Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla Türkçe Yama Çalışması [jepalion & reasoN] [Video Eklendi] [%15] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
25
Favori
62.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
227 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: peglntron

İleriyi ve Türk oyuncularının geleceğini düşünüp eleştirenler, bunların gözünde soytarı ve paralı köpek oluyor. Ücretli de olsa ücretsiz de olsa Türk oyuncular için çabalayan bu grupları böyle baltalamanız hiç doğru bir davranış değil. Emeğe saygın yok mu? Para vermek istemiyor musun? O zaman paşa paşa translate yamanı kullanır çeneni de kaparsın. Bu nasıl bir kin? İnsanların para istemesi neden size bu kadar batıyor? İlerde translateden başka çeviri bulamayınca ağlayacak olan keşke sadece siz olsaydınız ama değil işte, bize de patlıyor. Diyor ki ücretsizdi sonra ibareyi kaldırdı ücretli yapacak? Noldu, gpt3'ün yetmiyor muydu sana? Gidip oynasana. Gpt3 çıkarmanızdan sonra adamın yamayı çıkarıyor olmasına dua edin.

Translate çıkarmayın demiyorum, gidin çıkartın ama böyle değil. Olan veya yapım aşamasındaki projeleri sabote ederek değil. Olmayan projeye gidip yapın translate. Sonrasında bir grup isterse düzgün çevirisini çıkarır. Sırf ölücü şakşakçılardan alkış alıp bir yerlerinizi kaldırmak için çevirmenleri baltalamayın.

Hadi erkenden oynamak isteyenler için çıkartıyorsunuz, eyvallah. O zaman normal yaması çıktığında kaldırsana, niye o çöp orada durmaya devam ediyor? Ölücüler tarafından şakşaklanmak bu kadar mı hoşunuza gidiyor? Düzgün ve ücretsiz yaması olmasına rağmen o rezil şeyi çıkarıp çevirmen arkadaşların moralini bozmaya devam ediyor. En basit örneği Amnesia Rebirth.

Sizin kadar tuhafını görmedim. Anlayacağınız şekilde açıklayayım: Burada adamlara dediğiniz lafları o Mercedes'e Hyundai'ye diyebiliyor musunuz? Niye demiyorsunuz? Desenize. Bu Mercedes'in de işi gücü para olmuş ya adam değil bunlar diyebiliyor musun? Az emeğe saygın olsa, karakterin oturmuş olsa buralarda çevirmen arkadaşların morallarini bozmaz ve uzar gidersin.

Olay çok basit: Annesinden harçlık alamayan çocuklar ücretli yamalara ağlıyorlar.

Bu hesaplar hepsi yeni yeni açılmış muhtemelen aynı kişilerin kaleminden çıkan aynı kişinin yada ekibin farklı hesapları ile kendine beğeni atan kişiler. Ama anlamadığım bunların empati yeteneği gelişmemiş. Ücretli yamalara kininiz nedir diyor ama demiyor bizim translate yamalara kinimiz nedendir diye. Olmayan projeye yapın diyor beyefendi. Emredersiniz. Saygı duy işte sanane adam istediğine yapar. Sabote nedir bilmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prosouls -- 16 Kasım 2020; 15:4:11 >

• Arkadaşın mafia yamasını beğenerek oynadım emeğine sağlık ama sende fos çıktın dalga mı geçiyorsun ? Kabak gibi ana başlıkta bu yama ücretsizdir dedin şimdi öyle birşey demedim diyorsun

Hadi onu bunu geç sempatimizi kazanmıştın başta ama gün geçtikçe soğuttun kendinden başta onunkini kullanma benimkini kullan mevzusu şimdi de ben demedim bilmem ne yama yarım kalmaz değil mi diye soruluyor umarım diyorsunuz ? Umarım ne arkadaşım bir gazla çıkageldin ona buna salladın şimdi kaz gibi uçup tavuk gibi düştün anlam veremiyorum bu ilgi manyaklığı niye ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Dalgamı geçiyorsun kafanmı basmiyor.neden arkadaş yamalarını kaldırsın.sen ister kullan ister kullanma.ama milletin kullanıp kullanmaması seni neden geriyor.

