Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gameplay kesin olacak,geçen senegöstermişlerdi.
  • E3 TRAİLER YAYINLANDIIIIIII
  • Trailer manyak olmuş.Ezio süper ötesi.
  • E3'ten nefret ediyorum, heyecanlandırıyorlar insanı.
  • bir de şöyle koyayım rahatlık olsun.

• Trailer acayip olmuş. Beni benden alıp götürdü. Bu oyunu geliştirenlerin artık insan olmadığı konusunda kesin bir karara vardım.
  • Trailer müziği şu şarkıya çok benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertvontrier -- 6 Haziran 2011; 23:16:08 >
  • arkadaşlar trailerda ezio altairi görüyor.pek ihtimal vermiyorum ama(zaman farkından dolayı) sizce subject 16 birşeyler yaparak altair i canlandırırsa ezio ve altair bir arada hareket eder mi? ezio nun elleri bağlı altair onu kurtarabilir mesela. ne düşüyorsunuz sizce olabilir mi?
  • video müthiş, müzik yine ubisoft şaheseri....
  • Gameplay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANDREI -- 7 Haziran 2011; 2:12:48 >

• www.youtube.com/watch?v=vSkb0kDacjs
  • Ac gameplaydeki istanbulun gozuken kismini begenmedm,insallah geri kalan kisim guzeldir.
  • Koca limanı yaktı hayvan.
  • Bu Assassin's Creed gibi bir oyun,seri bir daha zor gelir.

Hikaye/konu/senaryo açısından açık ara gelmiş geçmiş en iyisi bana göre..

edit: bu arada serinin 1. oyununun konusu bilsemde henüz oynamadım. 2 den başlamıştım. Şimdi acaba Assassins Creed 1 i oynasam sıkıcı gelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charnel -- 7 Haziran 2011; 11:40:52 >
  • adam istanbul limanını yaktı geliyo karizmana kurban ezio
  • Gitti güzelim liman Grejuva (Rum ateşi) galiba kullandığı silah.
  • Oyun herşeyiyle harika.Bu Türkçe altyazı işi noldu? Kesin bişe var mı ?
  • Ben bunun gençliğini bilirim ne çabuk büyüyorlar yav bu arada ben Ezio Altair i görünce bir garip oldum tüylerim diken diken oldu 2 karizma adam yan yana Altair çıkmasaydı iyiydi Ezio keserdi hepsini Ezio Altair i görünce müzik yavaşlıyor gibi oluyor ya beni derinden etkiledi bu şarkı Osmanlı gibi kocaman bir imparatorluk olunca Ezio dağların üstüne çıkmış nerde dolaşcağını şaşırmış

• yab beyler bu oyunu tanitirken Ottoman Empire falan diyorlar mi . yani tam olarak bu oyun neyi anlatiyor ?

AC orta cag

AC 2 Venedik

AC Brotherhood Roma

Pekic AC Revelations ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 7 Haziran 2011; 16:31:10 >
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.