Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun Türkçe olması konusunda baskılar devam ediyor mu? Kısacası Türkçe geliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

Oyunun Türkçe olması konusunda baskılar devam ediyor mu? Kısacası Türkçe geliyor mu?

Baski olsada isi bitirecek olan ubisoft her nekadar ps3 exclusivi olmadigindan umut olmasada oyun turkiyede gececegi icin ubisofttan beklentiler yuksek biz burada istersek 1000 kisi toplayalim biri ubisofta mail atmazsa hicbirsey olmaz battlefield turkce olsun acr turkce olsun ama ortada bir girisim yok cogunlukla sanki ubisoft bizim forumu cek ediyor.
  • profiteer: Oyunda Kaynarcada olacaksa bir ziyarete gelirim Aga iste evimizi arariz ne hos. Ben evet diyorum.
  • Hadi Ubisoft yüzümüzü kara çıkarma, oyunu Türkiye'de yapıcaklar bare Türkçe dublajda koysunlar sonuçta bizim tarihi mekanlarımızı kullanıcaklar

• Uyumayın alooooo

• resmen sanat eseri ya bakıp da heyecanlanmamak elde değil. e3 videosunun da çıkmasına az bi süre kaldı o videoyu ve sonrasında dönecek muhabbetleri de çok merak ediyorum.
    o deil de oyunun çıkmasına daha çoook var ki büyük ihtimalle pc çıkış tarihini yine erteleyecekler
  • Tarihimizi bile yabancılar bizlere ve dunyaya gosterebılıyor yapmasalar mılyonlarca ınsan bu guzelım yerlerden , tarıhten, karakterlerden haberi olmayacak, oyunda da olsa goremeyecek ne yazık Turk oyun sektorune aslında mılyonlarca euro donuyor oyun dunyasında birtane firma cıkmadı bu ulkeden derin mevzu ama sunları gorunce insan NEDEN demeden yapamıyor.

tarıhı degıstıren ne savaslar film oldu oscarlar aldı o gunu yasar gorur gıbı olduk Istanbulun fethı gıbı dunya tarihini degıstıren savaslardan bırını dahı , dunya capında filmini cekemedik . Derinn mevzu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 2 Haziran 2011; 2:28:43 >
  • baya bi yaşlıymış
    old snakeden bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O
    cCc Assassins Creed Revelations TÜRKTÜR cCc

Türkmü degilmi çıkınca anlıyacaz şu oyun türkçe çıkmazsa yazıklar olsun başta mızmız tiglona sonra ubisofta
  • Hook blade sağ elde kırılan hidden blade yerine kullanıyoruz sanırım, aynı zaman da hiddeb blade görevinide üstleniyor baksanıza sokmuş adama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

quote:

cCc Assassins Creed Revelations TÜRKTÜR cCc

Türkmü degilmi çıkınca anlıyacaz şu oyun türkçe çıkmazsa yazıklar olsun başta mızmız tiglona sonra ubisofta

Katılıyorum ağa
    En azından Türkçe altyazı şart.
    Yav şu efsane şehir İstanbul'u görünce heyecanlanıyorum

• cCc Desmond Reyiz cCc üşüyoruz Brotherhood'da başına gelenler yüzünden.
  • Türkçe olmayıp Yunanca olursa... Olur olur, beklenir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Türkçe olmayıp Yunanca olursa... Olur olur, beklenir...

Önce kendimi, sonra Ubisoftu vururum
  • quote:

quote:

Seni bilmemde ubiye yazık olur daha AC3 var dimi ama...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sènior Farfalla

quote:

quote:

Seni bilmemde ubiye yazık olur daha AC3 var dimi ama...

Alemsin dostum.

• e3 trailerının yayınlanmasına 24 saat kaldı heyecan dorukta
  • quote:

Orijinalden alıntı: altair35

e3 trailerının yayınlanmasına 24 saat kaldı heyecan dorukta

E3'den AC: Revelation için çok sağlam bir trailer bekliyorum hatta gameplay bile bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Orijinalden alıntı: altair35

e3 trailerının yayınlanmasına 24 saat kaldı heyecan dorukta

E3'den AC: Revelation için çok sağlam bir trailer bekliyorum hatta gameplay bile bekliyorum.

gameplay olur mu bilmem de sinematik trailer herkesi şok eder bence de.
    kanıtı da önceki oyunların trailerları. film gibi trailer yapıyo valla adamlar
  • Gameplay içimde yeşerttiğim bir umut sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 6 Haziran 2011; 3:23:24 >
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.