Şimdi Ara

Astra H GTC 1.6T hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 2 hafta önce bir GTC aldım, kafama takılan en önemlisi turbo olayı, açıkcası ilk defa bir turbolu araca biniyorum (uzun ömürlü olarak)
    önceki arabam astra GSİ dı, onunla daha az yakıta gidip geldiğim yerlere bu araçla gidemiyorum.(Yakıttan şikayet ettiğimden değil ).

Bilgisi olan arkadaşlar araçın turbosunun nasıl çalıştığını açıklayabilir mi? Özellikle test etmek için düşük devir kullanıyorum ama arada kaçıyor kendi kendine yada bana öyle geldi.

Şimdiden teşekkür ederim

• Merdomable kullanıcısına yanıt
    Bende suan gtc lere bakiyorum birkac soru sorsam cevaplarmisiniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farcry 3

Bende suan gtc lere bakiyorum birkac soru sorsam cevaplarmisiniz :)

Hocam konuyu bulmuş çıkartmışsın bana cevap vermek düşer, elimden geleni söylerim tabi ki
    Oncelikle tesekkur ediyorum :):) aldiginiz arac lpglimi kac binde ve sevmediginiz sikayet ettiginiz bi durum oldumu memnunmusunuz aractan bunlari sormak isterim 3 4 gune kadar bende alicam cunku :)

• Farcry 3 kullanıcısına yanıt
    Turbosuz GTC ler de 2 versiyon motor var diye biliyorum 105 ve 115 beygirlik hatırladığım kadarı ike 2007 sonrası 115 di ama net araştırmak gerekir.

Turbolu ise agresif kullanımda benzn düşmanı, normal kullanımda pek canımı sıkmadı açıkcası, bana konforlu ve güvenli geliyor, almışken panaromik cam al, onun zevki daha başka

Not : Tekrar alacak olsam normal motor alırdım, İstanbul trafiğinde bu benzin fiyatları ile parayı çöpe atmaktan başka nuamarası yok.
    Sizdeki turbo 180 hp olan heralde ilanda soyle en fazla 34 bin lik temiz olarak dikkatinizi ceken arac varmi birde sizin arac kac bindeydi

• Farcry 3 kullanıcısına yanıt
    125 binde aldım 127 binde su anda, bakımlı olduğu sürece motor KM sine takmam açıkcası (ve hırpalanmamış olacak), bakımdan 100 KM once bakımları yenilendi.

Aynen 180 lik olan, nasıl bir şey arıyorsunuz, olmazsa olmazlarını belirledin mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merdomable -- 20 Aralık 2014; 23:24:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bende 125 bin ustu istemiyorum turbo olsun istiyorum bakimli olursa bi sorun yok 33 bin felan verebiliyorum anca fiyat olarakta

• zaten toplasan 10-15 adet var , malum araç sitesine bakabilirsin ama ince ele sık doku iyi karar ver. Bakımsızı süründürür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.