Belki benim zevkim .normal çevirisi olsa bile arkadaşın yamasını tercih edecem.sana ne bundan

Vallahi ne tuhaf insanlar var 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkce yama umrumda degil, canim sıkıldıgında forumu gezinen birisiyim. Genelde drama en cok buralarda yasandigindan buralara daha sık bakiyorum egleneyim diye. Bu konunun ilk acildigi zamani hatirliyorum, konu sahibi arkadas "ucretsiz olacaktir" ibaresi yoktu demis ama bal gibi vardi kanmayin. Translate yama ile oynamayin, bizi bekleyin diyen bir kişi yamanin ucretsiz olacagini belirtmezse, onu kim dinler ki? Mantikli degil.

Translate yama konusuna da baktim, anladigim kadariyla herkes translate yamaya akin edecek yine, bunu gorduler ve sinirlendiler, o kadar emek veriyoruz madem oyle biz de ucretli yapariz dediler ve o ibareyi caktirmadan sildiler.

Ne yaptiklari beni ilgilendirmez ama insanlara yalan soylemeye gerek yok. Ben uzaktan dramayi izlemeye devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 16 Kasım 2020; 15:43:9 >
  • Arkadaşlar bundan sonra coco cola haricinde cola içmeyin, zira en kalitelisi o😂. Yav 0.6 yaş arkadaşlarlamı ugraşıyoruz yoksa,paralı grupların şakşakcılarım bende bilemedim

• herkul5 kullanıcısına yanıt

Bana tuhaf diyorsun, düzgün yaması olsa bile translate kullanacağım diyorsun ;D Ben senin ne kullandığına karışmıyorum ki.

Siz bunu şakşaklamaya devam edin bakalım, zamanında başkalarını şakşaklıyordunuz.

Emeğe saygı meselesi, ücretli de ücretsiz de olsa...

• quote:

Bu mesaj silindi.

Haa sen paralı veriyorsun. Otobanlarda mı çalışıyorsun yoksa vergisini veren çatı altında mı. Araba da 5 evde .....mi? Düşünmüyorum neden yapıyor banane, yama yapıyor benim için konu bitti. Neden bu adam size saygı duymak zorunda evlat. Çok milleti düşünüyorsan git memleket meseleleri ile ilgilen. Fiyatın ne söyle de belki....

• Hoşgeldin bölüme arkadaşım gırgır şamata burda. :D

• Prosouls kullanıcısına yanıt

Kendi bencilliğini kendi sözlerinle kabul ediyorsun, az ileriyi düşünsen, az kafa yorsan anlayacaksın.

Bedava yazısını görmek sizin için yetiyor, bedava yapmayan, adam da olamıyor sizin gözünüzde.

Yamayı senin için yapmıyor ki, başkalarını sabote ederken şakşaklanmak hoşuna gidiyor.

Diğer translate yama yapanlara lafım yok, onlar alınmasın. Daha geçen gün TEAM NINJA denen arkadaş kaldırdı translate Godfall yama çalışmasını, normal çalışma başladı diye.

İnsanlık ve saygı meselesi.

• Serbest piyasa koşulları göz önünde bulundurursak Ücretsiz olarak başlayanlar projeler Ücretli olarak'da değişebilir hatta o gün ki dolar kuruda baz alınarak Ücret artış gösterebilir.

Hal böyle olunca güveni sarsar Bunun'da olumsuz geri dönüşleri olacaktır. 

• Niye yama konuları bu kadar olay oluyor herkes kavga ediyor bırakın adamları bir salın sizinle ilgilenmekten işlerini yapamıyorlar

• quote:

Kendi bencilliğini kendi sözlerinle kabul ediyorsun, az ileriyi düşünsen, az kafa yorsan anlayacaksın.

Bedava yazısını görmek sizin için yetiyor, bedava yapmayan, adam da olamıyor sizin gözünüzde.

Yamayı senin için yapmıyor ki, başkalarını sabote ederken şakşaklanmak hoşuna gidiyor.

