Şimdi Ara

Astra H Arıza Kodu ECN119103 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
0
Favori
61.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 600 km oldu en son yapılan şamandıra üstündeki pompanın değişimi ve yakıt tankı temizliğinden sonra stop etme olmadı hergün sürekli deniyorum . yakıt çyrek depo altına inmeye başladı eğer çeyrek depo altı kullanımdada yapmassa sorun düzeldi diyebilicem ama bakalım yapıcak mı merakla deniyorum
  • aracım 2012 dizel otomatik, bugün arabayı durdurduktan sonra tekrar gitmem gerken bir durum oldu kontağı çevirince araç stop etti esp lambası yandı, sonra kontağı çıkarıp tekrar taktım uyarı ışıklarının sönmesini bekledim anahtarlı araç simgesi sönmedi kontağı çevirip aracı çalıştırınca sönüyo ve bi daha olmadı gözle görülen bir arıza da yok, ne yapcam ben yaa sıfır araba aldık krediyle lanet olsun böle işe
  • valla arkadsım yüzde 99 ihtimalle ecn 119103 arıza kodunu vermiş aracın ben 1 aylık sıfır aracımda 3 defa başıma geldi bikaç defa servise git gel yapıcaksın gbi gözüküyorr.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_19852003

aracım 2012 dizel otomatik, bugün arabayı durdurduktan sonra tekrar gitmem gerken bir durum oldu kontağı çevirince araç stop etti esp lambası yandı, sonra kontağı çıkarıp tekrar taktım uyarı ışıklarının sönmesini bekledim anahtarlı araç simgesi sönmedi kontağı çevirip aracı çalıştırınca sönüyo ve bi daha olmadı gözle görülen bir arıza da yok, ne yapcam ben yaa sıfır araba aldık krediyle lanet olsun böle işe

bir an 6 ay önce yaşadığım sıkıntılar gözümün önüne geldi ecn 119103 ray basıncı arızası size servisyolu gözüküyor.motor sıcakken tekrar çalıştırdığında aracın stop etmesi servis size bir sürü nasihat edecek mazotu çeyrek deponun altına düşürme.,mazot aldığın yeri değiştir önemli değil falan diye hiç kanmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackdanger

quote:

Orijinalden alıntı: emre_19852003

aracım 2012 dizel otomatik, bugün arabayı durdurduktan sonra tekrar gitmem gerken bir durum oldu kontağı çevirince araç stop etti esp lambası yandı, sonra kontağı çıkarıp tekrar taktım uyarı ışıklarının sönmesini bekledim anahtarlı araç simgesi sönmedi kontağı çevirip aracı çalıştırınca sönüyo ve bi daha olmadı gözle görülen bir arıza da yok, ne yapcam ben yaa sıfır araba aldık krediyle lanet olsun böle işe

bir an 6 ay önce yaşadığım sıkıntılar gözümün önüne geldi ecn 119103 ray basıncı arızası size servisyolu gözüküyor.motor sıcakken tekrar çalıştırdığında aracın stop etmesi servis size bir sürü nasihat edecek mazotu çeyrek deponun altına düşürme.,mazot aldığın yeri değiştir önemli değil falan diye hiç kanmayın.

hocam sizin sorun çözüldü mü ? yoksa heran yine ortaya çıkabilir diye sizde de bende olan şüphe devam ediyo

• 6.aydır her hangi bir sıkıntı yok enjektörlerden bir tanesi değişti birde mazot pompası değişti tabi bunlar değişine kadar 2,3 defa servis yaptık en sonunda bu saydıklarım değişince 6 aydır bir sıkıntı yok birde dikkatimi çeken bir nokta araba yeniyken bunlar çok oluyor kilometre ilerledikçe motor türkiyedeki mazota alşıyor galiba :D
  • bende onu düşünmedim değil aynı şeyleri bendede yaptılar şuan bi sıkınıtı yok gibi 1 depoyu bitrdim 900km yaptım nazar değmesin bide çok dikkat iyi degil kanımca hep o zamnlar sorun çıkmıştı sakınan göze çöp batar misalı artık çok dikkat etmiyorum allah ne verdiyse oyle kullanıyorum
  • dün şom ağzımı açtım bu gün ikidedefa yaptı arızayı uzun süredir yapmıyordu. töbe töbe
  • hadi ya geçmiş olsun hocam peki servise götürdünüz mü hangi işlemi yaptılar ? benim araçta sırada heran yaptı yapacak ona göre davranııyım servise giderken
  • dün opel türkiyeyi aradım verdim veriştirdim daha henüz servise gitmedim bana konuyu araştırıp 2 gün içinde döneceklerini söylediler.
  • geçmiş olsun yeniden senden son gelişmelerden bizide haberdar edersen çok seviniriz . bu arada eğer aracın ilk 1 yıl içinde 4 defa aynı arızayı verirse değişim hakkın var garanti kitapçığında öyle yazıyor benim 3 defa oldu 1 ayda 4. yü bekliyorum olursa bakıcaz çaresine artık .
  • @phaser123
    bir sene içerisinde 4 defa aynı hatanın tekrarı durumundaki haklarınız konusunda o kadar emin olmayın bence.
    ben dahil bir çok arkadaş bu durumu yaşadı. yine bir çoğunda servis arıza kaydı bile açmıyor.
    malesef bu konu bu şekilde devam edecek gibi duruyor.
    ama yine de bu şekilde bir girişimde bulunursanız başarılı bir sonuç almanız dileğiyle...
  • onu duydum ancak bende servis kağıtlarına hepsine bizzat kodu yazdırmıştım o yüzden saklıyorum başka bi belgeye ihtiyac var mı peki ?
  • çok fazla bilgim yok ama en azından arıza kodu ve şikayeti servise yazdırmışsınız.
    bu bile, dava başlangıcı olabilecek bir şeylere sahip olduğunuzu gösterir.
  • valla deniyorum ısrarla hala ama blackdanger e ne cevap verdiler acaba opel türkiyeden onu merak ediyorum aynısı benim başımada gelebilr yakındır
  • quote:

