Bildirim
Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU] (101. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: barden1
Dostum 800x600 çözünürlükte nasıl çalıştırdın ? Youtube'da videolarda oynayanlar var fakat bulamadım. 4:3 ayarı da aynı şekilde? Yardım edebilir misin?
4:3 'e almıştım ve fullscreen den window'a getirmiştim. Öyle yaparsan belki olur sildim oyunu şuan bilmiyorum. -
Oyun 1.4 güncellemesinden sonra adam gibi oynanacak seviyeye gelmiş. Çözünürlüğü 1366x768 yapmak şartıyla Texture: High, Shadows: High, Envoirment Quality: High, SSAO + FXAA ile 40+ fps ile akıcı oynayabiliyorum.
Sistemimde FX 6300 ve GTX 660 var. -
Ya beyler oyun şuan iniyor %60 da filan yani playable durumda ama oyunu açıp continue dediğimde yükleme ekranında kalıyor o garip şey dönüyor sadece, daha fazla yüklenince düzeliceğinide sanmıyorum çünkü %50den beri böyle bir çözüm bilen var mı? -
Arkaplanda msi afterburner veya fraps falan varsa kapatıp öyle girmeyi dene. -
quote:
Orijinalden alıntı: busterr
Arkaplanda msi afterburner veya fraps falan varsa kapatıp öyle girmeyi dene.
yok olmadı %70 e geldi hala olmadı ve daha oyunun başında -
quote:
Orijinalden alıntı: emrenass
quote:
Arkaplanda msi afterburner veya fraps falan varsa kapatıp öyle girmeyi dene.
yok olmadı %70 e geldi hala olmadı ve daha oyunun başında
oyun yüklendi biraz daha oynattı ve yine yükleme ekranında kaldı bunun bir çözümü yok mu para verdiğim oyunu oynuyamıyorum -
Arkadaşlar instant-gaming den oyunu alan varmı.Şuan indirimde almayı düşünüyorum güvenilirmidir burası?Birde oyunu burdan alsam steamda aktif edebilirmiyim yoksa uplaydamı olcak?
Oyunu dr kutulu alsakta uplaydamı aktifleşiyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRivia -- 28 Ocak 2015; 22:27:37 > -
Büyük ihtimalle Uplay üzerinden olur. Satılan yerde bunu belirtiyorlar; oraya bakmanız lazım. Ne var ki bu sıralar böyle yerlerden Uplay için oyun alınmaz; zira son gördüğüm haberlere göre Ubisoft, Far Cry 4 oyununu G2A vb. gibi farklı sitelerden alan kullanıcıların kütüphanesinden silmeye başlamış. Aynı şeyin AC: Unity için olmayacağını kimse garanti etmiyor. -
Oyunun grafikleri güzeldi ama teknik olarak çöküp durdu sürekli hele co op görevlerinde. Driver mı oyundan mı kaynaklı bilmiyorum %90 nvwgf2umx.dll şu hatayı aldım çökmelerde. Onun dışında hikaye de sarmadı sonlara doğru aha bir şeyler oluyor dedim oyun bitti harcamışlar bence dönemi. Gameplay çeşitlenmiş en azından zorlaşmış özellikle düşmanları artık human shield olarak kullanamamak silahlara karşı çok dikkatli olunmayı gerektiriyor. Özet pek beğenmedim beklentimin altında kaldı -
Bence bir önceki gemi tarzı oyundan sonra bu gayet iyi olmuş :) -
O durum ubisoftla alakalı değil çalıntı key satmışlar onlar silinmiş yani g2a dan aldığınız herhangi bir keyde başınıza gelebilir. Yeni olan bir şey değil her zaman bu risk vardı. -
1.4 güncellemesi oyunu oynanır hala getirmişmi ilk güncellemeler hiç düzeltmemişti oyunu -
i5-4200m
gtx-760m
1280x720
texture-high
enviroment-low
shadow-low
aa-fxaa
30-45 fps arası alıyorum bazen takılmalar yapıyor ama büyük oranda oynanabilir. -
quote:
Evet oyun içinde anlık istatistikleri görebilirsin normal FPS sayacı gibi onları da..
hocam Afterburner'ı açtım, daha sonra oyuna girdim. fakat istatistikler görünmüyor. görünmesi için ne yapmalıyım? -
Programın ayarlarına gir üstte izleme kısmına gir, orada görmek istediğin değerlerin üstüne tıklayıp aşağıda OSD'de gösteri tikle görünür. -
quote:
Programın ayarlarına gir üstte izleme kısmına gir, orada görmek istediğin değerlerin üstüne tıklayıp aşağıda OSD'de gösteri tikle görünür.
teşekkürler. -
türkçesi varmı bu oyunun? -
1.4 ten önceki sürümleri oynamadım ama kasma ve takılmalar var, sistemim imzamadaki gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: og
türkçesi varmı bu oyunun?
Çeviri bitmek üzere
http://forum.donanimhaber.com/m_99168996/tm.htm
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X