Şimdi Ara

astra, c4, focus. kararsızım yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2011 model dizel bir araç alacağım. Bütçem maksimum 38bin. Önceliklerim güvenlik ve donanım. Astra , c4 ve focus meyilliyim. Kullanıcıların fikirlerini öğrenmek istiyorum. Hangisini almalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski kasa focus ise konforu çok zayıf.Dizel astra h alınır binilir.
  • benzinli kullanıcaksan astra yada c4
    lpg ise focus
    dizelse focus c4
  • 3 ü de,doğru karar.

• İkinci elde 34 plaka almak arabanın km si X 2 demektir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 38.000' e kadar temiz bir Focus bulabilirsin ama 110 Hb' den aşağısı olmamalı. Astra H' lerin performans olarak biraz düşük kaldığını duymuştum ama öyle bir kaygın yoksa o da iyi bir seçenek olabilir.
  • makpunar44 M kullanıcısına yanıt
    Oyumu, 1.6 TDCI 110 ps düz vites ESP'li Titanium X Ford Focus'tan yana kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angarabebesi06 -- 31 Mayıs 2014; 1:11:58 >
  • astrayı motorundan dolayı önermiyorum
  • Cıvıc tavsiye ederim.
  • 2011 model düz vites olarak ve saydığınız araçların arasında Focus 115 HP lik olanı tavsiye ederim,mümkünse Titanium donanım seviyesinde olsun
  • ilk tercihim astra 1.3 dizel ancak temizleri 40bin liranın üzerinde. focuslar da sanki donanımlı olanları da 40binin üzerinde. geriye c4 kalıyor. oda sanki içime sinmiyor. plastik çamurlukları geliyor gözümün önüne. kararsız kaldım gitti.
  • Astra H hb dizel veya Focus 2 hb collection dizel alirdim.

Performans istiyorsaniz focus, focusa gore daha fazla donanim, iyi malzeme kalitesi ve konfor istiyorsaniz astra tercih edilir.

• Yakıt söz konusu ise Fransızlar 1 adım önde oluyor genelde. Yılda kac km yapıyorsunuz?
  • Leon a da bak hocam

• Shedower. kullanıcısına yanıt
    maksimum 15bin km.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.