Orijinalden alıntı: phaser123

valla deniyorum ısrarla hala ama blackdanger e ne cevap verdiler acaba opel türkiyeden onu merak ediyorum aynısı benim başımada gelebilr yakındır

çarşamba günü opel Türkiyeden aradılar perşembe günü (dün) Bursa neskara servise aracımı bırakmamı söylediler, bıraktım akşam aracımı almaya gitim aracıma yapılan işlemleri sordum yazılım yüklenmiş rolanti düzenleyici yazılımı imiş yani rölantiyi tekrar ayarlamışlar. ecn 119103 arızasıyla servise gelen araçlar bu yazılım yüklendikten sonra bir daha böyle bir şikayet almamışlar. inş bizde almayız
  • quote:

quote:

valla deniyorum ısrarla hala ama blackdanger e ne cevap verdiler acaba opel türkiyeden onu merak ediyorum aynısı benim başımada gelebilr yakındır

çarşamba günü opel Türkiyeden aradılar perşembe günü (dün) Bursa neskara servise aracımı bırakmamı söylediler, bıraktım akşam aracımı almaya gitim aracıma yapılan işlemleri sordum yazılım yüklenmiş rolanti düzenleyici yazılımı imiş yani rölantiyi tekrar ayarlamışlar. ecn 119103 arızasıyla servise gelen araçlar bu yazılım yüklendikten sonra bir daha böyle bir şikayet almamışlar. inş bizde almayız

hocam bende aracı bursa neskarda servise götürmüştüm
    1. defada yazılım güncellemesi yapmışlardı (oda rölanti ayarını yükseltmek sadece) ------>"Size Yapılan bana çözüm olmamıştı "
    2. defa olunca enjektörler değişip temizlenmişti
    3. defa olunca yakıt pompası değişimi tank temizliği yapıldı

inşallah düzelir ama aynı şeyleri yapıyorlar ya tutarsa hesabı bana öyle geliyo

• quote:

quote:

quote:

hocam bende aracı bursa neskarda servise götürmüştüm
    1. defada yazılım güncellemesi yapmışlardı (oda rölanti ayarını yükseltmek sadece) ------>"Size Yapılan bana çözüm olmamıştı "
    2. defa olunca enjektörler değişip temizlenmişti
    3. defa olunca yakıt pompası değişimi tank temizliği yapıldı

inşallah düzelir ama aynı şeyleri yapıyorlar ya tutarsa hesabı bana öyle geliyo

geçmişte benim aracımıda yapılmıştı bu işlemler

1. aracın beyni değişti
    2. enjöktörler temizlendi 1 tanesi değişti
    3. yakıt pompası değişti ve mazot deposu temizlendi
    ve şimdide rolantiyi yükseltmişler bakacağız artık aracın garantisinin bitmesinide 5 ay kaldı olmadı bir gün bursada bu arıza kodundan şikayetçi olan arkadaşlar hep beraber neskarı gidip arabaları bırakalım şikayetler aynı yapılan işlemler aynı bakalım bu sefer ne diyecekler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackdanger -- 18 Şubat 2012; 11:49:01 >

• aslında sorun serviste değil yeterince ilgilenmeye çalşıyorlar sonuçta onlar tamir etmekle yükümlüler ancak genel merkezin görmezden gelmesi düşündürücü kaldı kı genel merkezin çözümü bulup servislere bilgi vermesi gerekir yoksa daha çok gidip gelicez gibime geliyo opel servislerine ...
  • bugun itibari ile 4.defa aynı arızayı vvermiş oldu servisin yaptığı ilk başta yapılan rölanti devirini biraz daha yükseltmek oldu. Nurtopu gibi opel ile davamız başladı bakalım kim kazanıcak avukatım ile işlemleri başlattım artık değişimi kabul etmiyorum paramı geri alma peşindeyim alabilirsem artık evimden içeri opel girmeyecek o kesin
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.