Şimdi Ara

astra 98 Hb (en eski kasa) mı? 106 Quiksilver mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ilk araba olması acısından bu iki araçtan hangisi daha uygun sizce? hem acemiliğimi atmak açısından hem de max 10000ytl gibi bir büçtem olması açısından bir değerledirme yaparsanız sevinirim.hangisi daha sorunsuz,ekonomik,keyifli olur?

• ilk arabana kazasız belasız binmen dileğiyle astra biraz daha oturaklı bir araba
  • quote:

Orjinalden alıntı: hunter06

ilk arabana kazasız belasız binmen dileğiyle astra biraz daha oturaklı bir araba

saolasın.malumunuz astra olursa ancak 98 model olacak.Quiksilver olur ise 2000-2002 modellerinden biri olacak.bu beni biraz düşündürüyor açıkcası.hemen hemen aynı fiyatı vereceksem daha yüksek modelde bir arabaya binmek daha iyidir diye düşündüm.tabi bunun yanında 98 astra gls de abs,2 airbag var bu donanımlarıyla da 106 ya fark atıyor.kararsızlık kötü şey,ama daha kötü olan fiyatlardaki belirsizlik..
  • quote:

Orjinalden alıntı: prodigy_1107

quote:

Orjinalden alıntı: hunter06

ilk arabana kazasız belasız binmen dileğiyle astra biraz daha oturaklı bir araba

saolasın.malumunuz astra olursa ancak 98 model olacak.Quiksilver olur ise 2000-2002 modellerinden biri olacak.bu beni biraz düşündürüyor açıkcası.hemen hemen aynı fiyatı vereceksem daha yüksek modelde bir arabaya binmek daha iyidir diye düşündüm.tabi bunun yanında 98 astra gls de abs,2 airbag var bu donanımlarıyla da 106 ya fark atıyor.kararsızlık kötü şey,ama daha kötü olan fiyatlardaki belirsizlik..

sağlam Quiksilver bulmak zordur. malum gençler hızlı yaşayanlar hertarafını bızıkladılar arabanın

• astra tek arkadaşım. daha fazla düşünmeye lüzum yok kanımca.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.