Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla Türkçe Yama Çalışması [jepalion & reasoN] [Video Eklendi] [%15] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
25
Favori
62.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
227 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok iyi haber.Yama bitince gerekli desteği sağlayacağım

• Mafia Definitive yama konusu silindi mi ben mi bulamıyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine herkesin beğendiği ama dost'un beğenmediği bir oyun. kendisi sıkıntılı bir birey, incelemelerini keyifle izlerim ama ciddiye çok alırsanız oynayacak oyun bulamazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkndgnr -- 12 Kasım 2020; 17:14:19 >
  • 2 kişi 6 aya çıkarsa iyi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywalkerx -- 12 Kasım 2020; 17:17:24 >
  • frkndgnr kullanıcısına yanıt

Dost en sevdiği oyunların bile zayıf kısımlarını özellikle irdeliyor. Bunu kendisi de söylüyor. İlk izlenimi performans sorunlarından ötürü kötüydü ki bunu eleştirmekte sonuna kadar haklıydı zaten. Konsol Üssü de benzer problemleri yaşamıştı. Dost AC Odyssey'i beğenmişti, tam incelemesinde bu oyunun sevdiği kısımları da mutlaka söyler.

Ubisoft yaptığı tüm oyunların bir kısmında mutlaka mıçıyor. Bazen mekanikleri kotarıyor ama oyun kendini tekrar ediyor, senaryo çok monoton oluyor vs. Valhalla'ya ve önceki yeni AC oyunlarına olan eleştirilerin çoğu yerinde. Şahsen ben Ubisoft'un oyunlarında kafamda belirli bir çıta koyuyorum ve bu yüzden oyunlarını oynadığımda hayal kırıklığına uğramıyorum, bazılarından memnun ayrılıyorum.

• Dost ne demiş oyunla ilgili yazar mısınız

• Tahmini bitiş zamanı söyleyebilir misiniz acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Assassin's Creed Valhalla Türkçe Yama Çalışması [jepalion & reasoN] [Video Eklendi] [%15]
  • Kolay gelsin

• s-adebisi kullanıcısına yanıt

Hocam bir yönden haklı. Ubisoft, Rocstar kadar kaliteli oyunlar yapamıyor. Adamlar yakında 1 sene bir oyun çıkaracak. Adamların geç çıkardığı oyun 2.5-3 sene sonra oluyor. Kısa sürede oyun yapıncada böyle oluyor.

• Kodlar dahil 700000 kelime var ne zaman çıkar bugün bu hafta bu ay demeyin.Sadece destek olun lütfen.

• sinnerclown kullanıcısına yanıt

Hocam Animus 700.000 demiyor, en fazla 500.000 diyor, tekrar eden kelimeleri saymadıklarını söylediler

• quote:

Orijinalden alıntı: 3keko1

Hocam Animus 700.000 demiyor, en fazla 500.000 diyor, tekrar eden kelimeleri saymadıklarını söylediler

Teşekkür ederim aydınlattığın için discord grubunda bu rakam geçti onun için belirttim.İkinci söylediğimi degistirmez beklentinizi biraz uzun vadede tutun.

• Bekleyenler arasında beni de yazın iş bitince bir destek hesabı açın patreon yerine.

• ok iyi haber.Yama bitince gerekli desteği sağlayacağım

• AMD KÖLESİ A kullanıcısına yanıt

Altına imzamı atıyorum

• frkndgnr kullanıcısına yanıt

BioShock Infinite'i de beğenmemişti. Ciddiye almamak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonGS35 -- 13 Kasım 2020; 3:2:41 >
  • Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Leydisiz cantılmınılar burada mısınız :D ses verin hele

• Animus günde %1 ilerliyor, sizde durum nedir hocam?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.