Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim evim İstanbulda değil ama oyun biraz daha ileri zamanları işlese (1773 sonrasını) okulumu bulurdum kesin. Mühendishane-i Bahri Hümayun Mektebi, namı diğer İTÜ
  • Buralar hep site, nasil bulacam evimi? AC de evsiz kaldim desenize Oyun Pendikte gecsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

Buralar hep site, nasil bulacam evimi? AC de evsiz kaldim desenize Oyun Pendikte gecsin

• paypay: Sendemi Pendiktensin?
  •  >>Assassin's Creed: Revelations<<

PC bölümünden araştırmacı gazetici arkadaşımız bulmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

>>Assassin's Creed: Revelations<<

Oyun çok güzel olacak kesin. Resmin altında da Ezio'nun son macerasıymış bu. Karakterimiz Ezio'ya benzemiyor ama

Yaşlanmış hali

• oyun iki farklı zaman dilimini mi işleyecek acaba,altair'in etkin olduğu yıllar ezio'dan çok çok daha önce değil mi?
  • Şu resme bak ya, insanın tüylerini diken diken yapıyor bu oyun. PoP ve AC gibi bir seriyi oynattırdığı için bana Ubisoft her zaman en üstlerde olacak...
  • Assassins Creed Mükemmel bir oyun. Yeni çıkacak oyunuda harika olucak merakla bekliyorum trailerlerinin yayınlanmasını. İstanbulda geçeceksede mükemmel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassins Creed*

Assassins Creed Mükemmel bir oyun. Yeni çıkacak oyunuda harika olucak merakla bekliyorum trailerlerinin yayınlanmasını. İstanbulda geçeceksede mükemmel olur

geçecekcesimi kaldı arkadaşım resmileşti istanbulda olacağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRL11

quote:

>>Assassin's Creed: Revelations<<

Oyun çok güzel olacak kesin. Resmin altında da Ezio'nun son macerasıymış bu. Karakterimiz Ezio'ya benzemiyor ama

Yaşlanmış hali

doğru ama yarayı daha belirgin yapabilirlerdi çünkü yara izinde sakal çıkmıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mike Oldfield

oyun iki farklı zaman dilimini mi işleyecek acaba,altair'in etkin olduğu yıllar ezio'dan çok çok daha önce değil mi?

belki de Altair ölmeden önce Konstantinapolis'e yani şimdiki İstanbul'a gelmiştir ve bir şey bırakmıştır. Ezio da bu görevi tamamlamak için gitmiştir. Bu da son görevi olabilir.
  • Birisi facebook ta şunu yazmış: ''Niye Türkçe olsun, oyun Constantinople de geçecekse Yunanca alması gerekir''
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Birisi facebook ta şunu yazmış: ''Niye Türkçe olsun, oyun Constantinople de geçecekse Yunanca alması gerekir''

Yunanlı işte çekemiyor puç napsn;) Yazık fazla yüklenmeyin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mike Oldfield

oyun iki farklı zaman dilimini mi işleyecek acaba,altair'in etkin olduğu yıllar ezio'dan çok çok daha önce değil mi?

belki de Altair ölmeden önce Konstantinapolis'e yani şimdiki İstanbul'a gelmiştir ve bir şey bırakmıştır. Ezio da bu görevi tamamlamak için gitmiştir. Bu da son görevi olabilir.

Xbox bölümündeki Truth hakkındaki fikirleriniz konusunda şöyle bir şey vardı:
    Altair'ın zırhı dediğimiz zırh bildiğiniz gibi oyunda Altair'da falan değildi. Belki de Altair zamanda yolculuk yapabiliyor ve bu zırha böyle sahip oldu. Dolayısıyla oyunda her iki karakteri de yönetebiliriz, aynı dönemlerde.

• Rumlar cok simarmis, dillerini keselim...
  • Bu oyun ezio üçlemesinin sonu olucak diyorlar bence uzattılar bile ezio 45-50 yaşına gelince atlıcak zıplıycak bana garip geliyor açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi del piyero -- 6 Mayıs 2011; 18:28:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: del piyero

Bu oyun zio üçlemesinin sonu olucak diyorlar bence uzattılar bile ezio 45-50 yaşına gelince atlıcak zıplıycak bana garip geliyor açıkçası.

Zaten Ezio Brotherhood'ta 50 yaşında bu oyunda 60'ı kesin bulur.Her ne kadar Ezio en sevdiğim oyun karaterlerinden biri olsada biraz abarttı sanki Ubi.Neyse her türlü müthiş olacak oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRL11

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Birisi facebook ta şunu yazmış: ''Niye Türkçe olsun, oyun Constantinople de geçecekse Yunanca alması gerekir''

Yunanlı işte çekemiyor puç napsn;) Yazık fazla yüklenmeyin

"what turkish? if its still Constantinople i demand GREEK laguage on the NPCs!" Antreas K. Kahkaha attım.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.