Şimdi Ara

astra gtc & 147 & bravo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu üç araba arasında kararsız kaldım arkadaşlar.

- 27000 ila 28000 civarı bütçem var.
    - bekarım ve yanlız yaşıyorum.
    - az km yaparım ayda 1000 ila 1500 arası değişir.

kararım 147den yana olursa mutlaka distinctive donanımlı olmalı. bu üç araba arasında bir bütün olarak çekici gelen, malzeme kalitesi en iyi olan araç 147 bana göre. motor olarakta 120 bg lik yıllardır yollarda olan ve ufak tefek sorunları ortadan kaldırılmış bi araba görüşü var bende. eskiden alfa çok sorunluymuş fakat kullananlar var etrafımda yeni 147 ve 156 öyle aman aman bişey söylemediler bugüne kadar. motoruyla tasarımıyla kullanım zevkiyle öne çıkan bi araba 147 bence.

gtc olursa 2004-2005 model 30000km kadar yol yapmışı , xenon farlısı tercihimdir. gtcnin özellikle dış görünümü çok hoşuma gidiyo. hb modelini direk elerim. iç mekan şimdiye kadar sadece yeni merivaya binmiştim ve muazzam kötüydü(bence). gittim gtc'ye bindim, biraz ısındım arabaya. direksiyona oturunca çokta kötü değilmiş gibi geldi. opel ile ilgili yazılanları okuduktan ve ev arkadaşımın corsa sı zırt pırt saçma sapan şeyler yapmaya başladıktan sonra acaba sorunlu bi arabamı opel demeye başladım. şuan benim arabam 97model tipo, arkadaşımın arabası 97 corsa benim arabam daha az arıza yapıyo daha az bakım gerektiriyo. gerçi benimki 90000kmde onunki 130000kmde.

bravo 0km olması, koç indirimi ile almam, 1.4 dinamik modeli 30 civarına gelicek. belki pazarlıkla daha da aşşağı düşerler. iç mekanın tasarımı en iyi olan bence bravo, biraz daha kaliteli malzeme olsa bence alfayı yakalar iç mekanda. ama onunda dış tasarımı önden pek hoşuma gitmiyo. arka koltuk diz mesafesi dar (gerçi ihtiyacım yok).

sizde görüşlerinizi yazarsanız bu üç araba hakkında sevinirim.

• üç araç içinden malzeme kalitesi olarak en iyisi astradır,147 nin nasıl bir vasat araç olduğunu söylemiycem ama dizayn olarak hayran kalabilirsin ama güzellik yetmez...

yerinde olsam gözüm kapalı GTC alırdım albenisi yüksek ve yıllar geçsede modern bir araç olacaktır.
  • GTC aldığında fazla bi performans beklemeyeceksin sanırım. 115'lik modellerini bulursun o fiyata. 180 motoru veya 2.0 1.8 motoru çok zor bulursun bu fiyata.

Ama sırf görüntüsü için bile GTC diyorum. Malzeme kalitesi çok çok iyi.
  • tabi gtc olursa 1.6 olcak fakat 105 ve 115 neye göre ayrılıyo anlayamadım.

yılına göre mi yoksa donanıma göre mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper83

tabi gtc olursa 1.6 olcak fakat 105 ve 115 neye göre ayrılıyo anlayamadım.

105 ve 115 beygirdir. GTC 1.6'da iki seçenek ver. 1.6 115 HP, 1.6 180 HP
  • Ben 147 derim dediğin gibi distinctive olursa iyi olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

105 ve 115 beygirdir. GTC 1.6'da iki seçenek ver. 1.6 115 HP, 1.6 180 HP

105 ve 115in beygir olduğunu anladım da nasıl ayırabiliriz 105 bg mi 115 bg mi olduğunu demek istemiştim.

gtclerin hepsi 115 bg midir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cooper/116,118/a3/golf
    2 ay önce açıldı
    Cupra Leon vs A3 Sedan
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teknik olarak bilmiyorum nasıl ayrılır. Ruhsata bakarak anlarsın.

GTC'lerin hepsi 115 değildir. Ama Türkiye'de 180 olan model pek yok gibi. Genelde 115 kullanılıyor. 180 kullanan ve satan nadirdir.
  • quote:

eğer yanılmıyorsam 2007 modeller 115hp diğerleri 105hp..
  • twinport olanlar 115 diye biliyordum ama gtclerde yazmıyo
  • ben 147 blackline derim

araç kırmızı olcak siyah tavan çok şekil duruyor

blackline özel üretilmiş sınırlı bir seri 147 lerde opsiyon olan bir çok şey bunda standart jantlar 17",alçaltılmış şasi.
    ama 2. ele düşmüşmüdür bilmiyorum(öyle bi arabam olsa hayatta satmam)

sen gtc bak bence.opensky tarzı arka koltuklara kdr cam tavan olan modeli var ona bak ondada
  • quote:

Orjinalden alıntı: weycell89

ben 147 blackline derim

araç kırmızı olcak siyah tavan çok şekil duruyor

blackline özel üretilmiş sınırlı bir seri 147 lerde opsiyon olan bir çok şey bunda standart jantlar 17",alçaltılmış şasi.
    ama 2. ele düşmüşmüdür bilmiyorum(öyle bi arabam olsa hayatta satmam)

sen gtc bak bence.opensky tarzı arka koltuklara kdr cam tavan olan modeli var ona bak ondada

0 alıcak olsaydım belki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.