Şimdi Ara

Astra 1.3 CDTİ 2007 Model??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi arkadaşımın arkadaşı arabasını satıyor . 26750 ye veriyor.. Fiyatı nasıl ??? Boyası değişeni yok,88000de arabaya kız gibi bakmış arkadaş yamuk yapmıyacak biri .. 2. düşündüğüm araba ise Mazda 3 1,6 Dynamic Lpg takmayı düşünüyorum.... Cevap bekliyorum bu haftasonu kararımı verip artık arabayı almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassin -- 28 Nisan 2011; 15:31:58 >

• Performans olarak beklentiniz var mı araçtan ?
  • Genciz çokta boğuk olmasın çok aşırı bir performans beklemiyorum ama baymasında pek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassin

Genciz çokta boğuk olmasın çok aşırı bir performans beklemiyorum ama baymasında pek.

1.3 motorun yokuşlarda ve sollamalarda sıkıntı yaratabileceğini düşünüyorum ben
  • 31000 liraya Mazda3 touring full olanından HB
    30000 liraya mazda3 1.6 comfort modeli var
    26750 lira Astra 1.3 CTDİ hangisini tercih edeyim çok kararsız kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassin -- 28 Nisan 2011; 21:22:20 >
  • Mazdaların 2. elleri pek iyi değil diye biliyorum o konuda da sıkıntı yaşayabilirsiniz .
  • astra iyi araçtır yalnız 1. viteste yığılır,yokuştada sen sırtına alırsın aracı olur biter:-))) performans takıntın yoksa çok iyi tercih emin ol :-))))
  • Alıyorum hafta içi inş gittik sanayide abilerim ve ustalara gösterdik çok beğendiler.. bi 20 km yol yaptım 1 . vitesten sonra cok iyi geldi bana .. Gönül rahatlıgıyla alıyorum ilk arabamı inş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hassin

Alıyorum hafta içi inş gittik sanayide abilerim ve ustalara gösterdik çok beğendiler.. bi 20 km yol yaptım 1 . vitesten sonra cok iyi geldi bana .. Gönül rahatlıgıyla alıyorum ilk arabamı inş :D

Hayırlı uğurlu olsun Allah'ım kazasız günlerde binmek nasip eder inş :) Mazda almadığınız için sevindim bu arada :)
  • Allah razı olsun ilk arabam olcak salı çarşamba biter bu iş .. Eğer bu yazdıklarımı okuyupta hayır alma diyecekler şimdi konussun ya da sonsuza kadar sussunlar :))
  • opel in 3 nesil kasasınıda kullandım. astra lar 2008 de kasa makyajlandı diye biliyorum. ( stop çizgisi )... mazda ise 2010 da touring ile güzel bir giriş yaptı. mazda en az sorun yaratan araçlar listesinin en tepesinde. opel in ise hala çözemediği kronik sorunları mevcut. japon ile alman markaları. lakin opel peynir ekmek gibi satar. mazda ise kasılır... 1.3 dizel motor ve mazdanın 1.6 benzinli motoru arasında elbet farklar olacaktır...2010 1.6 touring i 30-31 bine bulabilirsin. teknoloji olarak 2007 astra dan fazladır. ben olsam 3 yaş genç olanı tercih ederdim ( eğer 1-2 sene içinde satmayacaksam ) + 1.3 dizel ve 1.6 benzinli motor. benzin olmuş 4.2... 2 ucu :)..... ama kararım mazda 3 HB touring olurdu..... 28-30 a bir diğer alternatif ise bence bravo dur. 2009 model temiz bir bravo bence 2007 astradan daha iyidir.
  • Bende 2008 ekim çıkışlı otomatik astra 1.3 hb 92500km 31bin gibi ilan açtım bakalım 30 bine vermeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.