Şimdi Ara

Astra Clasic 2011 1.3 Cdti Tüketim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aracın siparişini vermiş bulunmaktayım. Mart sonu Nisan başı gibi gelicek. Araç sanırım 55 litre depoya sahip. 1 depo ile şehir içi (İstanbul) kaç km yol yapar bilgi alabilir miyim? İyi forumlar.

• depo 52 litredir.

son zamlardan sonra malum kış şu an km de 25 kuruş yakıyor.tabii şehiriçi kullanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliihh23 -- 10 Mart 2011; 23:01:09 >
  • toplam kilometre olarak peki? yani bana bayide 800 km civarı gidersin bir depoyla dediler ama inanmadım açıkcası fazla.
  • bugun yakıt aldım 26.5 lt ile 390 km kullandım.benim ort kullanıma bağlı olarak biraz fazladır.rahat 800 km geçersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliihh23 -- 10 Mart 2011; 23:19:08 >
  • valla bende easytronic var ortalama 8,5/100 den aşşağı inmedi(şehir içi) rodajdan sonra düşer diyorlar ama göeceğiz bakalım.buda kabaca hesapla bir depoyla 600km falan oluyor
  • Bende yeni aldım aracımı depoyu fulledım ortalama suan 7,1 gösteriyor ama şehir içi kullanım kısa sureli yokuş iniş ve çıkışlarimda var yanı motor ısınmadan kapatıyorum diye bilirim ama cevre yoluna çıkıp cruz control aldığım zaman çok fark ediyor uzun yolda asıl meyvesini yiyeceğimi düşünüyorum suan için en az 800 kim giderim 470 km gittim ekranda hala 400 km gidersin diyor bu yakıtla yakıt tuketiminin aracı kulanmakla birlikde gittiğin mesafe ve yol şartlarıda cok önem taşıyor soyle söylüyüm 5 km yokuş inip çıkarak gitmekten ise 20 km düz yolda gitmek yakıtın ömrünü artıracagı kanısındayım 1.3 cdti düz vites

saygılar...
  • 52 lt. depolar, ışık yandığı için fulledim. 820 km. olmuştu sıfırladım km. yi, 45 lt. mazot alabildi depo. hemen hemen ışık yanında 6-7 lt. mazot daha kalıyor depoda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aracı aldığımdan beri 1. yol bilgisayarını hiç sıfırlamadım tüketim 6.0/100 km. aracım 7200 km oldu
  • değerli bilgileriniz için teşekkürler
  • Kullanım şeklinize ve kullandığınız güzergahin trafik yoğunluğuna bağlı.
    Tamamen İstanbul şehiriçinde kullanacağım derseniz; bir depo motorin ile max 700 km yaparsınız.
    Sabah ve akşam trafiğinde, hele ki köprü trafiğinde kullanırsanız; max 650 km yol yaparsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: otuuuz5

Kullanım şeklinize ve kullandığınız güzergahin trafik yoğunluğuna bağlı.
    Tamamen İstanbul şehiriçinde kullanacağım derseniz; bir depo motorin ile max 700 km yaparsınız.
    Sabah ve akşam trafiğinde, hele ki köprü trafiğinde kullanırsanız; max 650 km yol yaparsınız.

Aynen arkadaşın söylediği gibi şehir içinde tam depoyla 700 km yol alırsınız.Gaz pedalına iyice alışınca normal hava koşullarında max 750 lere kadar çıkar.
  • ben fix 800km yol yapıyorum ışık yanmadan,
    araç 5500km de, ortalama 5.4
    saygılar
  • biraz sakin kullanıyorum ve şu an 1800 km civarında ve 6.1/100 km gösteriyor henüz toplam kaç gider deneme şansım olmadı ama 800 ü rahat yapar...
  • kış lastikleriyle ortalama 4,5 litre yaktığım yolu bugün araçla birlikte gelen goodyear yaz lastikleriyle 5.0 litreyle geldim. tuhaflık yok mu bu işte
  • classic 1.3 düz vites aracım klima acık 100 km de 9 ortalama tuketim gösteriyor. klima kapalı 8 litre.
    bulundugum yer malesef cok tepelik. bayırlarda 2. vitesten yukarı cıkamıyorum(yollar dar ve arac trafiği yogun). o yuzden yakıt miktarım fazla . arkadasım aynı arac ile (UŞAKda daha düz bir il) 5. litre ortalama tuketim yakalıyor. aracı 45 binde ama.
    100 tl lik mazotla 360 km yol yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorunmeyenadam -- 1 Nisan 2011; 22:30:00 >
  • Selamlar,

Yakıt almak için hangi firmayı tercih etmeliyiz..yorumu,tecrübesi olan varmı aramızda..
  • Ben imzamdaki arabamla 42 lt depo ile genelde sehir dısı olmak uzere 900-1000 km arası yapıyorum.aklımda astra var ama cok yakıyor sanırsam.ya da trafik o kadar cok farkediyor.
  • Bende de var aynısı, 2000 kmdeyim 5.8 ortalama var. Yarısı sehir içi, yarısı da sehir dışı.
  • merhaba arkadaşlar. bende de 2011 astra classic 1.3cdti easytronic var. genelde şehir içi kullanıyorum aracım 15000km'de ve ortalaması 6.2lt/100km. yakıtımı da opetten alıyorum.
  • Sedanda ş.içi klima kapalı ise 800 km.yi geçiyor. Açık olduğunda 750-800 km. civarı

Ş.dışı ise klima açık+yükle 4.7 lt/100 km. Kapalı olduğunda 4 lt. civarı. Yani s.dışı 1000 km. üzeri görülebiliyor...

Depoyu BP'den doldurduğumda yol bilgisayarında 1200 km. civarı bir rakam yakalamıştım bir kere
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.