Şimdi Ara

Astra Classic 3 mu Fiesta mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar forumda tartışıldı mı bilmiyorum ancak astra mı yoksa yeni fiestayı mı tercih etmeliyim?

Cok Tesekkurler.

• at ile eşşeği karşılaştırmak nasıl abes ise bu karşılaştırma da öyle. yanlış anlama amacım kalbini kırmak ya da incitmek değil. ama fiesta b sınıfı astra ise c sınıfı bir araç. normal fiyatı 44000 lerde olan bir araçtı sırf yeni kasası çıktı diye fiyatıı düşürdüler. o yüzden kesinlikle astra.
  • astra
  • Kesinlikle Astra.
  • bu ikisinden astrayı seçmelisin. ama yeni astra pahalı oldugu için bence bu aralıkta focus derim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burtycan

bu ikisinden astrayı seçmelisin. ama yeni astra pahalı oldugu için bence bu aralıkta focus derim ben.

Focus un eskimiş yüzünü tercih etmek bence mantıksız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emRe15422 -- 19 Kasım 2010; 17:22:23 >
  • ASTRAAAA !!!
  • Arkadaslar Eski astra ile Fiesta arasındayım. Yeni astra degil yanlışlık olmasın.
  • Fiesta b segmenti astra c segmenti. Sadece bu yüzden astra tercih edilir. Ayrıca fiesta 2 kişilik ya da 1 küçük çocuklu 3 kişilik çekirdek aileler dışında pek iyi olmaz, arka diz mesafesi çok dar, içi pek ferah değil, ama görünüm harika tabii. Astranın da görünümü ondan aşağı kalmaz. Yakıt olarak da aralarında çok bi fark olmaz.

Sonuç : ASTRA...
  • Bende astra classic kullanıyorum ve kesinlikle astrayı öneriyorum.. fiyat, donanım ve segment olarak fiestadan iyi.. bence kalite olarakta çok iyi..

Zaten yeni astralar çok pahalı bence, ayrıca bi türlüde sevip beğenemedim, yeni astra alacağıma golf alırım ben (genelde herkes astrayı golfe tercih ediyor ama sevemedim dediğim gibi )
  • sorduğun soruyu ben de araba alırken kendime sormuştum, hatta kıyaslamaya 207'yi de dahil etmiştim, sonra baktım, astrayı 207 ile değil 308 ile, fiesta ile değil focusla kıyaslamak gerekiyormuş, bence fiesta kiralık ya da şirket aracı gibi duruyor. Bende astra classic 3 konfor paket 1.3 cdti easytronic var. 3 ayda 8000 kilometreden fazla yaptım. Bayramda arabada 4 kişi, bagaj dolu Ankaradan Çoruma 40 liralık mazotla gittik. Ben her kullandığımda iyiki astra almışım diyorum, fiesta kullanmadım ama 207 çok kullandım, hem de dizelini, inan kıyaslama yapma ihtiyacı bile duymuyorum, ne performans, ne konfor, ne yaşattığı güvenlik hissi, ne yol tutuşu güvenliği...araba alacaksan alman alacaksın...
  • +++++++++++++++

quote:

Orijinalden alıntı: eudoc

sorduğun soruyu ben de araba alırken kendime sormuştum, hatta kıyaslamaya 207'yi de dahil etmiştim, sonra baktım, astrayı 207 ile değil 308 ile, fiesta ile değil focusla kıyaslamak gerekiyormuş, bence fiesta kiralık ya da şirket aracı gibi duruyor. Bende astra classic 3 konfor paket 1.3 cdti easytronic var. 3 ayda 8000 kilometreden fazla yaptım. Bayramda arabada 4 kişi, bagaj dolu Ankaradan Çoruma 40 liralık mazotla gittik. Ben her kullandığımda iyiki astra almışım diyorum, fiesta kullanmadım ama 207 çok kullandım, hem de dizelini, inan kıyaslama yapma ihtiyacı bile duymuyorum, ne performans, ne konfor, ne yaşattığı güvenlik hissi, ne yol tutuşu güvenliği...araba alacaksan alman alacaksın...

• eğer yeni astra çıkmamış olsaydı eski astranın fiyatı şu an 45.000 lerdeydi...
    astranın ford markası altındaki rakibi focustur.
    dolayısıyla fiesta ile arasında sınıf farklılığı vardır.
    sonuç olarak kesinlikle astra
  • quote:

Orijinalden alıntı: webislander

eğer yeni astra çıkmamış olsaydı eski astranın fiyatı şu an 45.000 lerdeydi...
    astranın ford markası altındaki rakibi focustur.
    dolayısıyla fiesta ile arasında sınıf farklılığı vardır.
    sonuç olarak kesinlikle astra

aynen katılıyorum.
  • Fiesta'nın kasasını beğenmiş olmalısınız.. Ama ikisi farklı segment araçtır ve Astranın konforunu inanın Fiesta'da bulamayacaksınız..
    Ford a karşı ilginiz varsa Focus'a yönelin yoksa Astra Classic fazlasıyla tatmin edecektir... Fiesta yı düşünmeyin bile derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.