Şimdi Ara

Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU] (102. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.182
Cevap
11
Favori
85.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: azengin

1.4 ten önceki sürümleri oynamadım ama kasma ve takılmalar var, sistemim imzamadaki gibi.

hocam o sistemle hangi ayarlarda,kaç fps alıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: desparados_532

quote:

Orijinalden alıntı: azengin

1.4 ten önceki sürümleri oynamadım ama kasma ve takılmalar var, sistemim imzamadaki gibi.

hocam o sistemle hangi ayarlarda,kaç fps alıyorsunuz ?

High'da oynuyorum ama hiç fps ölçmesi yapmadım.
  • Bir inceleme yazısı hazırlamıştım yorumlarınızı bekliyorum dostlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_101494913/f_//tm.htm#101494913
  • Unity'i beraber oynamak isteyen arkadaşlar varsa eklesin.

uplay id : posteriorixxx
  • Assassin's Creed: Rogue'un PC için çıkış tarihi 10 Mart 2015 olarak açıklandı. Bakalım erteleme olacak mı ve Aral nasıl bir fiyat belirleyecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ac3e kadar tüm oyunlarını bitirdim . şimdi birini daha alacağım sizce hangisini alayım ?

• Arkadaşlar oyunu kutulu bir şekilde aldım.Oyunu yükledim uplayde aktifleşti ancak ac unity simgesine tıkladımda uplay acılıyor sadece ve kalıyor ac unity yanındada download yazıyor tıkladığımda oyunu baştan indiriyor.Arkadaşımda ise böyle olmadı o yükledi daha sonra 13gb güncelleme yaptı ve açıldı oyun bende niye böyle oldu?
  • Arkadaşlar bir soru sorunla uğraşıp sonunda oyunu açabildim ilk bölümü geçtikten sonra bir kadın konuşmaya başlıyor ondan sonra yükleme ekranı geliyor ve ACU.exe çalışmayı durduru hatası alıyorum ne yapabilirim?
  • LeeOrAfk L kullanıcısına yanıt
    Hikayeyi takip etmeden oynuyorsanız bile gene de Black Flag alın. Oynanabilirlik olarak çok daha zengin ve sürükleyici bir dünyası var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müddeiumumi -- 7 Şubat 2015; 0:57:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeraltofRivia

Arkadaşlar bir soru sorunla uğraşıp sonunda oyunu açabildim ilk bölümü geçtikten sonra bir kadın konuşmaya başlıyor ondan sonra yükleme ekranı geliyor ve ACU.exe çalışmayı durduru hatası alıyorum ne yapabilirim?

Varmı yardımcı olucak bir arkadaş yokmu çözümü?
  • Şu oyunda anlık 3-4 saniyelik takılma yaşayan var mı? Full ayarlarda FPS düşmeden rahat bir şekilde oynuyorum ama şu anlık takılmalar canımı sıkmaya başladı. tam oyuna kaptırıyorum kendimi pat takılma :/ Patch 1.4 kurulu.

Merak ettiğim bir diğer konu oyunda gece gündüz döngüsü yok mu?

Onun dışında ben oyunu çok beğendim.. Şehir, kalabalık, dövüşlerin zorlayıcılığı vs çok hoş olmuş.. Hikayenin Şimdiye kadar olan kısmınıda beğendim.. Parise yeni geçtim sayılır..
  • .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    Var; hatta menüden de değişitirilebiliyor diye hatırlıyorum.
  • Arkadaşlar sistemim aşağıdaki gibi türkçe yama çıkması üzerine oyunu orjinal aldım lakin medium ayarda 20fps alıyorum kalabalık alanlarda çok daha düşüyor.Hangi parçaları yükseltiyim sizce?

i5 3470 3.2 GHz
    HD 7850 1GB GDDR5 O.C
    6GB RAM(Kullanılabilir 5,18)
    Foxconn H55MXV LE anakart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feanor Tasartir

Var; hatta menüden de değişitirilebiliyor diye hatırlıyorum.

Menüden değiştirmek hoş olmamış.. Ben oynarken hiç gece olmuyor.. Döngü yok gibi geldi bana :D
  • .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    Ana görevler dışında takılırken gece olmuyordu sanırım. Sabah , öğle ve ikindi - akşamüstü gibi bir döngü var; ancak görev esnasında gece olabiliyor. Gece seçeneği ise bazı görevlerde ve varsa menüdeki listeden yapılabilir; ama var mı, emin değilim.
  • arkadaslar oyun orjinal ama dizi2 anı 1 de mösye ölünce atıyor
  • GeraltofRivia kullanıcısına yanıt
    Ben fx 6300 ve gtx 660 ile 720p de texture high, shadows low, çevre kalitesi medium ve fxaa ile oynayabiliyorum, çoğu yerde 60 fps'ye bile çıkıyor. Çözünürlüğü düşürdüğünüz zaman da mı kurtarmıyor ?
  • Hocam bende de oyle olsa keske yav 25-30 arasi oynuyorum,720p de kartim r7 260x,islemci g3258 4.20ghz overclocklu ram 4 gb,ramden midir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fade26 -- 12 Şubat 2015; 18:34:01 >
  • 260x ac: unity için düşük bir ekran kartı. MSİ afterburner kullanarak oyunun low ayarlarda ne kadar ram kullandığına bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver-Queen

Hocam bende de oyle olsa keske yav 25-30 arasi oynuyorum,720p de kartim r7 260x,islemci g3258 4.20ghz overclocklu ram 4 gb,ramden midir acaba?

Ramin de büyük bir etkisi var oyuna. Özellikle anlık takılmalar ram yetersizliğinin bir göstergesi sayılabilir.

• 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.