Bildirim
ast teğmenn
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
asteğmen olmak istiyorsan (yedek subay) 319. kısa dönem ve yedek subay adayları sayfasına gir bütün sayfaları oku cevabı ara anladğım kadari ile askerlik hakkında bişe bilmiyorsun bütün sorularının cevapları orda yazılı -
üniversite bitir uzun işaretle gerisi onlara kalmış -
benecede en iyisi astronun dediğii -
tamamen kader kısmet o yüzden kasma hayırlısı neyse o olur -
Kısa dönemi öneririm -
TAMAMEN SANS DEGILDIR YA ISTEKLILERE ONCELIK TANIRLAR İNŞALLAH BIZDE KISA GIDERIZ ONLAR SAYESINDE -
quote:
Orjinalden alıntı: dozer2020
TAMAMEN SANS DEGILDIR YA ISTEKLILERE ONCELIK TANIRLAR İNŞALLAH BIZDE KISA GIDERIZ ONLAR SAYESINDE
isteklilere öncelik verildiğini nerden biliyorsun ki? benim dönemimde %90 lık bir kesim uzun dönem istemediği halde gelmişti.aynı dönemde ise birçok uzun dönem gitmek isteyipte kısa dönem askerlik yapan biliiyorum.siz bana güvenin tamamen kısmet işi bu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X