Şimdi Ara

Assassins creed yardım lazım lutfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar yaz günü yapcak bisey bulamadım assassins creed serisini bitiriyim dedim yukledim ama assassins creed revelations açılmıyor. Turkce yamayı kurdum v1.3 u kurdum ama acilmiyor. Netten baktım orbit dosyasını özelliklerden salt okumayı kapat falan demişler ise yaramadi varmı bilen bu sorunu yaşamış çözmus olan lutfen yardım edin çok heycanli bi yerde kaldı seri. PC yı açınca fulloyunda bi rehber gordum onu denicem ama orda v1.1 surumunu yukleyin diyor bildiğim kadarıyla turkce yama v1.3 te çalışıyor bi çözüm yolu yokmu bi el atın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkadias -- 15 Ağustos 2015; 9:02:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadias A kullanıcısına yanıt
    hocam direk 1.3 uptade yi mi kurdunuz bide oyun korsan mı ?

• Oyun korsan mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe yama kaldır aynısı bana da oluyordu
  • Türkçe yamalar genelde orjinal oyun destekli olarak çıkıyor ama sen türkçe yamanın stabil çalıştığı patch i atıp da üstüne türkçe yamayı temiz bir şekilde kurarsan sıkıntı olacağını düşünmüyorum yani demek o ki türkçe yamayla oyunun versiyonu çakışıyor

• Net yoktu kusura bakmayın ancak girebildim. Oyun korsan ama yama çalışıyor başka bir pc de korsan türkçe oynamıştım. Dediğin gibi yamayı kurmadan oyun açılcakmı onu denicem doğru sürümde yamayı denicem tavsiye için teşekkür ederim. Yaptıktan sonra sonucu yazarım.
  • Oyun yamasızda açılmadı başka bi siteden indirip denicem. Sonucu yazarım yine.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Blackbox indirdim oyun klasorunun içindeki updateyi calistiriyorum setup u çalıştırırken donup kaliyo yada acrsp.exe hatası veriyo yüklerken bunlar nedir napmaliyim. Sürekli sorun cikiyor. Oyunu 15 kez falan silip kurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkadias -- 18 Ağustos 2015; 20:18:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.