Arkadaşlar bu iki aracın teknik verilerini bulamadım bana ulaştırabilecek olan varsa çok sevinirim.
Gsı 1998 cc 150 ps 200 nm tork 0 100 8.5 220 km Sportive 1998 cc 136 ps 188 nm tork 0 100 9.0 208 km Cepten bu kadar yazdım kusura bakmazsınız artık :)
Warrıor Sako bey neden cepten yazıyosunuz???
quote:
Orijinalden alıntı: furkantasdemir
Warrıor Sako bey neden cepten yazıyosunuz???
o zaman ki şartlar onu el veriyordu bilgisayar başında değildim de ondan
Astra Sportive G kasa oluyor değil mi?
G kasa sportive yerine G kasa Coupe Turbo bakabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: desiya
Astra Sportive G kasa oluyor değil mi?
G kasa sportive yerine G kasa Coupe Turbo bakabilirsiniz.
Kısa vadede almayı düşünmüyorum. Fikir edinme amaçlı araşırma için açtım konuyu. Galiba Sportive ile Coupe Turbo arasında epey fiyat oynuyor. Tabi gönül ister ki Turbo olsun (: Teşekkürler
Arkadaşım sanırım aşağıdaki liste ihtiyaçlarını görür. GSI'nin adı 1999'da OPC olarak değişti. Tam olarak hangi araçla ilgilenciğini açıklarsan motor bilgilerini ayrıntılı olarak bulmaya çalışırım.
Türler: [1] = Üç Kapılı, [2] = Dört Kapılı, [3] = Beş Kapılı, [4] = Station Wagon, [5] = Coupé, [6] = Cabrio / Üstü Açık
quote:
Orijinalden alıntı: Warrıor Sako
Gsı 1998 cc 150 ps 200 nm tork 0 100 8.5 220 km Sportive 1998 cc 136 ps 188 nm tork 0 100 9.0 208 km Cepten bu kadar yazdım kusura bakmazsınız artık :)
Kusur olur mu ? (: Çok teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Taner Göde
Arkadaşım sanırım aşağıdaki liste ihtiyaçlarını görür. GSI'nin adı 1999'da OPC olarak değişti. Tam olarak hangi araçla ilgilenciğini açıklarsan motor bilgilerini ayrıntılı olarak bulmaya çalışırım.
Türler: [1] = Üç Kapılı, [2] = Dört Kapılı, [3] = Beş Kapılı, [4] = Station Wagon, [5] = Coupé, [6] = Cabrio / Üstü Açık
Astra'da yok ama Corsa'da GSI devam ediyor abi. Hem OPC hem GSI var Corsa'da. GSI 150 OPC 192 HP.
hatırladığım kadarıyla 1998 senesindeçıktı astra opcler 160 ps arka spoiler ve sparco yarış koltukları vardı ve hiç unutmam 1999 yılındada golf gti ile karşılaştırılmalı test yapmışlardı ve opel kazanmıştı autoshow dergisinde mart sayısı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme