Şimdi Ara

[b]astra enjoy: bır sorum var[/b]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yenı kasa 2005 astra enjoy alacağım. araçların aynı olmasına rağmen farklı bısey dıkkatımı çekti.2 araç ile pazarlık halındeyım ve ikiside beyaz renk ve orjinal ,ancak birinde tampon ve yan taraftaki plastikler(kapıların alt kısmındaki şeritler vs.) siyah diğerinde ise araç ile aynı renk beyaz.ne farkı var anlayamadım model aynı 2005 enjoy. bilen varsa teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaglex -- 17 Eylül 2008; 0:54:02 >

• Enjoyların boyalı essiente nin boyasız

Ama forumdan bir arkadaş ilk serilerde boyasız enjoylar var dedimişti

Aynı donanımlarda farklılıklar olabiliyor (Bknz: Makyajlı kasa enjoyların çoğunda kol dayama ve aux girişi var bazısında yok)
  • boyasız enjoy da var. bazı partiler boyasız gelmiş.
  • Bizde 2005 model enjoy astra var spor paket yan ve ön çıtalar boyalı. Galiba 2004 model olanlar boyasız olabilir.
  • Arkadaşlar bende bu konuyu daha önce sormuştum fakat doğru düzgün cevap alamamıştım bende opel'e mail attım sordum durumu. Zira benim kardeşimde de bende 2005 Astra Enjoy spor paket araç vardı kardeşimin aracında yan kapı çıtaları ile arka tampon çıtaları gövde rengi olduğu halde benim araçta boyasız siyah plastik.

Opel Türkiyeden beni telefonla aradılar ve fabrikanın aynı donanım seviyesindeki araçlardaki donanımları farklı tutma hakkına sahip olduğunu söyledi. Şimdi Astralar avrupada üç merkezde üretiliyor hepsinde de bazı farklılıklar ortaya çıkabiliyormuş bunlar İngiltere Ellesmere port Astra fabirakası, Belçika Astra fabrikası ve Almanya Bochum Astra fabrikası, üretim yerine göre bazılarında yanlar boyalı iken bazılarında boyasız olabiliyor fakat fark sadece bundan ibaret başka herhangi bir fark söz konusu değil dediler.

Durum budur saygılarımla...
  • çook teşekkür ederim...saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.