliyor. istanbul'da geçecek olması ve her geçen gün biraz daha ortaya çıkması yeni Assassin's Creed için bizi oldukça heyecanlandırıyor. Tabi oyunun hayranları da boş durmuyor ve her geçen gün seri için yeni çalışmalar ile karşımıza çıkıyor.

Bu yeni çalışma ise şüphesiz içlerinde en ilginç olanı. Daha önce oldukça başarılı cosplay çalışmalarına da imza atan Ammnra isimli Youtube kullanıcısı, bu sefer de gözünü Assassin's Creed'e dikmiş. Oyunun en önemli silahlarından Hidden Blade'i kendi evinde yapan Ammnra, bu çalışmanın prototip aşamasını da yayınladığı videoda göstermiş.

http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Ev_Yapimi_Hidden_Blade_Assassins_Creed-15459.htm
    (Video koymayı bilmiyorum linkten izleyebilirsiniz).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KRL11 -- 6 Mayıs 2011; 22:39:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KRL11

Ev Yapımı Hidden Blade (Assassin's Creed)

Assassin's Creed şu sıralar en popüler oyunların başında geliyor. istanbul'da geçecek olması ve her geçen gün biraz daha ortaya çıkması yeni Assassin's Creed için bizi oldukça heyecanlandırıyor. Tabi oyunun hayranları da boş durmuyor ve her geçen gün seri için yeni çalışmalar ile karşımıza çıkıyor.

Bu yeni çalışma ise şüphesiz içlerinde en ilginç olanı. Daha önce oldukça başarılı cosplay çalışmalarına da imza atan Ammnra isimli Youtube kullanıcısı, bu sefer de gözünü Assassin's Creed'e dikmiş. Oyunun en önemli silahlarından Hidden Blade'i kendi evinde yapan Ammnra, bu çalışmanın prototip aşamasını da yayınladığı videoda göstermiş.

http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Ev_Yapimi_Hidden_Blade_Assassins_Creed-15459.htm
    (Video koymayı bilmiyorum linkten izleyebilirsiniz).

Şunun yapımınıda anlatsa yada direk seri üretime geçse ilk ben alıcam çok güzel yapmış gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

Oyun çok güzel olacak kesin. Resmin altında da Ezio'nun son macerasıymış bu. Karakterimiz Ezio'ya benzemiyor ama

Hidden Blade'in üzerindeki nedir bilen var mı ?

• Istanbul baslarina patlayacak, gâvurlara mezar olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Istanbul baslarina patlayacak, gâvurlara mezar olacak.

Ezio gavur.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.