Diğer translate yama yapanlara lafım yok, onlar alınmasın. Daha geçen gün TEAM NINJA denen arkadaş kaldırdı translate Godfall yama çalışmasını, normal çalışma başladı diye.

İnsanlık ve saygı meselesi.

Bu sabote saçmalığı senin düşüncen. Öyle bişey yok. Burda milletin elinden ekmeğini mi alıyorlar da ağlama moduna giriyor millet. Altı üstü yama. Canına kasteden yok. Paralı yama dedikleri saçmalık setup olsa belki alınır. Gidip adamı discorduna iletişime geçeceğim de yalvaracağım da daha bana cevap verecekte sonra başka PC ye geçinde kullanma hakkım olmasın. Kullanma için yine onlara yalvarayım. Parasıyla rezil olan olsun. Ohoooo. TEAM NİNJA kaldırıyorsa kaldırsın onun tercihi. Şunu anla diyeceğim de zor.Burda isteyen istediğini yapar. Eğer yasak ise yönetim el atsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prosouls -- 16 Kasım 2020; 15:58:40 >

Paralılara translate çıkarmasına benim lafım yok, insanlara kendince alternatif oluşturuyor, parası olan zaten o translate yamayı kullanmaz.

Böyle ego kasmak için ücretsiz çeviri projelerini sabote ettiği sürece, ki edecek, bir süre sonra yalvaracaksın adamlara. Düzgün yama çıkaran yok mu diye.

Başka PC'ye geçince kullanamama falan ne alaka şimdi? İnsanlar size oluşan sorunlarda yardımcı oluyorlar, paramla rezil oluyorum diyorsun. Adamlar onu setup yapsa rahat duracak mısın? Kırıp ücretsiz yayınlayacaksın.

Tek dediğiniz bu; isteyen istediğini yapar, sanane, işine bak. Ben para isteyeceği günü dört gözle bekliyorum.

Sizin için gönüllü bir iş yapan kişilerin hevesini kursağında bırakırsanız ilerde de kusura bakma ama nah bulursunuz gönüllü çevirmenleri.

Sizin bu bencil davranışlarınız yüzünden piyasada düzgün yama kalmayacak, yine Türk oyunculara patlayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peglntron -- 16 Kasım 2020; 16:6:59 >

• quote:

Paralılara translate çıkarmasına benim lafım yok, insanlara kendince alternatif oluşturuyor, parası olan zaten o translate yamayı kullanmaz.

Böyle ego kasmak için ücretsiz çeviri projelerini sabote ettiği sürece, ki edecek, bir süre sonra yalvaracaksın adamlara. Düzgün yama çıkaran yok mu diye.

Başka PC'ye geçince kullanamama falan ne alaka şimdi? İnsanlar size oluşan sorunlarda yardımcı oluyorlar, paramla rezil oluyorum diyorsun. Adamlar onu setup yapsa rahat duracak mısın? Kırıp ücretsiz yayınlayacaksın.

Tek dediğiniz bu; isteyen istediğini yapar, sanane, işine bak. Ben para isteyeceği günü dört gözle bekliyorum.

Sizin için gönüllü bir iş yapan kişilerin hevesini kursağında bırakırsanız ilerde de kusura bakma ama nah bulursunuz gönüllü çevirmenleri.

Sizin bu bencil davranışlarınız yüzünden piyasada düzgün yama kalmayacak, yine Türk oyunculara patlayacak.

Fazla makarna yeme arkadaşım. Hiç yama çıkmasa da umrumda değil yalvarmam. Herkesi kendin gibi sanma. Bende Dark Soul 2 Yaması var Karapathian verdi. Kırmama gerek yok hazır. Hani var mı piyasada yama. Şimdi Anonymous satıyor sitesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prosouls -- 16 Kasım 2020; 16:12:38 >

Yalvarmam diyorsun, Allah bilir DS 2 yamasını zamanında almak için neler yaptın :D

Bakıyorum sen de çok beleş yiyorsun, dikkat et bozuk çıkmasın, sıkıntı çıkarırsın başına sonra.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.