Merhaba arkadaşlar. Şu an 2012 punto easy kullanıyorum. Acemiliğimi atmak için bu aracı almıştım.Araç bana yetmemeye başladı.İlk çıktığı zamandan beri yeni kasa Astra GTC'leri çok seviyorum.Bu yaz almayı düşünüyorum.Fakat okuduklarıma göre aracın yakıtı şehir içi 9 litre civarı. Bu araca LPG takılırsa sorun olur mu? Bu aracı kullanan varsa artı ve eksilerini iletirlerse çok sevinirim.(İstediğim araç 1.4 140 hp otomatik). Lütfen başka seçenek söylemeyin.scirocco vs.Şimdiden teşekkürler..
İmzamdaki araç yerine ben de GTC düşünüyordum ancak ikinci eldeki sıkıntısı yüzünden vazgeçmiştim. Kendi aracımda lpg yok fakat yaptıranların çoğu iyi bir lpg sistemiyle sorun olmayacağı kanaatinde. LPG, Astra'larda çelik subapları eritebiliyor. Kendi aracımda ortalama hızın 25-30 km olduğu yerlerde tüketim 9 litre. İstanbul trafiğinde 11 litre.
HajHaj
kullanıcısına yanıt
İkinci elde satarken çok zorlanır mıyım?
Salih Koyuncu
kullanıcısına yanıt
İstediğin fiyata gitmez ve HB kasaya göre daha geç sürede satılır. Bu tür araçlar meraklısına gidiyor. GTC pek tutulan bir kasa değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme