Şimdi Ara

assetto corsa drift zorluğu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben logitech driving force gt direksiyon seti aldım daha ayarlarına az buçuk alıştım şöyle bi sorunum var.Ben lfs falan oynarken çok güzel driftler yapabiliyorum direksiyon setiyle ama assetto corsa gelince araba kontrol edilmiyor bendemi sorun var direksiyon setindemi yoksa oyundamı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Assetto Corsa'da Drift Zorluklarını Aşma: İpuçları ve Ayarlar

Assetto Corsa'da drift yapmak, ustalık gerektiren zorlu bir görev olabilir. Ancak doğru ayarlar ve tekniklerle, sürüklenme ustalığınızı bir sonraki seviyeye taşıyabilirsiniz.

Assetto Corsa Drift Ayarları

Arabanızın drift performansını optimize etmek için şu ayarları dikkate almalısınız:

• Diferansiyel: Kilitli bir diferansiyel, tekerleklerin kaymasını ve güç transferini sağlayarak driftlere yardımcı olur.
    • Süspansiyon: Yumuşak süspansiyonlar, aracın kaymasını kolaylaştırırken, sert süspansiyonlar daha fazla stabilite sağlar.
    • Direksiyon: Düşük direksiyon duyarlılığı, drift girişlerini daha yumuşak hale getirir ve kontrolü iyileştirir.
    • Fren Dengesi: Fren dengesini arkaya kaydırmak, aracın kaymasını ve spin atmasını azaltır.

Assetto Corsa Drift Arabaları

Bazı arabalar, diğerlerinden daha iyi drift performansı sunar:

• BMW M3 E30: Hafifliği ve güçlü motoru ile popüler bir drift arabasıdır.
    • Mazda MX-5 Miata: Küçük boyutu ve dengeli şasisi, yeni başlayanlar için idealdir.
    • Nissan Skyline GT-R R32: Yüksek torku ve AWD sistemiyle zorlu bir drift arabasıdır.

Assetto Corsa'da Nasıl Drift Atılır

Drift yapmak için şu adımları takip edebilirsiniz:

• Hız Kazan: Drift yapmaya başlamadan önce yeterli hızlanın.
    • El Frenini Çek: El frenini aniden çekerek aracın arkasını kaydırın.
    • Direksiyonu Çevir: Arkayı kaydırmaya başladığında, direksiyonu kayma yönüne çevirin.
    • Gazı Ver: Kaymayı sürdürmek için kontrollü bir şekilde gaza basın.

Assetto Corsa Araba Çok Kayıyor

Aracınız çok fazla kayıyorsa şu ayarları kontrol edin:

• Süspansiyon: Süspansiyonu sertleştirerek aracın kontrolünü artırın.
    • Diferansiyel: Kilitli diferansiyel ayarını azaltın.
    • Direksiyon: Direksiyon duyarlılığını artırın.

Assetto Corsa En İyi Drift Arabası

En iyi drift arabası, sürüş tarzınıza ve tercihlerinize bağlıdır. Ancak genel olarak, BMW M3 E30, Mazda MX-5 Miata ve Nissan Skyline GT-R R32, Assetto Corsa'da drift yapmak için en popüler seçeneklerdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • guguliguk kullanıcısına yanıt
    Bende driving force gt kullanıyorum . Henüz düzgün drift yapamadım bu oyunda ya spin atıyorum yada bariyerlere doğru kayıyor araç anlamadım doğrusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akt02 A kullanıcısına yanıt
    babamın 131 i var onla daha iyi drift yapıyorum :D
  • driving force gt youtube'deki drift yapanların dreksiyonları kadar hızlı geriye doğru toplamıyor ondanmı acaba anlayamadım
  • guguliguk kullanıcısına yanıt
    Hocam center spring effect mi ne öyle bi ayar vardı onu biraz açıp damper effect kısmını kısarak biraz daha iyi olabilir belki denemek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G27 im vardı bir zamanlar,

Ancak bu kadar yapabildim

https://www.youtube.com/watch?v=u__1_l7tNg0
  • emrebo kullanıcısına yanıt
    güzel yapmışsın ben direk spin atıyom
  • Beyler uzun sürdü ama sonunda buldum.
    arabanın kontrolünü tamamen almak için her yarışa yada practice vs. girdiğimizde (Ctrl+T) ye basıyoruz.Farkı göreceksiniz.Araç o zaman anca rahatlıyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.