Şimdi Ara

>>Assassin's Creed: Revelations<< (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.799
Cevap
6
Favori
95.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun Tr Dublaj ya da Tr Altyazı çıkacağına dair bir gelişme var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

yab beyler bu oyunu tanitirken Ottoman Empire falan diyorlar mi . yani tam olarak bu oyun neyi anlatiyor ?

AC orta cag

AC 2 Venedik

AC Brotherhood Roma

Pekic AC Revelations ??

Ac Revelations = Osmanlı
  • Videolar tek kelime ile harika.

cCc Ezio'da TÜRKRÜR cCc
  • Benimde PS3 e çıkmış tüm versiyonları var Arşivlik oyun olarak tutuyorum tüm seriyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

Oyunun Tr Dublaj ya da Tr Altyazı çıkacağına dair bir gelişme var mı arkadaşlar?

Oyunun gameplay'inde türkçe konuşmalar duyuluyor ve ezan sesi de var :)
  • Trailer ki muzık harika olmuş.Birde Ezio birini görüyor,galiba Altair.Orda neyi anlatmak istiyorlar anlamadım.
  • 3-5 gün forumda yokum bari son mesajımı buraya yazım.Bu sene bisürü güzel oyun çıkacak ama önceliğim bu oyun olacak.Trailerı izledikçe tuhaf oluyorum.Beni çok etkiledi,süper bi oyun olacak.
  • Ezio yaşlanmış ama adam hala aşırı derecede karizma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 8 Haziran 2011; 16:18:55 >
  • türkçe desteği için ubi forumlarında topic açan yada tiglona ve ubi merkeze mail atan oldumu.

sony türkiyenin yapabileceği bir şey varmı bunu için.

varsa böylebir imkan sesimizi duyuralım. en azından tr altyazı gelsin.
  • adamlara yazık . 5 bin tane fotoğraf çekerken çok zorlanmışlardır. eminönü sahil boyundaki mangal yapanlar yüzünden gaz maskesi kullanmış olmalılar. neyseki güzel bir şekilde yansıtmışlar.
  • Bende bir iki satır bir şeyler yazayım,

-Desmond animus'un hata vermesi (sanırım firmware error ) sonucu kendi hafızası ve bilinçaltı içerisinde kayboluyor ve black room (siyah oda) denen bir mekanda buluyor kendini ve çeşitli bulmacalar ile kurtulmaya çalışıyor mekandan.teaserlar var aşağıdaki gibi.(E3 Gameplay videosunu izleyenler son sahnedeki kapıyı görmüşlerdir,işte o black room'un giriş kapısı.Bir çeşit yıldız geçici gibi.sanırım bilinçaltı katmanlarına gidiyor.)

Desmon Teaser

-Heyecanımın yanında Kasım ayına kadar bekleyecek olmanın ve oyunu pre-order'dan yada özel setten (kutulu mutulu) alacak olmanın heyecanı ile yanıyorum.Kutuda güzel şeyler olduğu söyleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: RaiTrQ

quote:

yab beyler bu oyunu tanitirken Ottoman Empire falan diyorlar mi . yani tam olarak bu oyun neyi anlatiyor ?

AC orta cag

AC 2 Venedik

AC Brotherhood Roma

Pekic AC Revelations ??

Ac Revelations = Osmanlı

AC III ?
  • İstanbul'un büyüleyici atmosferiyle, Ubi'nin mükemmel oyunun evlerimize gelmesine daha olmasına rağmen heyecanla çıkış gününü bekliyorum.Umarım fahiş fiyattan satışa çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Footpad

quote:

quote:

AC orta cag

AC 2 Venedik

AC Brotherhood Roma

Pekic AC Revelations ??

Ac Revelations = Osmanlı

AC III ?

AC III nerde geçer bilmiyorum ama 2012 yılında Desmond ile oynayacağımızı söyleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

quote:

Orijinalden alıntı: Footpad

quote:

quote:

AC orta cag

AC 2 Venedik

AC Brotherhood Roma

Pekic AC Revelations ??

Ac Revelations = Osmanlı

AC III ?

AC III nerde geçer bilmiyorum ama 2012 yılında Desmond ile oynayacağımızı söyleyebilirim.

modern dünyada geçeceği söyleniyor. kıyamete doğru

• Yalnız palmiye ağaçları hiç olmamış. kuveyt değil ki istanbul yani. o kadar da incelemişler ama ağaç kısımlarına yine yeni ve yeniden palmiye eklemişler. onun dışında atmosfer bomba, ezio kral.
  • Ya normal ağaç falan E3'te yayınlanan videoda çarşıda kadınlar müzik çalarken dans ediyordu.

Kanuni değilmiydi dansı Fransa'da 100 yıl yasak ettiren ?

Olur böyle şeyler kendi tarihimizle ilgili oyunu kendimiz yapmazsak olacağı bu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 8 Haziran 2011; 21:52:19 >
  • Trailer müthiş, çalan şarkı da harika tam uymuş ya süper süper.

Heyecan yaptım.
  • Gameplay videoyu en sonunda izleyebildim.

Diyecek fazla bir söz yok. AC efsanesine yakışan bir oyun bizleri bekliyor.
  • Bence ezio efsanesi son bulacak.Dogumuna şahitlik ettik,bu oyunda cok huzunlu duruyor,ezio'nun 3 lemesinin sonuna gelmis olabilir,hikayeyi sonlandirmak icin Ezio olebilir.

Ezioya yaslilik bile yakisiyor,Snake ihtiyari gibi itici degil.
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.